Bome mjenjao je pomenute i Burnic. Tako da to je do selektora i njegove procjene mogu li iznjeti igre na toj poziciji. Da ne pricamo o tome da je Tahirovic kod Barbe, sa Memicem koji je najvise pozicija promjenio razlicitih na terenu. Udji i pogledaj od preuzimanja Barbe gdje su sve ova dvojica i na koje pozicije stigli, dobro je da nisu jos i na golu billi.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑02/06/2026 20:08 Mahmic i Tahirovic nisu isti profil igraca.
Ako ce vec neko mijenjati tahirovica ili sunjica u startnih 11, to mogu biti samo Basic ili Hadziahmetovic. Al to se nece desiti, osim u slucaju povrede.
Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kiligonzales
#1626 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
-
izbjeglica_iz_besmisla
#1627 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Jeste ih Burnic mijenjao, al nije on za prvih 11
- Logovan
-
kiligonzales
#1629 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Zadovoljan viđenim.
Mislim da cemo mi zavrsiti protiv Svicarske sa jednakim rezultatom ko sa Kanadom.
Grupu završavamo pobjedom protiv Katara.
Niti cemo se mi protiv koga naigrati, niti iko protiv nas.
Mislim da cemo mi zavrsiti protiv Svicarske sa jednakim rezultatom ko sa Kanadom.
Grupu završavamo pobjedom protiv Katara.
Niti cemo se mi protiv koga naigrati, niti iko protiv nas.
- rocco_siffredi
#1630 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ovu neznalicu treba smijeniti odmah nakon SP da nam ne sjebe Ligu Nacija ili kvalifikacije za Euro
- jeza u ledja
#1631 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Uz Susica jedan od najgorih nasih selektora.
-
kiligonzales
#1632 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Prolazimo mi grupu.
- Jack Be Nimble
#1633 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
A koga dovesti poslije Barbareza? Meho, Safet, Amar, Piksi, Savo, Prosinecki?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1634 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
MeneJack Be Nimble wrote: ↑19/06/2026 03:47 A koga dovesti poslije Barbareza? Meho, Safet, Amar, Piksi, Savo, Prosinecki?
-
HaseSa
#1635 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Šalite se vi ovdje malo, ha? Smjenjujete čovjeka koji je iz ničega napravio nešto i to nešto još traje.
Nema selektora koji ne griješi i kome ne istekne rok trajanja, ali daj kratko bar probajte da uživate.
Nema selektora koji ne griješi i kome ne istekne rok trajanja, ali daj kratko bar probajte da uživate.
- mayab
#1636 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Tu se mogu složiti , kako god ovo na SP završilo , pustite BARBU I EKIPU da odradi kvale za Europsko , pa ondA DA VIDIMO ĐE SMO , DOKLE SMO
-
hali gali halid
#1637 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Miron Muslić.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#1638 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Barbareza ostaviti za ligu nacija i EP kvalifikacije. Ako se ne plasira, onda hvala dovidjenja.
Ali za ovo sve do sada, kapa mu do poda.
Nije to situacija kao s papetom gdje smo zadnju godinu u rasulu bili, a ciro mu predao naspanovanu ekipu.
Neki od vas su zaboravili ovaj isti rezultat od 4:1, al protiv Luksemburga, prije 2 godine malo vise .. malo realnosti nije naodmet
Ali za ovo sve do sada, kapa mu do poda.
Nije to situacija kao s papetom gdje smo zadnju godinu u rasulu bili, a ciro mu predao naspanovanu ekipu.
Neki od vas su zaboravili ovaj isti rezultat od 4:1, al protiv Luksemburga, prije 2 godine malo vise .. malo realnosti nije naodmet
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 19/06/2026 09:45, edited 1 time in total.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#1639 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ne jedan od, vec definitivno, on i susic najgori. Susic nas nije uspio odvesti u drugi krug dvjetskog, a pod barbarezom smo primili 4 gola na jednoj utakmici na svjetskom.
Nijedan nas drugi selektor nam nije priredio takve neuspjehe
- Logovan
#1640 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Zajebavaš se je li tako
- Plavo-bijeli
#1641 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Velika vi očekivanja imate od ekipe koja nikad nije išla na EP...sramota izgubiti od Švicarske i sa Kanadom neriješeno
ko da smo Hrvatska u najmanju ruku.
- muha_sa
#1642 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Znaš nas-jebo nasPlavo-bijeli wrote: ↑19/06/2026 09:25 Velika vi očekivanja imate od ekipe koja nikad nije išla na EP...sramota izgubiti od Švicarske i sa Kanadom neriješenoko da smo Hrvatska u najmanju ruku.
-
Dilibus
#1643 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Idi prati bocanje, nije fudbal za tebe.izvrsni direktor wrote: ↑19/06/2026 08:55Ne jedan od, vec definitivno, on i susic najgori. Susic nas nije uspio odvesti u drugi krug dvjetskog, a pod barbarezom smo primili 4 gola na jednoj utakmici na svjetskom.
Nijedan nas drugi selektor nam nije priredio takve neuspjehe
- ovo_malo_duse
#1644 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Jesu li egomisevi izronili odmah izronili. Smradovi.
Ako cemo posteno postavio je najbolje sto imamo, priblizno formaciji koju smo svi prizeljkivali...Iz nekog razloga nije islo. U prvoj vodenoj pauzi promjenio formaciju prebacio memica na drugi stranu uvukao Alajbegovica u sredinu Demira desno. I zatvorio,Svicarci nisu prisli 16 sve izgledalo puno bolje drugi dio 1 poluvremena i pocetak drugog. Uveo zamjene za koje smo svi rekli super i onda primimo gol bezveze, cisti pad koncentracije, desava se pa onda peh i crveni i raspad sistema i sad je Barba kriv.
I ono sto me najgore nervira su ovi nasi domaci EGO strucnjaci, koji do podne ne mogu sebe a poslije podne nikoga. Haj sto Kamenjarci i Sumnjaci nicu ko pecurke, to je razumljivo al ovi nasi nazovi strucnjaci iz cistog egoizma i zavisti. Da im Gvardiolu dovedes oni bi mu nasli zamjerku. A sve ko biva da nam je da smo bolji. Karinas moj samo da se sutra na bausteli mogu ostalim istocnoeuropejcima kurcit kao eto vidi kako smo dobri...
Ako cemo posteno postavio je najbolje sto imamo, priblizno formaciji koju smo svi prizeljkivali...Iz nekog razloga nije islo. U prvoj vodenoj pauzi promjenio formaciju prebacio memica na drugi stranu uvukao Alajbegovica u sredinu Demira desno. I zatvorio,Svicarci nisu prisli 16 sve izgledalo puno bolje drugi dio 1 poluvremena i pocetak drugog. Uveo zamjene za koje smo svi rekli super i onda primimo gol bezveze, cisti pad koncentracije, desava se pa onda peh i crveni i raspad sistema i sad je Barba kriv.
I ono sto me najgore nervira su ovi nasi domaci EGO strucnjaci, koji do podne ne mogu sebe a poslije podne nikoga. Haj sto Kamenjarci i Sumnjaci nicu ko pecurke, to je razumljivo al ovi nasi nazovi strucnjaci iz cistog egoizma i zavisti. Da im Gvardiolu dovedes oni bi mu nasli zamjerku. A sve ko biva da nam je da smo bolji. Karinas moj samo da se sutra na bausteli mogu ostalim istocnoeuropejcima kurcit kao eto vidi kako smo dobri...
-
izbjeglica_iz_besmisla
#1645 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Ma ignorisati miseve.
I dalje trebamo ponosni biti sto uopce pricamo o ovome i sto imamo realne sanse za 1/16 funala jebenog svjetskog.
Bod protiv Kanade je bio ko kuca
I dalje trebamo ponosni biti sto uopce pricamo o ovome i sto imamo realne sanse za 1/16 funala jebenog svjetskog.
Bod protiv Kanade je bio ko kuca
- Haris.ba
#1646 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Dvije stvari mogu biti istovremeno tacne .izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑19/06/2026 09:58 Ma ignorisati miseve.
Bod protiv Kanade je bio ko kuca![]()
Treba pisati o tome kakav (ni)je Barba kao trener.
Ali Barba ima rezultat odlaska na svjetsko i tu treba sve zavrsiti. Plasira nas jos na euro, i to je to.
Zadnje kolo, mi u igri za prolazak. I vise nego korektno od trenera kakav je Barba i kvalitete igraca.
Osim je sa svojim komentarom poslije utakmice sa Kanadom sve objasnio.
- Eldo__
#1647 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
1/16 ili 1/32izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑19/06/2026 09:58 Ma ignorisati miseve.
Bod protiv Kanade je bio ko kuca![]()
-
izbjeglica_iz_besmisla
#1648 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
A sesnaestinu, bolje napisati 
- dr_Evil
#1649 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Mi smo vjerovatno navijacki izgorili u euforiji. Slabo pratim fudbal, ne zanima me plaho, pa malo to sve posmatram sa strane. Svi pricaju samo nek smo se kvalifikovali, a zapravo ocekuju prolazak i do osmine finala makar. Ako ne prodjemo grupnu fazu trazit ce se glava, eventualno bit ce gluma da je sve ok i onda ce glava definitivno letiti.
I u svemu tome i dalje necemo vidjeti ocito, bez obzira na selektora mi i nemamo neke igrace u ovom trenutku, sto ne znaci da ovi mladi momci to nece biti za par godina. Imali smo mnogo vise srece nego znanja i pameti, kako u kvalifikacijama tako i protiv Kanade, prva jaca repka i desi se ono od sinoc.
Kako god da ovo prodje, ovi su momci najbolje sta imamo i red je da ih ne ubijemo u pojam jer su vecinom to djeca. Babuku ispostovati i nek ode u legendu koju je definitivno zasluzio. Kombinaciju Dzeke i Pjanketa u najboljim danima mozda docekamo opet nekad, ali proci ce do toga jos par godina.
Ja sam pesimista foruma, ali ovi momci, a ni Barba ne zasluzuju to.
I u svemu tome i dalje necemo vidjeti ocito, bez obzira na selektora mi i nemamo neke igrace u ovom trenutku, sto ne znaci da ovi mladi momci to nece biti za par godina. Imali smo mnogo vise srece nego znanja i pameti, kako u kvalifikacijama tako i protiv Kanade, prva jaca repka i desi se ono od sinoc.
Kako god da ovo prodje, ovi su momci najbolje sta imamo i red je da ih ne ubijemo u pojam jer su vecinom to djeca. Babuku ispostovati i nek ode u legendu koju je definitivno zasluzio. Kombinaciju Dzeke i Pjanketa u najboljim danima mozda docekamo opet nekad, ali proci ce do toga jos par godina.
Ja sam pesimista foruma, ali ovi momci, a ni Barba ne zasluzuju to.
-
DonieBrasco
#1650 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH
Prosli mi grupu ili ne Sergej ostaje ovo je njegova ekipa i samo ce je nastaviti graditi za naredne kvalfikacije i ligu nacija.
Traziti da on ide nakon ovog sinoc, prosli mi grupe ili ne je suludo.
Traziti da on ide nakon ovog sinoc, prosli mi grupe ili ne je suludo.