Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sanjarko wrote: ↑29/05/2026 05:51
forever bth-505 bluetooth headphones
Valjaju li ove, piše da se i kablom mogu spojiti.
ti fakat uzivas da se handris
sam si rekao da imas neke solidne sluske i ti sad trazis da se trosis na nove. Umjesto da potrazis adapter i rijesis problem.
Nove slusalice ces kad tad kupiti, ali adapter ti skoro uvijek moze zatrebati za nesto drugo.
Ali tvoje pare tvoj izbor, bujrum.
Sanjarko wrote: ↑29/05/2026 05:51
forever bth-505 bluetooth headphones
Valjaju li ove, piše da se i kablom mogu spojiti.
ti fakat uzivas da se handris
sam si rekao da imas neke solidne sluske i ti sad trazis da se trosis na nove. Umjesto da potrazis adapter i rijesis problem.
Nove slusalice ces kad tad kupiti, ali adapter ti skoro uvijek moze zatrebati za nesto drugo.
Ali tvoje pare tvoj izbor, bujrum.
Ma nisu ni te nešto specijalno, oko 20 KM bile. A ne znam kako bi ih sa TV spojio.
Ako nađem adapter za 4 ili 5 KM uzeti ču isti, ali za 10 KM adapter bolje mi je još 20 ili 30 dodati i uzeti bluetooth slušalice.
PS. Meni je sve solidno jer nisam zahtjevan uopšte.
gledaj , ja čisto sumnjam da će te bežične slušalice od 29 KM dugo potrajati, mislim na bateriju dugoročno ,
a takođe i koliko drži nakon svakog punjenja , a ne znam šta reći i o nekoj kvaliteti zvuka.
Moj ti je savjet , odvoji malo više love i imaj dugoročno i kvalitetno rješenje, evo nešto ovako npr. https://www.ekupi.ba/bs/elektronika/aud ... K000615859
problemnatravunu wrote: ↑30/05/2026 07:14
gledaj , ja čisto sumnjam da će te bežične slušalice od 29 KM dugo potrajati, mislim na bateriju dugoročno ,
a takođe i koliko drži nakon svakog punjenja , a ne znam šta reći i o nekoj kvaliteti zvuka.
Moj ti je savjet , odvoji malo više love i imaj dugoročno i kvalitetno rješenje, evo nešto ovako npr. https://www.ekupi.ba/bs/elektronika/aud ... K000615859
Hvala, vidim možda izdvojim više za neke tako bolje, a ove slabije i jeftinije ako bi izdržale godinu dana, na godinu bi ponovno opet kupio neke tako jeftinije i slabije.