Drago mi je zbog njega, posebno zbog okolnosti kako je otisao. Iskreno se nadam da mu nece raditi ono sto su mu radili u proslom mandatu kada je u pitanju prodaja igraca i dovodjenje istih.
Prema nekim info koje sam dobio ima tome i xy dana, kada se pocelo pricati o njemu, ovog Mikica i ovog iz SLO i jos onog jednog iz Hrvatske je on odobrio ili dogovorio. Sada koliko je to istina opet kazem ne znam, vrijeme ce pokazati.
Drago mi je da se malo vrati euforija medju navijace, pretuzno mi je bilo gledati posjetu ovo proljece.
Takodjer ovom prilikom da se zahvalim Cvitanovicu na onome sto je uradio. Preuzeo je ekipu u rasulu sa vec velikim bodovnim zaostatkom. Prejebo komsinice, traume im nabio. Za nesto vise, nije mogao ili znao ne znam ali tako je kako je, negdje je i pozicija na tabeli tacno odraz njega.
Ova ekipa je idalje dobra. Ako Zeka uspije animirati Ljajica da igra makar na 70% svojih fizickih mogucnosti, ako ostanu ELezi, Menalo, Cimi, Kupresak tj. kostur ekipe onda se mozemo necemu i nadati naredne godine.
Ako opet bude vikend akcija u FK Sarajevo marketu, prodaj sve sta dodje ponuda onda nam dzaba i Klop da nam dodje.