Žena ti je u pravu, realno.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
MMM1977
- SaraFina
#37202 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije tacno da je placen. Cime? Ko ih placa? Svi koji dodju igrati za repku rizikuju karijere i povrede. A nema tu love bar kod nas. Ovo sto su otisli na SP je promocija. Ali da su igrali nesto hajrovali ekstra, kao sto druge zemlje daju, nisu. Pa ni onaj Vaha nikad nije htio da preuzme repku jer nema love kao selektor. Znaci i Barba nije se okoristio. Tako da.. znate vala pojedinci pretjerati, da ja ne bi ni igrala da vas ne citam i vase pametovnje.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#37203 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A nisi mi vjerovaoelcaliente wrote: ↑29/05/2026 22:51I onda se Barba ljutio i nervirao zasto sto nas vezni red nije propustio Makedonce do zadnje linije.izvrsni direktor wrote: ↑29/05/2026 22:43Danas je bio dogovor da ih se pusta do nase zadnje linije, uvjezbavanje nase zadnje linije je cilj bio vecerasdječak sa šibicama wrote: ↑29/05/2026 22:39 Dobar je Suko kakvih ima, eurofija u prijateljskoj pa bas i nije za ocekivati.
Da nije pripremna za SP, bila bi jos jedna dosadna prijateljska utakmica. Zato su i ukinute a uvedena LN.
Da vise vjerujem u Barbareza rekao bih da je nesto novo trazio neke kombinacije mahinacije nove akcije taktiku ali ja nikako ne vjerujem u strucnost tog trenera. Vise mi to lici na nabacivanje igraca "pa da vidimo sta ko moze".
-
baxus
- dembele
#37205 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa dobro bi bilo i protiv Švicarske 1:1
-
kiligonzales
-
kiligonzales
#37207 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nakon vecerasnje utakmice, nisam vise siguran da li su u stanju nas zgaziti. Prije ce biti da bi mi mogli ugodno iznenaditi jer mi dvije jednake utakmice ne mozemo ponoviti jer nece se ponoviti ni jednaka postava kao sinoc sa Kanadom.problemnatravunu wrote: ↑13/06/2026 09:52opet , u odnosu na onu "patnju" za gledanje u baražu , i koju utakmicu prije , ovdje mi je izgledalo da je malo živosti uneseno , ako ništa , manje je bilo igre "dodave" i vraćanja lopte golmanu do beskonačnosti.....(ovo čisto sa aspekta promatrača koji ne gleda baš stručnu stvar , nego dinamiku u oku posmatrača)skrbavi-admin wrote: ↑13/06/2026 09:37 ono juce ni na sta nije licilo..... predstava totalnog antifudbala sa nase strane.....
nea sanse da meni treba nerviranje za milionere na terenu....
Ali ne bih puno o tome ,
osvojen bod je ko kuća u ovoj situaciji ,
treba gledati dalje ,
eto prije svega ovo sa Švicom , ne bih da sad ispadnem seronja ,
ali mislim da će nas zgaziti![]()
![]()
Hajde, nadam se da se varam , i da ćemo uspjeti izvući bod
- Danguba
#37208 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta reci?!SaraFina wrote: ↑13/06/2026 17:07Nije tacno da je placen. Cime? Ko ih placa? Svi koji dodju igrati za repku rizikuju karijere i povrede. A nema tu love bar kod nas. Ovo sto su otisli na SP je promocija. Ali da su igrali nesto hajrovali ekstra, kao sto druge zemlje daju, nisu. Pa ni onaj Vaha nikad nije htio da preuzme repku jer nema love kao selektor. Znaci i Barba nije se okoristio. Tako da.. znate vala pojedinci pretjerati, da ja ne bi ni igrala da vas ne citam i vase pametovnje.
- SaraFina
#37209 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
De malo pozitive. Znasda hatera gotivim. Ali daj nam malo pozitivnog vajba. To treba onoj nasoj djeci.Danguba wrote: ↑14/06/2026 00:44Sta reci?!SaraFina wrote: ↑13/06/2026 17:07Nije tacno da je placen. Cime? Ko ih placa? Svi koji dodju igrati za repku rizikuju karijere i povrede. A nema tu love bar kod nas. Ovo sto su otisli na SP je promocija. Ali da su igrali nesto hajrovali ekstra, kao sto druge zemlje daju, nisu. Pa ni onaj Vaha nikad nije htio da preuzme repku jer nema love kao selektor. Znaci i Barba nije se okoristio. Tako da.. znate vala pojedinci pretjerati, da ja ne bi ni igrala da vas ne citam i vase pametovnje.![]()
- Point.
#37210 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Demirović fula Boga oca u reprezentaciji. On je napadač, njegovo je da zabija golove, a njih nema.SaraFina wrote: ↑14/06/2026 00:48De malo pozitive. Znasda hatera gotivim. Ali daj nam malo pozitivnog vajba. To treba onoj nasoj djeci.Danguba wrote: ↑14/06/2026 00:44Sta reci?!SaraFina wrote: ↑13/06/2026 17:07
Nije tacno da je placen. Cime? Ko ih placa? Svi koji dodju igrati za repku rizikuju karijere i povrede. A nema tu love bar kod nas. Ovo sto su otisli na SP je promocija. Ali da su igrali nesto hajrovali ekstra, kao sto druge zemlje daju, nisu. Pa ni onaj Vaha nikad nije htio da preuzme repku jer nema love kao selektor. Znaci i Barba nije se okoristio. Tako da.. znate vala pojedinci pretjerati, da ja ne bi ni igrala da vas ne citam i vase pametovnje.![]()
![]()
A nije baš da igraĉi nemaju fajde or igranja za reprezentaciju. Samo igranje im nudi samopromociju i samim tim kartu više kad se treba potpisati novi ugovor ili prelaziti u drugi.
- Edin H.
#37211 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Rade na procenat na SPPoint. wrote: ↑14/06/2026 01:11Demirović fula Boga oca u reprezentaciji. On je napadač, njegovo je da zabija golove, a njih nema.
A nije baš da igraĉi nemaju fajde or igranja za reprezentaciju. Samo igranje im nudi samopromociju i samim tim kartu više kad se treba potpisati novi ugovor ili prelaziti u drugi.
-
sanchopansa1
#37212 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ljudi samo opušteno. Švicarska nas neće zgaziti. Jaci su i Austrija i Wels i Italija od Švicarske, pa nas niko od njih nije zgazio. Može se fino odigrati protiv njih, pa i pobijediti, nije nimalo nerealno.kiligonzales wrote: ↑13/06/2026 23:53Nakon vecerasnje utakmice, nisam vise siguran da li su u stanju nas zgaziti. Prije ce biti da bi mi mogli ugodno iznenaditi jer mi dvije jednake utakmice ne mozemo ponoviti jer nece se ponoviti ni jednaka postava kao sinoc sa Kanadom.problemnatravunu wrote: ↑13/06/2026 09:52opet , u odnosu na onu "patnju" za gledanje u baražu , i koju utakmicu prije , ovdje mi je izgledalo da je malo živosti uneseno , ako ništa , manje je bilo igre "dodave" i vraćanja lopte golmanu do beskonačnosti.....(ovo čisto sa aspekta promatrača koji ne gleda baš stručnu stvar , nego dinamiku u oku posmatrača)skrbavi-admin wrote: ↑13/06/2026 09:37 ono juce ni na sta nije licilo..... predstava totalnog antifudbala sa nase strane.....
nea sanse da meni treba nerviranje za milionere na terenu....
Ali ne bih puno o tome ,
treba gledati dalje ,
![]()
A Katar, samo opušteno. Kako god da su odigrali večeras, i ćorava kokoš pogodi zrno. Ako ne mozemo dobiti Katar, koji je San Marino Azije (ne mogu da shvatim odakle oni na svjetskom, ali nikako), onda opet opušteno. Nismo u tom slučaju ni zaslužili da budemo ovdje.
Ali neće tako biti.
- drug_profi
#37213 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Demirovic jednostavno nije to sto treba biti.
Previse je zicera potrosio. Nikad on ni za 1000 utakmica nece biti napadac koji zabija bar 30% sansi.
Sad mi jos teze podnijeti onaj promasaj. Hajd da je bar pucao, pa jbg. Ali on nesto hoce da dribla golmana u situaciji kad je najlogicniji bio sut preko glave.
Previse je zicera potrosio. Nikad on ni za 1000 utakmica nece biti napadac koji zabija bar 30% sansi.
Sad mi jos teze podnijeti onaj promasaj. Hajd da je bar pucao, pa jbg. Ali on nesto hoce da dribla golmana u situaciji kad je najlogicniji bio sut preko glave.
- Edin H.
#37214 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@sanchopansa1 ovi San Marinci su prvaci Azije 2019-te i 2023-e
- xoklix
#37215 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Katar i baš nije SM Azije, ljudi se ubjedljivo i bez poraza plasirali na SP.sanchopansa1 wrote: ↑14/06/2026 01:26Ma ljudi samo opušteno. Švicarska nas neće zgaziti. Jaci su i Austrija i Wels i Italija od Švicarske, pa nas niko od njih nije zgazio. Može se fino odigrati protiv njih, pa i pobijediti, nije nimalo nerealno.kiligonzales wrote: ↑13/06/2026 23:53Nakon vecerasnje utakmice, nisam vise siguran da li su u stanju nas zgaziti. Prije ce biti da bi mi mogli ugodno iznenaditi jer mi dvije jednake utakmice ne mozemo ponoviti jer nece se ponoviti ni jednaka postava kao sinoc sa Kanadom.problemnatravunu wrote: ↑13/06/2026 09:52
opet , u odnosu na onu "patnju" za gledanje u baražu , i koju utakmicu prije , ovdje mi je izgledalo da je malo živosti uneseno , ako ništa , manje je bilo igre "dodave" i vraćanja lopte golmanu do beskonačnosti.....(ovo čisto sa aspekta promatrača koji ne gleda baš stručnu stvar , nego dinamiku u oku posmatrača)
Ali ne bih puno o tome ,
treba gledati dalje ,
![]()
A Katar, samo opušteno. Kako god da su odigrali večeras, i ćorava kokoš pogodi zrno. Ako ne mozemo dobiti Katar, koji je San Marino Azije (ne mogu da shvatim odakle oni na svjetskom, ali nikako), onda opet opušteno. Nismo u tom slučaju ni zaslužili da budemo ovdje.
Ali neće tako biti.
San Marinu i Lichtensteinu je 1m vrijednost na transfermarktu,a ovima 20m €. Više nego bilo koji klub u PLBiH
- drug_profi
#37216 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sve su prilike da nam je najbolja šansa za tri boda bila protiv Kanade.
Katar svi podcjenjujemo, a bojm se i igrači.
Da ne bude na kraju prva pobjeda Katara na SP...
Katar svi podcjenjujemo, a bojm se i igrači.
Da ne bude na kraju prva pobjeda Katara na SP...
- luckylaka
#37217 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
100 negativni postova na racun Demirovica niko ne spominje Memica,Tahirovica,Barjaktarevica koji se nisu vidjeli na terenu
- I naravno Dzej
#37218 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa jest i oni su loše odigrali, ali ne bih ništa imao protiv da sa Svicarskom odigramo 1:1. Pa da poginemo protiv Katara, znamo se mi nafurati kad je stani-pani.
- luckylaka
#37219 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svak svskog moze pobijediti ali i izgubiti.Nije Katar nimalo naivna ekipa da se mozemo lako na njih vaditiI naravno Dzej wrote: ↑14/06/2026 02:47Pa jest i oni su loše odigrali, ali ne bih ništa imao protiv da sa Svicarskom odigramo 1:1. Pa da poginemo protiv Katara, znamo se mi nafurati kad je stani-pani.
-
statixx
- problemnatravunu
#37221 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jah , kad promislim nakon sinoć , Katar dade golčinu iz igre , a Švica samo iz ono pomalo problematičnog penala 
- Edin H.
- drug_profi
#37223 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dobro je pa je Katar zadnja tekma. Dotle cemo se prizemljiti, a i vidjeti koliko su zaista dobri.
- SaraFina
#37224 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vidjeh ja sta je profulao. Kod njega je ono neki izgleda paihicki pritisak. Dugotrajan nazalost i ide iz tekme u tekmu. Sve kontam prokinuce lik.Point. wrote: ↑14/06/2026 01:11Demirović fula Boga oca u reprezentaciji. On je napadač, njegovo je da zabija golove, a njih nema.