Wao kakav post.
Ono ljudi koji su sela su niža kasta.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Wao kakav post.
Vecina tih ljudi su jako vrijedni i stvorili su si jako dobar zivot ovdje. Ljudi koji su navikli na tezak rad i ne boje se posla.
Ne troši onaj ko’ ima, nego onaj ko’ je naučio.detroit-mercy wrote: ↑08/06/2026 19:56Vecina tih ljudi su jako vrijedni i stvorili su si jako dobar zivot ovdje. Ljudi koji su navikli na tezak rad i ne boje se posla.
Na drugu stranu imas carsijske supljatore kojima je glavna referenca sto su iz carsije i ona poznata, "znas li ti ko sam ja bio".
istina, samo hrvatska reprezentacija se moze javno gledatiMarlboroGold wrote: ↑08/06/2026 22:24 Maloprije sam procitao da je HDZ zabranio javno i organizovano gledanje utakmica BiH u Vitezu i Kiseljaku. Je li ovo tacno ili neko plasira gluposti u medije?
Evo ti izašla direktiva - je li ideš u Kanadu?,
Fudbalska reprezentacija BiH uskoro započinje svoju avanturu na Svjetskom prvenstvu u SAD-u, Kanadi i Meksiku, a za sve navijače u državi obezbijeđen je TV prenos.
Svi mečevi reprezentacije BiH na Svjetskom prvenstvu biće emitovani na Arena sport TV. Ova TV kuća donijela je odluku da dueli Zmajeva umjesto prvobitno planiranog kanala Arena Premium budu emitovani na Arena Sport 1 programu.
Povodom te promjene oglasio se i predsjednik NS BiH Vico Zeljković, koji je pozdravio odluku ove TV kuće.
“Pozdravljam odluku Arena Sporta da utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine na predstojećem Svjetskom prvenstvu budu dostupne svim građanima u BiH.
Preuzeto sa: https://scsport.klix.ba/vico-zeljkovi ... e_vignette
Ja se divim tim ljudima.
Ja mislim da susjedi imaju finu dijasporu po SAD, ali nisam nigdje primjetio ovakav docek repke kakav su nasi priredili.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑08/06/2026 22:49 Procitah nebuloze ovog fratra, pa onda i za HDZovu zabranu javnog gledanja bh utakmica. I sjetim se onog zapadnog Hercegovca sto je pisao Fifi zbog ljiljana.
I tek na tim stvarima covjek shvati koliko je velika stvar sto smo se plasirali, mnogima to smeta .. i lijevo i desno.
Plus mislim da nam ti isti dobro zavide na onakvoj proslavi i onakvom ispracaju, uz sav nas kolorit i vasarluk ono je realno bio praznik.
Ima Bosne![]()
Ti, @Tito_i_Partija i @omar little da dignete transparent sa pozdravom forumašima.Osmi Socrates wrote: ↑08/06/2026 23:33 Teško je to procijeniti. Ja ću biti.![]()
I Hrvatska igra jednu utakmicu u Torontu.
Ide i moja skolska drugarica, 4 ih je. Bit ce naših..Digla_da_kreci wrote: ↑08/06/2026 23:47 Stizem i ja sa ekipom u cetvrtak.![]()
Bit ce nas dosta, imam utisak da nas vise ide u Toronto nego sto ce u LA ili Seattle.
Ima grupa na fejsu BH Navijači Toronto za sve info oko dolaska, okupljanja, itd.
Al lupeta predratni Sarajlija, malo je rec.dječak sa šibicama wrote: ↑08/06/2026 23:49 Imam druga u Sijetlu zivi, predratni Sarajlija, kupio kartu a kaze ne ocekuje puno BiH navijaca jer daleko je i tamo nema puno nasih ljudi opcenito. Nesto malo u Vankuveru, valjda je zapadna obala zauzeta od strane Armenanjih je u LA area ko kineza. E da, Vankuver je kineski
Mozda se vara, ne znam otkud mu informacije.
Mislim da će biti vise u LA i Seattle nego u Torontu.Digla_da_kreci wrote: ↑08/06/2026 23:47 Stizem i ja sa ekipom u cetvrtak.![]()
Bit ce nas dosta, imam utisak da nas vise ide u Toronto nego sto ce u LA ili Seattle.
Ima grupa na fejsu BH Navijači Toronto za sve info oko dolaska, okupljanja, itd.