Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Belgijanci će se posvađati u svlačionici na poluvremenu. Raštimano, blijedo i govor tijela im je katastrofa. Doku se vratio na Adama Traore mode. Mislio sam da je izašao iz toga.
Ova Belgija je školski primjer kako klocevi na klupi mogu sjebati sjajnu ekipu. Kak a imena defiluju Belgijom zadnjih 15 godina, a oni imaju jedno treće mjesto samo u tom periodu, čini mi se na nekom EP. Zato su im selektori bili Wilmots, Martinez i sad vidim fucking Rudi Garcia. Ko bira selektore u Belgiji treba ga javno streljati.
van Basten wrote: ↑15/06/2026 22:22
Ova Belgija je školski primjer kako klocevi na klupi mogu sjebati sjajnu ekipu. Kak a imena defiluju Belgijom zadnjih 15 godina, a oni imaju jedno treće mjesto samo u tom periodu, čini mi se na nekom EP. Zato su im selektori bili Wilmots, Martinez i sad vidim fucking Rudi Garcia. Ko bira selektore u Belgiji treba ga javno streljati.