Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

U 1/8 finala prolaze:

Kanada
48
11%
Bosna i Hercegovina
215
48%
Katar
11
2%
Švicarska
173
39%

Total votes: 447

last mohicans

#776 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by last mohicans »

p206 wrote: 12/06/2026 23:53
last mohicans wrote: 12/06/2026 23:49
p206 wrote: 12/06/2026 23:31 Ljudi su nas realno ubili,ali rezultat se pika...i Vels je pogodio prečku i stativu ali mi smo pobijedili.
U čemu, bolan, pa evo statistike.
Image
Ubili nas u duelima i iznošenju lopte...mi se mučimo da iznesemo loptu,a to su osnovne stvari.
Za sta, kani se ti fudbala! Jbt iznosenje lopte bez konkretnog učinka. Naravno da su to bolje radili i organizirali napade,otuda ovaj posjed lopte, a završnica im je gora od naše. Njihov gol se odbio od naseg igrača i promijenio lopti smijer. Plus, sto su se tukli i imali su naklonost sudije. Swicarska će ih glat dobiti.
BarbaDue

#777 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by BarbaDue »

Herr Flick wrote: 12/06/2026 23:47
Better Man wrote: 12/06/2026 23:46
Labirint wrote: 12/06/2026 23:44

Zasto bi bio kraj ? Sa 4 boda ce se 90% prolaziti grupa...

Ako Kanada pobijedi Katar imaju i oni 4 boda plus što mogu uzeti i bod Švicarskoj.
Jel ti znas da i 8 najbolje treceplasiranih ide dalje a s 4 boda 100% ides dalje ako zavris treci.
Jeste ali trećeplasirani iz naše grupe, u slučaju da prođe dalje, ide direktno pod nož prvom iz E grupe, a to su vjerovatno Švabi.

Ovaj BOD je ko KUĆA!
Last edited by BarbaDue on 13/06/2026 00:29, edited 1 time in total.
RJ57

#778 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by RJ57 »

pici wrote: 13/06/2026 00:12 jestel svjesni da poslije jovinog gola nismo uvezali niti jedan napad, niti jedan a u odbrani smo bili ko panjevi... kanadjani su nas mogli natamburat ko sposlom... ne smijemo ovako igrati dalje, svica ce nas rasturiti a katar ubit brasno unama. Ok pocetak, otvorenje, nervoza, trema, al nema toga dalje il smo najebali.
povukli smo se što je iz dva razloga bilo potpuno pogrešno. mala je šansa odbraniti vodstvo sa 90% utakmice ispred tebe a nemaš nikoga u sastavu ko je u stanju kontru odigrati. večeras je naša sreća bila da kanađani neznaju, sami smo izgledali dobro defanzivno ali zato u sredini i napadu grozno.

ja sam bodom jako zadovoljan ali nisam zadovoljan ni postavkom tima ni igrom, čak sam debelo razočaran. pa jebemu sve …. otišao si na SP kada u to ama baš niko nije vjerovao, imaš tim pun djece na kojima ćeš graditi budućnost …. pa skini im onda lance i pusti ih da se igraju. neka uživaju u fudbalu umjesto da stoje u svojih trideset i izbijaju lopte nasumice! svakako nećeš biti svjetski prvak a znaš da ti je realan domet 4 utakmice … pa daj im onda ono što su oni sami zasluźili, pa ako ne budu 4 nego 3 utakmice nema veze, neće ti niko ništa predbaciti!
Lug

#779 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Lug »

zomri wrote: 12/06/2026 23:59
Saian wrote: 12/06/2026 23:53 Bajraktarevica izvikashe, momak svakom utakmicom aterira sve dublje, Demirovic mozda, ako je dobije u protivnickom sesnaestercu, ovako opasniji za svoj gol, Tahirovic, ja ne znam kako je on u 25, a ne 11, Muharemovic maldinijevski, za spomenika, Dedic posten ucinak, Sejo “momak je trafika” Kolasinac fer play unutar svojih mogucnosti no i godine su tu, Vasilj dobar, Lukic dao gol, fino se gradi, Alajbegovic je hendikep kad je na klupi, obrnuti Tahirovic, momak je jako kvalitetan, sto sjedi na klupi, a onaj hadalj igra, nije mi jasno, druge, slabo primijetih, al svi su malo ispod Dedica, i vjechost ispred Tahirovica. Vile nam danas nisu spavale, slava im :D
većina nas kad gleda tekmu gleda nas uglavnom kad imamo loptu. treba gledati kako se ponašaju naši igrači i kad nemamo loptu. onda će biti jasnije zašto igra tahirović, zašto ne igra alajbegović itd. znači ono ko u stranger things ima cijeli jedan svijet koji mi ne vidimo :D
pa ne mozes uvoditi naseg najboljeg i najskupljeg talenta, poslije Muharemovica, u zadnjih 15 min, a igras SP.
RJ57

#780 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by RJ57 »

ko što reče buldožer “pustite radničku klasu da radi “ …. elem sergej, pusti djecu neka igraju fudbal
cable_stayed_bridge

#781 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by cable_stayed_bridge »

last mohicans wrote: 13/06/2026 00:17
sime_cipol wrote: 12/06/2026 23:52 Ovi levati su prebrzi, to nama ne odgovara. Lakse cemo igrati protiv SUI i QAT
Maloprije i Kemo Alispahic je to rekao. Da cemo bolje stajati protiv Swice i Katara. Zabari su tromi i spori, ovi su fizički jači od MC, ali su u tehnici losi. Pa nisi lopte mogao primiti, da se dvojica na leđima ne stvore. Pogresan je i odabir igrača bio, Tahir ni sa losijim repkama pod pritiskom ne funkcionise. Bašić je dosta bolji bio. Trebao je probati sa Mahmićem, Šunjić nije dovoljno spreman, Esmir je bio igrač manje. Edin i ono njegovo zadrzavanje lopte je itekako falilo. Ja ne znam da i jedna ekipa drzi kao "napadača" , mi Demira, radi ofanzivnog pritiska.. on kad dođe u priliku ja znam da neće zabiti. Pa jbt, Jovo u pravom debiju zabija. Previse mu se vjeruje. Mogao je veceras odmoriti, içi s 1 napadačem s jačom vezom. Taktički, mi nismo baš najbolje pripremili ovu utakmicu.
Falio je dodatno jedan vezni igrac, jednostavno Tahirovic i Basic su bili nemocni protiv njihove sredine. Dakle umjesto 4-4-2, sa 4-5-1. Onaj Kone, nije normalno koliko je nadmocniji od ovog naseg veznog reda. Protiv Svicarske ce se vjerovatno manje to vidjeti, ne jure oni kao ove atlete iz Kanade, ali su tehnički superiorniji, ima tu vise kvaliteta. Nismo svjesni koliko je odbrana dobro odigrala, nevjerovatno je koliko dugo smo bili pod pritiskom.
kamberovica polje

#782 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by kamberovica polje »

Samo ću jedno napisat.

Sveti Nikola Katić :bih:
Lug

#783 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Lug »

RJ57 wrote: 13/06/2026 00:23
pici wrote: 13/06/2026 00:12 jestel svjesni da poslije jovinog gola nismo uvezali niti jedan napad, niti jedan a u odbrani smo bili ko panjevi... kanadjani su nas mogli natamburat ko sposlom... ne smijemo ovako igrati dalje, svica ce nas rasturiti a katar ubit brasno unama. Ok pocetak, otvorenje, nervoza, trema, al nema toga dalje il smo najebali.
povukli smo se što je iz dva razloga bilo potpuno pogrešno. mala je šansa odbraniti vodstvo sa 90% utakmice ispred tebe a nemaš nikoga u sastavu ko je u stanju kontru odigrati. večeras je naša sreća bila da kanađani neznaju, sami smo izgledali dobro defanzivno ali zato u sredini i napadu grozno.

ja sam bodom jako zadovoljan ali nisam zadovoljan ni postavkom tima ni igrom, čak sam debelo razočaran. pa jebemu sve …. otišao si na SP kada u to ama baš niko nije vjerovao, imaš tim pun djece na kojima ćeš graditi budućnost …. pa skini im onda lance i pusti ih da se igraju. neka uživaju u fudbalu umjesto da stoje u svojih trideset i izbijaju lopte nasumice! svakako nećeš biti svjetski prvak a znaš da ti je realan domet 4 utakmice … pa daj im onda ono što su oni sami zasluźili, pa ako ne budu 4 nego 3 utakmice nema veze, neće ti niko ništa predbaciti!
:thumbup:
Barba je najlosija nasa karika. Ova djeca bi mogla puno vise napraviti.
last mohicans

#784 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by last mohicans »

kamberovica polje wrote: 13/06/2026 00:28 Samo ću jedno napisat.

Sveti Nikola Katić :bih:
Mislio sam da je rovit, ali vidim pored Jove najbolje ocijenjen. Odličan je i Tarik bio, je li ono zajedno blokiraše onaj opasan šut.
Plavo-bijeli

#785 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Plavo-bijeli »

Ne znam kako raja ne shvata da je ovo neki fakticki maksimum od ove ekipe u kontekstu te neke "ljepote u igri".
Mi izvlacimo maksimum sto mozemo sa ovakvim igracima i njhovim kapacitetima:

Vrlo jaki i stalozeni u odbrani ;
Vrlo brzi po krilima, sa dobrim i opasnim driblerima
Visoki i jaki napadači.
Vezni red na nivou neke prosječne ekipe iz Češke lige.

Kad je takva situacija citav je fokus taj da drzimo rezultat i idemo na kontre po krilima i da prijetimo iz kornera i ubacaja.
Kakva ljepota igre, pa da nas Guardiola vodi ne bi bilo te ljepote u igri, ne znam zasto vam to nije jasno?

Pa i taj Guardiola potroši 40, 50, 60, 70 mil za Kovacica, Rodria, Nicu Gonzalesa, Reijndersa da bi imao vrhunski vezni red.

Šta mislite da je samo riješenje staviti napr Hadziahmetovica umjesto Tahirovića?
Oni se razlikuju po tome sto Hadziahmetovic manje griješi jer lik igra samo ono sto je sigurno 100% , dodaj do sebe i to je to. Povremeno pokusaj neki opasniji pas i eto. Skriva se iza drugih i to je to.

Znači odbrana i kontre i to je to.
Zato nam je problem protiv ekipa gdje mi moramo biti ti koji dominiramo jer nemamo taj vezni red.
Problem nam je i kad nas pritisnu jer nam fale ti vezni igraci koji ce uzeti i drzati tu loptu, jer nemamo tog kvaliteta..i nema tu trenera koji ce nauciti igrace nesto sto oni sami ne mogu iznijeti svojim znanjem.

Igrali smo bez Edina Dzeke i Tabakovica, dvojice igrača sto su nas odveli na SP protiv super nafuranog domacina i jedino ti moze biti zao sto nismo dobili jer smo vodili i imali onu priliku Demirovića, ali sve ostale priče kako slabo igramo, kako "ne mozemo par pasova sastaviti" to gledajte druge reprezentacije ako to hocete vidjeti, ili sacekajte lakseg protivnika, ili da nam se pojavi nekakva igračina u veznom redu.
van Basten

#786 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by van Basten »

Bod je dobar, iako ostaje žal što nismo još malo izdržali. Igra... Pa eto, sa ovom postavom to je to. Valjda u drugim utakmicama pokušamo šta kreativnije napraviti, probati kakvog fantazistu u vezi koji zna i podvaliti loptu. Kad se neko od našeg dvojca prvih napadača vrati Demirović bi trebao na klupu prije Jovića.
adnante

#787 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by adnante »

RJ57 wrote: 13/06/2026 00:23 povukli smo se što je iz dva razloga bilo potpuno pogrešno. mala je šansa odbraniti vodstvo sa 90% utakmice ispred tebe a nemaš nikoga u sastavu ko je u stanju kontru odigrati. večeras je naša sreća bila da kanađani neznaju, sami smo izgledali dobro defanzivno ali zato u sredini i napadu grozno.
kakva god da je bila odluka, bod iz ove utakmice je odlican. Vise nismo morali traziti, bilo bi lijepo ali i ovo je sasvim ok.
p206

#788 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by p206 »

I ja sam sumnjao u Tahirovića,ali on je igrač sa najviše minuta u ovom našem uspjehu.To nije slučajnost.

Nije klasa ali je među najbolja dva vezna koja imamo,i tako i igra.

I ja sam za to da se proba sa 4231 protiv Švice, Tj da Demirović igra dublje u napadu a iza njega neko ko zna podvaliti loptu.
Ako se ni tu ne pokaže Demirović bi mogao na klupu. Trka nije dovoljna.
last mohicans

#789 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by last mohicans »

Plavo-bijeli wrote: 13/06/2026 00:31 Ne znam kako raja ne shvata da je ovo neki fakticki maksimum od ove ekipe u kontekstu te neke "ljepote u igri".
Mi izvlacimo maksimum sto mozemo sa ovakvim igracima i njhovim kapacitetima:

Vrlo jaki i stalozeni u odbrani ;
Vrlo brzi po krilima, sa dobrim i opasnim driblerima
Visoki i jaki napadači.
Vezni red na nivou neke prosječne ekipe iz Češke lige.

Kad je takva situacija citav je fokus taj da drzimo rezultat i idemo na kontre po krilima i da prijetimo iz kornera i ubacaja.
Kakva ljepota igre, pa da nas Guardiola vodi ne bi bilo te ljepote u igri, ne znam zasto vam to nije jasno?

Pa i taj Guardiola potroši 40, 50, 60, 70 mil za Kovacica, Rodria, Nicu Gonzalesa, Reijndersa da bi imao vrhunski vezni red.

Šta mislite da je samo riješenje staviti napr Hadziahmetovica umjesto Tahirovića?
Oni se razlikuju po tome sto Hadziahmetovic manje griješi jer lik igra samo ono sto je sigurno 100% , dodaj do sebe i to je to. Povremeno pokusaj neki opasniji pas i eto. Skriva se iza drugih i to je to.

Znači odbrana i kontre i to je to.
Zato nam je problem protiv ekipa gdje mi moramo biti ti koji dominiramo jer nemamo taj vezni red.
Problem nam je i kad nas pritisnu jer nam fale ti vezni igraci koji ce uzeti i drzati tu loptu, jer nemamo tog kvaliteta..i nema tu trenera koji ce nauciti igrace nesto sto oni sami ne mogu iznijeti svojim znanjem.

Igrali smo bez Edina Dzeke i Tabakovica, dvojice igrača sto su nas odveli na SP protiv super nafuranog domacina i jedino ti moze biti zao sto nismo dobili jer smo vodili i imali onu priliku Demirovića, ali sve ostale priče kako slabo igramo, kako "ne mozemo par pasova sastaviti" to gledajte druge reprezentacije ako to hocete vidjeti, ili sacekajte lakseg protivnika, ili da nam se pojavi nekakva igračina u veznom redu.
To je to, ovi sto kontaju da smo mi neka sila, pazljivo pročitati post. Najgore sto Buki koji je bio dobar igrač isto veli kao neki koji ovdje mlate praznu slamu. Opet, sa jos jednim veznim i Demirom out bi za nijansu bolji bili. A da je Edin igrao, dvije nijanse bolji, jer zna primiti, stati na loptu. Ove mrcine su fizički predominantni. Kakva su ono prezimena, sve sami afromigranti i atlete.
Last edited by last mohicans on 13/06/2026 00:39, edited 1 time in total.
RJ57

#790 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by RJ57 »

još nešto ….populizam naših medija je grozan, najavljivali su pun stadion naših ljudi, na kraju nas je bilo tu negdje ko protiv argentine u riju, možda zeru više.
isto tako je bilo i 2014, bilo je tu svakakvih najava van zdrave pameti

jebali im klikovi svima sve

apropo toronta, jeste bio toronto pun našeg svijeta kad gomila naših tamo živi, ali 95% njih nije palo napamet da daju milju za kartu, čak ni puno manje jer se zadnjih sedam dana mogla bez problema dobiti ulaznica za oko pola cijene! ono što mene iritira, nije im bilo mrsko puhati se u korteu sa fanatikosima, a onda kad su stigli do stadiona 90% njih se okrenulo i otiško gledati tekmu kući ili negdje u kafani.
Last edited by RJ57 on 13/06/2026 00:41, edited 2 times in total.
LSD

#791 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by LSD »

Sa ovom taktikom, formacijom i izborom igraca mi necemo nikoga pobjediti....mozda cemo zabiti neku frljoku Kataru, al necemo ni njih pobjediti.
last mohicans

#792 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by last mohicans »

RJ57 wrote: 13/06/2026 00:38 populizam naših medija je grozan, najavljivali su pun stadion naših ljudi, na kraju nas je bilo tu negdje ko protiv argentine u riju, možda zeru više.

jeste bio toronto pun našeg svijeta kad gomila naših tamo živi, ali 95% njih nije palo napamet da daju milju za kartu, čak ni puno manje jer se zadnjih sedam dana mogla bez problema dobiti ulaznica za oko pola cijene! ono što mene iritira, nije im bilo mrsko puhati se u korteu sa fanatikosima, a onda kad su stigli do stadiona 90% njih se okrenulo i otiško gledati tekmu kući ili negdje u kafani.
Misliš, da su se okrenuli? I meni je čudno bilo, korteo je imao dosta raje. Mnogi naši su bili razbacani među Kanađanima. Ima i toga
palermo

#793 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by palermo »

Lug wrote: 13/06/2026 00:29

Kako bi se Barbi mater jebala da je izveo djecu I primio tri komada. Pa ovi su pojeli Barjaktarevica nije se vidio.

Protiv Svajcarske je najlaksa utakmica, nakon ovog boda mozes I izgubiti oi vec ta cinjenica ti omogucuje lakse da igras. A onda protiv Katara na sve ili nista.
Nama je trebao najmanje jedan bod iz prve dvije utakmice. Dobili smo gA I mozemo sad pjevati
amidzazeher

#794 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by amidzazeher »

last mohicans wrote: 13/06/2026 00:17
sime_cipol wrote: 12/06/2026 23:52 Ovi levati su prebrzi, to nama ne odgovara. Lakse cemo igrati protiv SUI i QAT
Maloprije i Kemo Alispahic je to rekao. Da cemo bolje stajati protiv Swice i Katara. Zabari su tromi i spori, ovi su fizički jači od MC, ali su u tehnici losi. Pa nisi lopte mogao primiti, da se dvojica na leđima ne stvore. Pogresan je i odabir igrača bio, Tahir ni sa losijim repkama pod pritiskom ne funkcionise. Bašić je dosta bolji bio. Trebao je probati sa Mahmićem, Šunjić nije dovoljno spreman, Esmir je bio igrač manje. Edin i ono njegovo zadrzavanje lopte je itekako falilo. Ja ne znam da i jedna ekipa drzi kao "napadača" , mi Demira, radi ofanzivnog pritiska.. on kad dođe u priliku ja znam da neće zabiti. Pa jbt, Jovo u pravom debiju zabija. Previse mu se vjeruje. Mogao je veceras odmoriti, içi s 1 napadačem s jačom vezom. Taktički, mi nismo baš najbolje pripremili ovu utakmicu.
Bravo za komentar!
Šteta što Sergej nije baš neki takticar jer sa ovakvom voljom mi bi baš bili strašna ekipa. Mi kad smo se god branili primali smo ne jedan nego više golova. To sada više nije slucaj! Imam osjecaj da se i znamo braniti kada treba ali ne i 75 minuta što realno tesko uspjevaju i kvalitetnije ekipe.
Doduše Muharemovic je ispao dva tri puta sto nas je koštalo gola. U slucaju njihovog gola daleko se stajalo od njihovog najboljeg igraca plus što uopšte nije bilo potrebe ici na presjecanje pasa jer je bio ledjima okrenut, a onda još Katica nesretno lopta pogodila i promjenila pravac.
Branili smo se super i kod kornera i slobodnih.
Eh sada sto su pojedini ocekivali da cemo Kanadu (domacina) nadigrati to je drugi par rukava. I pored ”loše” igre imali smo 3 udarca na gol a oni 4. Ocekivao sam više prodora Memica ali nakon onog faula ko zna mozda se baš i povrijedio.
I brate mili pa nije da smo samo izbacivali loptu što dalje od gola, u vecini slucajeva se pokušavalo nešto i naprijed ali…
Ne moze se ocekivati veci posjed lopte sa Tahirovicem koji je 80% lopti nabio u zrak!
Dzeko fali da je primi i sacuva ili iznudi faul to se vidi iz svemira!
Sve u svemu ja sam zadovoljan bodom, 3 su bili neka potajna nadanja ali vjerujem da nam je neko ponudio bod prije tekme vecina bi rekla super!
Jos jednom šteta pa Sergej ne zna taktiku, osim all in, ovo bi bilo top!
Last edited by amidzazeher on 13/06/2026 00:44, edited 1 time in total.
RJ57

#795 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by RJ57 »

last mohicans wrote: 13/06/2026 00:41
RJ57 wrote: 13/06/2026 00:38 populizam naših medija je grozan, najavljivali su pun stadion naših ljudi, na kraju nas je bilo tu negdje ko protiv argentine u riju, možda zeru više.

jeste bio toronto pun našeg svijeta kad gomila naših tamo živi, ali 95% njih nije palo napamet da daju milju za kartu, čak ni puno manje jer se zadnjih sedam dana mogla bez problema dobiti ulaznica za oko pola cijene! ono što mene iritira, nije im bilo mrsko puhati se u korteu sa fanatikosima, a onda kad su stigli do stadiona 90% njih se okrenulo i otiško gledati tekmu kući ili negdje u kafani.
Misliš, da su se okrenuli? I meni je čudno bilo, korteo je imao dosta raje. Mnogi naši su bili razbacani među Kanađanima. Ima i toga
ne mislim, znam
par jarana su mi bili na utakmici, jedan mi je sat ipo prije tekme napisao da nas neće biti ni 5% stadiona i da slabo ko sa puhanja po gradu ide na utakmicu
RJ57

#796 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by RJ57 »

palermo wrote: 13/06/2026 00:42

Kako bi se Barbi mater jebala da je izveo djecu I primio tri komada. Pa ovi su pojeli Barjaktarevica nije se vidio.

Protiv Svajcarske je najlaksa utakmica, nakon ovog boda mozes I izgubiti oi vec ta cinjenica ti omogucuje lakse da igras. A onda protiv Katara na sve ili nista.
Nama je trebao najmanje jedan bod iz prve dvije utakmice. Dobili smo gA I mozemo sad pjevati
niko mu riječi ne bi rekao.
ali ok, uzeo je bod, sad imamo sve u svojim rukama i igramo protiv ekipe koja je na zadnjem SP bila dvije klase ispod svih ostalih

esmir inače nije baš najpametniji i poprilično je sebičan, na tome bi se moralo poraditi
Last edited by RJ57 on 13/06/2026 00:47, edited 1 time in total.
moon_walker_90

#797 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by moon_walker_90 »

Sve dok se bodovi uzimaju, top :bih: 3ca najmladja selekcija protiv domacina prvenstva(kako bi mi sa njima u Zenici igrali??). Da li je igra bila losa, da. Da li je moramo popraviti, da. Al na SPu smo i osvojili smo bod za sada, a nije se ni 1% ljudi nadalo da cemo otici ikako na SP. Uzivajte u SP :bih:
RJ57

#798 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by RJ57 »

moon_walker_90 wrote: 13/06/2026 00:47 Sve dok se bodovi uzimaju, top :bih: 3ca najmladja selekcija protiv domacina prvenstva(kako bi mi sa njima u Zenici igrali??). Da li je igra bila losa, da. Da li je moramo popraviti, da. Al na SPu smo i osvojili smo bod za sada, a nije se ni 1% ljudi nadalo da cemo otici ikako na SP. Uzivajte u SP :bih:
0,1% max :D

ja barem ne znam nikoga da ima pojma o fudbalu a da je gajio ikakvu nadu
Lug

#799 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by Lug »

palermo wrote: 13/06/2026 00:42

pa normalno je da su ga pojeli kad je bio jedini kreativac. Da smo imali na terenu jos Kerima, Mahmica i tako rasteretili njega onda bi i mogao doci do izrazaja. Izvedes Barjaktarevica i uvedes Kerima..i dobijes isto. Kad Kerim dobije loptu u ono malo vremena sto ga uveo, 3 igraca oko njega, isto kao i oko Barjaktarevica. Ne znam sto ne uvodi Mahmica, momak je briljantmno odigrao protiv S.M. i pokazao se kao pravi kreativac bas kakv bnam treba i tako rastereti i Kerima i Barjaka..
MAha

#800 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)

Post by MAha »

Ja prezadovoljan rezultatom, manje zadovoljan igrom. Nisu ni kanadjani nesto pokazali posebno. Sve u svemu igra ce biti brzo zaboravljena, bitan nam je ovaj bod.
Locked