Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svak bi ovdje guze dao za porsche i ferrari
U kojem univerzumu najbolji i korola idu u istu recenicu? Sad obrcati pricu na ulozeno dobiveno
I tu je vitara bolje auto od korole na kraju krajeva
nepass1 wrote: ↑08/06/2026 18:22
U kojem univerzumu najbolji i korola idu u istu recenicu?
U kojem univerzumu je to rečeno?
Ja razumijem plitko razmišljanje i kontekst ne dopire do korteksa mozga, ali ako ti još trebam crtati, nisi nešto bolji od "pacijenta" koji voza francuza.
milojicabrzi wrote: ↑07/06/2026 12:29
Maloprije mi Corolla aktivira -anti colision sistem, vozim se u koloni, svi milimo, jer su neki radovi pa raskopan asfalt. Ja bio na kvačilu, kad odjednom se auto "ukopa" i upali upozorenje. Valjda sam se previše približio ovom ispred mene, iako smo svi realno išli 5-10 km/h i Corolla sama zakoči.
Znao mi je i prije paliti upozorenje, kad se prebrzo približavam koloni i sl. ali ovo je prvi put u ovih pola godine kako je vozimo, da sam zakoči, valjda jer je kvačilo bilo pritisnuto. Kod automatika ovaj sistem radi uvijek, a kod manuelaca, ako nije stisnuto kvačilo, daje upozorenje, a ako je pritisnuto, zakoči sam.
Šta ti je Japanac
toyota safety sense beton. morao sam uzeti assist paket opreme.
Last edited by House on 08/06/2026 18:49, edited 1 time in total.
nepass1 wrote: ↑08/06/2026 18:22
U kojem univerzumu najbolji i korola idu u istu recenicu?
U kojem univerzumu je to rečeno?
Ja razumijem plitko razmišljanje i kontekst ne dopire do korteksa mozga, ali ako ti još trebam crtati, nisi nešto bolji od "pacijenta" koji voza francuza.
Toliko.
Od toga je i pocela diskusija, da nije receno ne bi se repliciralo
Corolla GR meh, nista posebno
Yaris GR je već nešto drugo. Rally homologacija. Za 10-20 godina se Corolle niko nece stjecati, Yaris ce biti kolekcionarski.
sime_cipol wrote: ↑08/06/2026 20:57
Yaris GR je već nešto drugo. Rally homologacija. Za 10-20 godina se Corolle niko nece stjecati, Yaris ce biti kolekcionarski.
GR Yaris i Corolla proizvodnja u Japanu. čekanje oko pola godine dok sastave auto...
sime_cipol wrote: ↑08/06/2026 20:57
ko kaže?
a la vino! možda umre u sedan verziji, ali corolla ostaje!