Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trappist wrote: ↑17/06/2026 09:13
Samo da se prisjetimo svih onih najava, ici ce gorivo na 5 km, nema goriva, treba zalihe praviti, nemaju avioni goriva da lete, ide nevidjena kriza itd. itd.
Tacno bih takvim taćeve pucao
imam nazalost u familiji jednog koji je sipao u burad. nedavno mi pise da je auto kod majstora, morao filter goriva zamijeniti jer je zapusen od mulja, pretpostavlja iz bacvi povuklo. nazalost, samo mu filter stradao.
pakrirao svo vrijeme napolju, jer su burad u garazi stojala
Trappist wrote: ↑17/06/2026 09:13
Samo da se prisjetimo svih onih najava, ici ce gorivo na 5 km, nema goriva, treba zalihe praviti, nemaju avioni goriva da lete, ide nevidjena kriza itd. itd.
Usput ćemo se sjetiti likova koji su punili kanistere i burad radi kratkoročne uštede.
imam nazalost u familiji jednog koji je sipao u burad. nedavno mi pise da je auto kod majstora, morao filter goriva zamijeniti jer je zapusen od mulja, pretpostavlja iz bacvi povuklo. nazalost, samo mu filter stradao.
nasmija me sa ovim nazalost samo mu je filter stradao ahahahahaha
NediM17 wrote: ↑17/06/2026 11:12
Tako je doture, INA je smeČe, Nestro najbolje gorivo.
To je bio šok zbog dobrog goriva. Ne treba tako naglo, prvo malo miješati Nestro i INA da se motor navikne. Kao kad je Mujo otišao na Vlašić pa ga morali prikačiti na auspuh da dođe sebi.