Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote: ↑28/10/2025 12:47
Zaha je "karijeru" poceo kao predsjednik skupstine studenata ili kako se to vec zove, dakle u startu je bio povlasten.
ta je pozicija oduvijek bila rezervisana za sda aktiviste...sasvim slucajno naravno
sta reci o spusu gdje studenti nikad nisu birali svoje predstavnike u istom, kao ni predsjednika vec se predsjednik nekako sam nametao
kako haris tako i oni prije ali i poslije njega, poslusnici
Morat cu pogledati kad falite. Inače, zna on apostrofirati, nego mu je temperament nagao, pa počne galamiti. A on vrlo dobro zna šta priča. Hajde, on sigurno nece biti good guy ako im je našukao.
last mohicans wrote: ↑04/06/2026 01:22
Morat cu pogledati kad falite. Inače, zna on apostrofirati, nego mu je temperament nagao, pa počne galamiti. A on vrlo dobro zna šta priča. Hajde, on sigurno nece biti good guy ako im je našukao.
nije bio loš. još kada gledaš na moru sa njihovim pučanstvom skontaš da je bio i dobar. spremi se dobro, udara argumentima, bez dreke. kaže poslali mu upit za video link on odma sjeo u auto i došao da kaže onom iz dp-a u lice nema h. bosne….
gidra wrote: ↑03/06/2026 23:35
Među ustaškim aždajama, muda do poda u sred Zagreba, odlično gostovanje na HRT 1. Saka čast Zaha
Nisam za SDA, ali...
Nema veze sa SDA, pogledaj iz ugla Bošnjaka, ako se osjećaš kao Bošnjak.
Tu dolazimo do kljucne stvari za razumjeti vecinsko misljenje ovog foruma. Vecina forumasa jednostavno, i vlastitom javnom deklaracijom, nisu Bosnjaci. Dakle niti znaju niti razumiju nas Bosnjake, ali se osjecaju pozvanim komentarisati i nase osjecaje, i nase stavove, a bude tu bogme i imperativa skrivenog u toboznjoj "probosanskoj mnozini".
BiH kakvu hocemo mi, i BiH kakvu npr hoce Zivojinovic, tramvaj i ostali jednostavno se nisu u putu srele.
gidra wrote: ↑03/06/2026 23:35
Među ustaškim aždajama, muda do poda u sred Zagreba, odlično gostovanje na HRT 1. Saka čast Zaha
Nisam za SDA, ali...
Ma pogledao sam. Isto misljenje imam i o Konakovicevom gostovanju na HRT prije koju godinu. Sve je to lijepo krasno ali za domacu publiku i za domacu upotrebu ovdje. Sta je prosjecan Hrvat iz Daruvara, Cakovca, Djakova ili sta znam Virovitice i Trogira novo naucio i saznao? 90% ljudi ce reci gledaj dvojice primitivaca iz Bosne sto se svadjaju, nema toj drzavi pomoci, haj prebaci na Novu krecu Kumovi ili Tajne proslosti.
Ma pogledao sam. Isto misljenje imam i o Konakovicevom gostovanju na HRT prije koju godinu. Sve je to lijepo krasno ali za domacu publiku i za domacu upotrebu ovdje. Sta je prosjecan Hrvat iz Daruvara, Cakovca, Djakova ili sta znam Virovitice i Trogira novo naucio i saznao? 90% ljudi ce reci gledaj dvojice primitivaca iz Bosne sto se svadjaju, nema toj drzavi pomoci, haj prebaci na Novu krecu Kumovi ili Tajne proslosti.