Claire Redfield

Moderator: Benq
Od Il-2: Great Battles, imam sve igre u kompletu (11 različitih), sve upravljive avione iz prvog i drugog svjetskog rata (ukupno 117 aviona) i sva upravljiva oklopna borbena vozila (ukupno 14 vozila), tako da mi nije preostalo ništa drugo nego da kupim i (još neobjavljenu) KOREA. FOUNDER'S EDITION.
Nisam pratio jesu li to jos neki RE najavili uz Veronicu ?

Evo kolega ti je odgovorio. Resident Evil 0 je sljedeci. Nadam se samo da ce ukinuti onaj item management kojeg je ta igra imala jer je bio uzasan. Vjerovatno ce onda biti i Resident Evil 10. Nemaju sta vise da remake peticu ne vjerujem da ce jer nema potrebe.
Kako nema pa co-op u novom enginu ce biti top stvar, ja nagađam Veronika, Zero, petica, a onda 10.MarlboroGold wrote: ↑08/06/2026 22:27 Nemaju sta vise da remake peticu ne vjerujem da ce jer nema potrebe.
Pa dobro slazem se. Kad su remake cetvorke uradili dok je cetvorka vec bila next gen u odnosu na prethodne dijelove mogu i peticu. Da zaokruze remakeove sa Weskerovim krajem bar onog originalnog.DonieBrasco wrote: ↑08/06/2026 22:41Kako nema pa co-op u novom enginu ce biti top stvar, ja nagađam Veronika, Zero, petica, a onda 10.MarlboroGold wrote: ↑08/06/2026 22:27 Nemaju sta vise da remake peticu ne vjerujem da ce jer nema potrebe.
Pa izlazi zato sto su skontali da raja svakako kupuje. Jos se i preordera zivotomSmokingMan wrote: ↑09/06/2026 20:40 Ma ahilova peta je što uglavnom fps izlazi nedovršen, ima sijaset bugova sa renderingom tekstura, propadanjem kroz nivo, nosanjem nevidljive puške u ruci, ttk, i sl.