K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#5026 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by hrasno38 »

Bodkin wrote: 29/05/2026 15:04 Covjek uzeo redovnog abaligasa na strani i ljudi i dalje seru po treneru.
Uzece titulu u prvoj sezoni kao trener i ljudi i dalje seru po njemu.

Imam osjecaj da je nesto licno. Nema sanse da neko ko se ikad bavio ikakvih sportom moze ovako pisati
Nema sanse da neko ko se ikada bavio kosarkom ne komentarise ovog trenera. Na kraju krajeva otidji na FB stranicu Bosne, otidji na druge forume i mjesta gdje se komentira Bosna pa ti se mozda otvore oci. Kako cu ja imati nesto licno kad je Pasalic za mene klinjo. Nit ga znam niti sam ikada sa njim rijec progovorio. Ali se sjecam dok je igrao da je par puta rekao kako nije dobijaopravu priliku da pokaze svoje prave kvalitete a on to isto radi nekim igracima. Pasalic nije niada bio neka igracina vec prosjecan BH igrac koji da je igrao u nekom drugom klubu mimo Bosne ne bi prismrdio reprezentaciji. Svi su ovdje po forumima srali za Barbareza kako je sjeo na klupu reprezentacije bez ikakvog iskustva medjutim Barabrez se okruzio ljudima sa lijepim iskustvom a Pasalic??? Ne mozes traziti pare od raznih sponozra i praviti jak tim za sezonu a onda na klupu staviti trenera pocetnika. Nije on sinoc pobjedio Igokeu jer onu Igokeu sinoc bi pobjedio i poal razvojnih timova iz nase lige. Pa ko je razbio ritam na +20 nego Pasalic svojim suludim izmjenama. Najboljeg sutera u zadnjih 15 sezona u Bosni tjera na klupu nakon dva promasena suta??!!!! I gdje je danas taj Plummer koji je dizao Zetru na noge? Nestao kao i Young. Kako nece nestati kad ga trenira trener koji je pocetnik i koji nije bio ni kosarkas pribliznog kvaliteta ovoj dvojici. Pasalic je trebao da vodi razvojni tim a na klupu da sjedne ozbiljan trener. Neno je bio horan za klupu ali kad je vidio da kompletan klub funkcionise na paroli "Bosna to sam ja" a odnosi se na Barbarice momentalno je odustao jer kako kaze pobio se sa njim u prvoj sedmici. Zasto nema publike?? Zato sto nema igre a rezultati su tu nategnuti do bola protiv ekipa s kojim bi ovakva Bosna trebala da se poigrava. Svaka utakmica je teski stres i za igrace i za navijace a i za samog Pasalica. Sa ovom ekipom ovakvu Igokeu i Slobodu bi uzeo svaki trener u BiH. Uzmi koliko kosta ove godine Igokea a koliko Bosna i mozda ti bude jasnije. Od svake iole jace ekipe nismo pobjedjeni nego razvaljeni. U svakoj utakmici pocnemo dobro napravimo razliku pa onda Pasalic svojim izmjenama sve zivo razjebe i onda borba za pobjedu kao i sinoc.
To su ti fakti a ti Pasalica vodi kuci ako ti se svidja kao trener. Vidjet cemo gdje ce biti sljedecu sezonu.
hrasno38

#5027 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by hrasno38 »

Prenos zadnje utakmice ipak na BHT1 ali od 19.30 sati.
Bodkin

#5028 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by Bodkin »

hrasno38 wrote: 29/05/2026 15:50
Bodkin wrote: 29/05/2026 15:04 Covjek uzeo redovnog abaligasa na strani i ljudi i dalje seru po treneru.

Imam osjecaj da je nesto licno. Nema sanse da neko ko se ikad bavio ikakvih sportom moze ovako pisati
Nema sanse da neko ko se ikada bavio kosarkom ne komentarise ovog trenera. Na kraju krajeva otidji na FB stranicu Bosne, otidji na druge forume i mjesta gdje se komentira Bosna pa ti se mozda otvore oci. Kako cu ja imati nesto licno kad je Pasalic za mene klinjo. Nit ga znam niti sam ikada sa njim rijec progovorio. Ali se sjecam dok je igrao da je par puta rekao kako nije dobijaopravu priliku da pokaze svoje prave kvalitete a on to isto radi nekim igracima. Pasalic nije niada bio neka igracina vec prosjecan BH igrac koji da je igrao u nekom drugom klubu mimo Bosne ne bi prismrdio reprezentaciji. Svi su ovdje po forumima srali za Barbareza kako je sjeo na klupu reprezentacije bez ikakvog iskustva medjutim Barabrez se okruzio ljudima sa lijepim iskustvom a Pasalic??? Ne mozes traziti pare od raznih sponozra i praviti jak tim za sezonu a onda na klupu staviti trenera pocetnika. Nije on sinoc pobjedio Igokeu jer onu Igokeu sinoc bi pobjedio i poal razvojnih timova iz nase lige. Pa ko je razbio ritam na +20 nego Pasalic svojim suludim izmjenama. Najboljeg sutera u zadnjih 15 sezona u Bosni tjera na klupu nakon dva promasena suta??!!!! I gdje je danas taj Plummer koji je dizao Zetru na noge? Nestao kao i Young. Kako nece nestati kad ga trenira trener koji je pocetnik i koji nije bio ni kosarkas pribliznog kvaliteta ovoj dvojici. Pasalic je trebao da vodi razvojni tim a na klupu da sjedne ozbiljan trener. Neno je bio horan za klupu ali kad je vidio da kompletan klub funkcionise na paroli "Bosna to sam ja" a odnosi se na Barbarice momentalno je odustao jer kako kaze pobio se sa njim u prvoj sedmici. Zasto nema publike?? Zato sto nema igre a rezultati su tu nategnuti do bola protiv ekipa s kojim bi ovakva Bosna trebala da se poigrava. Svaka utakmica je teski stres i za igrace i za navijace a i za samog Pasalica. Sa ovom ekipom ovakvu Igokeu i Slobodu bi uzeo svaki trener u BiH. Uzmi koliko kosta ove godine Igokea a koliko Bosna i mozda ti bude jasnije. Od svake iole jace ekipe nismo pobjedjeni nego razvaljeni. U svakoj utakmici pocnemo dobro napravimo razliku pa onda Pasalic svojim izmjenama sve zivo razjebe i onda borba za pobjedu kao i sinoc.
To su ti fakti a ti Pasalica vodi kuci ako ti se svidja kao trener. Vidjet cemo gdje ce biti sljedecu sezonu.
Druze, ima neke tegobe u tebi. Ne znam sto.

Da nista ne znam i ne gledam, trener koji osvoji titulu u prvoj sezoni zasluzuje da proba jos dvije sezone sa kreditom.
A to za prilike, u pravu je. Dobio je priliku dosta kasno dok je bosna isprobala sve debile za koje su treneri bili sigurni da ce “biti vrhunski” radi menadzerskih malverzacija. Ni jedan od njih nije primirisao reprezentaciji

I daleko je od prosjecnog igraca. Neko je igrao u arisu grcku ligu, igrao evropa ligu i slicno nije prosjecan igrac.

Sta pise rulja neznalica u fb grupi me stvarno ne zanima. Znam vise o ovom sportu od 99,5% njih
Leopard_SA

#5029 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by Leopard_SA »

Pa neznalica je Muha, sta ces… Sve osim sezone bez poraza nam je neuspjeh pa je zato sasvim okej pljuvati po njemu :lol:
Hvala Bogu pa se u klubu pitaju ljudi koji se pitaju pa je Muha dobio priliku kakvu je dobio i da su tu igraci koji su iznjeli ovu sezonu
hrasno38

#5030 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by hrasno38 »

Bodkin wrote: 29/05/2026 18:35
hrasno38 wrote: 29/05/2026 15:50

Druze, ima neke tegobe u tebi. Ne znam sto.

Da nista ne znam i ne gledam, trener koji osvoji titulu u prvoj sezoni zasluzuje da proba jos dvije sezone sa kreditom.
A to za prilike, u pravu je. Dobio je priliku dosta kasno dok je bosna isprobala sve debile za koje su treneri bili sigurni da ce “biti vrhunski” radi menadzerskih malverzacija. Ni jedan od njih nije primirisao reprezentaciji

I daleko je od prosjecnog igraca. Neko je igrao u arisu grcku ligu, igrao evropa ligu i slicno nije prosjecan igrac.

Sta pise rulja neznalica u fb grupi me stvarno ne zanima. Znam vise o ovom sportu od 99,5% njih
Sa ovom ekipom svaki prosjecni trener bi uzeo i kup i titulu. Imas ekipu koja kosta par miliona EUR i sa druge strane ekipu koja je tri puta jeftinija jer je Dodiku presusila kesa i naravno da ce ova skupa da ako nisim onda pojedinacnim igrackim kvalitetom pobjediti. Na kraju krajeva posjeta na utakmicama sve kaze pa i to da li sam ja sa tegobom a ti sa vecim znanjem od ljudi koji komentarisu kosarku.
Bodkin

#5031 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by Bodkin »

Posjeta ne znaci da klub ne valja. To znaci da je sport u gradu nebitan i da marketing ne radi svoj posao
Euroliga ne moze da napuni salu. Sve je jasno
Altsa

#5032 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by Altsa »

Stvarno je naucna fantastika kako je Bosna postigla dosta dobre rezultate ove sezone uz onako sramotnu igru. Meni je kvalitet igre podjednako vazan kao i rezultat, a Bosna izuzev Murcie nije ni jednog kvalitetnog protivnika pobjedila. Pašalić je probao i fala mu ali mora dobiti nogu na kraju sezone jer on nije trener koji ista moze bolje unaprijediti u igri. Pitanje je i koji ce roster ostati i bojim se da ukoliko on ostane da ce pola igraca otici. Limitiran je bio i kao igrac, a i kao trener. Privesti ovu sezonu titulom i ako nisam bas siguran da ce to ici bas tako lako kao sto neki misle na forumu jer 6 poena razlike nije nikakva razlika.ž
A slaba posjeta je prije svega prouzokovana katastrofalnom igrom uz jos poneke faktore.
Itsoktobealone

#5033 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by Itsoktobealone »

Ja šta će drugo biti nego lično. Bolest i zavist jednog vremenski pregaženog starca koji je rascjepkan ko ličnost. Treba ga samo ignorisati (i šprdati) među forumskim kanalima i nastaviti dalje.

Proslaviti titulu u nedelju u Zetri, a onda krenuti u nadogradnju ekipe i štaba za sljedeću godinu. Može Bosna ciljati final-four ABA lige :thumbup: :bih:
hrasno38

#5034 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by hrasno38 »

Itsoktobealone wrote: 30/05/2026 04:49

Ja šta će drugo biti nego lično. Bolest i zavist jednog vremenski pregaženog starca koji je rascjepkan ko ličnost. Treba ga samo ignorisati (i šprdati) među forumskim kanalima i nastaviti dalje.

Proslaviti titulu u nedelju u Zetri, a onda krenuti u nadogradnju ekipe i štaba za sljedeću godinu. Može Bosna ciljati final-four ABA lige :thumbup: :bih:
Svom babuki i matereseni tako pisi smece jedno malo. Mi ovdje pisemo vec mjesecima i ogromna vecina ako nista ima postovanje jedno prema drugom i iako se ne slazemo ne vrijedjamo se. A ti mangup na forumu. Serem ti se u mangupluk siso jedna mala.
Dok je Bosna igrala drugu ligu nigdje te nije bilo da pametujes kao i vecine, cast pojedicima kao sto je Logovan.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#5035 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by izvrsni direktor »

hrasno38 wrote: 30/05/2026 14:06
Hoces li sutra doci na utakmicu da proslavis titulu?
Citavu sezonu si za sve rezultate govorio da su nebitni i da je prvenstvo najbitnije, eto docekao si i to
Itsoktobealone

#5036 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by Itsoktobealone »

hrasno38 wrote: 30/05/2026 14:06
Itsoktobealone wrote: 30/05/2026 04:49

Svom babuki i matereseni tako pisi smece jedno malo. Mi ovdje pisemo vec mjesecima i ogromna vecina ako nista ima postovanje jedno prema drugom i iako se ne slazemo ne vrijedjamo se. A ti mangup na forumu. Serem ti se u mangupluk siso jedna mala.
Dok je Bosna igrala drugu ligu nigdje te nije bilo da pametujes kao i vecine, cast pojedicima kao sto je Logovan.
Kući pa se razderavaj i reguliraj ko će šta pričati levatu, ovdje nećeš. U potpunosti si nebitan. Vozi.
neno#4

#5037 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by neno#4 »

Leopard_SA wrote: 29/05/2026 18:48

Pa neznalica je Muha, sta ces… Sve osim sezone bez poraza nam je neuspjeh pa je zato sasvim okej pljuvati po njemu :lol:
Hvala Bogu pa se u klubu pitaju ljudi koji se pitaju pa je Muha dobio priliku kakvu je dobio i da su tu igraci koji su iznjeli ovu sezonu
Ako ništa jedna dobra stvar se desila. Smanjio je pisanje po facebook stranici Bosne, bili su kilometarski komentari, sada je to sve manje :bih:

Momci, idemo po titulu ako Bog da!
neno#4

#5038 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by neno#4 »

Altsa wrote: 29/05/2026 19:45 Stvarno je naucna fantastika kako je Bosna postigla dosta dobre rezultate ove sezone uz onako sramotnu igru. Meni je kvalitet igre podjednako vazan kao i rezultat, a Bosna izuzev Murcie nije ni jednog kvalitetnog protivnika pobjedila. Pašalić je probao i fala mu ali mora dobiti nogu na kraju sezone jer on nije trener koji ista moze bolje unaprijediti u igri. Pitanje je i koji ce roster ostati i bojim se da ukoliko on ostane da ce pola igraca otici. Limitiran je bio i kao igrac, a i kao trener. Privesti ovu sezonu titulom i ako nisam bas siguran da ce to ici bas tako lako kao sto neki misle na forumu jer 6 poena razlike nije nikakva razlika.ž
A slaba posjeta je prije svega prouzokovana katastrofalnom igrom uz jos poneke faktore.
Pobijedila je Cluj na strani, dobila je Reggianu ovdje. Spartaka oba puta koji je sinoć dobio Zvezdu i tokom sezone dobio Budućnost u Podgorici i kući Zvezdu u ABA ligi.

Bio na korak od pobjede protiv Cedevite, vrlo korektno odrađen posao protiv Partizana u četvrtfinalu. Plasirali se u četvrtfinale ABA lige, dominantno se uzeo Kup.

Ako se uzme titula, biće ovo kruna jedne sjajne sezone, povratničke za Bosnu. Dugo će vremena proći da se ovo sve ponovi nažalost.
hrasno38

#5039 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by hrasno38 »

neno#4 wrote: 30/05/2026 20:02

Ako ništa jedna dobra stvar se desila. Smanjio je pisanje po facebook stranici Bosne, bili su kilometarski komentari, sada je to sve manje :bih:

Nista on smanjio nije osim mogucnosti da ce ostati na klupi Bosne i sljedecu sezonu.
neno#4

#5040 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by neno#4 »

hrasno38 wrote: 30/05/2026 20:07

Nista on smanjio nije osim mogucnosti da ce ostati na klupi Bosne i sljedecu sezonu.
Ako ne daj Bože kojim slučajem se ne osvoji titula, očekujem da napišeš kilometarski komentar na facebooku, a kad dođe pobjeda obično to bude jedna ili dvije rečenice maksimalno.
hrasno38

#5041 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by hrasno38 »

neno#4 wrote: 30/05/2026 20:16
hrasno38 wrote: 30/05/2026 20:07

Ako ne daj Bože kojim slučajem se ne osvoji titula, očekujem da napišeš kilometarski komentar na facebooku, a kad dođe pobjeda obično to bude jedna ili dvije rečenice maksimalno.
Ja ne znam kako je moguce ne osvojiti titulu protiv onakve Igokee.Protiv ovakve Igkoee i ti bi osvoji titulu sa ovakvom Bosnom. E sto se tice komentara malo si se zajebo mene su davno blokirali na stranicama Bosne i nisam bas u dobrim odnosima sa Barbaricem tako da ne komentarisem ali citam sa drugog profila od firme. Znam na koga mislis ali nisam to ja. A pisao bi i ti kad bi znao da ispravno analiziras kosarkasku utakmicu i poteze trenera i igraca.
neno#4

#5042 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by neno#4 »

Tu šuplju priču nekome drugom možeš prosipati, meni sigurno ne. Evo daću ti par hintova, prezime je prezime legendarnog igrača Maccabija iz Tel Aviva, dok je ime na facebooku sa 4 slova. Je li dovoljno? Ako želiš mogu ja i da nastavim gdje trajala kratka košarkaška karijera u kojem lokalnom sarajevskom klubu i na kojem dijelu državnog budžeta si zaposlen? Samo lagan budi i uživaj kad sutra Muha podigne titulu ako Bog da, svakako kažeš da si kupio godišnju ulaznicu i da ne ideš na utakmice što je sigurno istina. Na utakmice sigurno ne ideš, to znam jer znam sve ljude koji redovno dolaze u Zetru, tj. njihove face, a tebe nikad nije bilo. Ako želiš mogu da provjerim i da li si kupio godišnju, da vidimo i taj dio?
hrasno38

#5043 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by hrasno38 »

neno#4 wrote: 30/05/2026 22:07 Tu šuplju priču nekome drugom možeš prosipati, meni sigurno ne. Evo daću ti par hintova, prezime je prezime legendarnog igrača Maccabija iz Tel Aviva, dok je ime na facebooku sa 4 slova. Je li dovoljno? Ako želiš mogu ja i da nastavim gdje trajala kratka košarkaška karijera u kojem lokalnom sarajevskom klubu i na kojem dijelu državnog budžeta si zaposlen? Samo lagan budi i uživaj kad sutra Muha podigne titulu ako Bog da, svakako kažeš da si kupio godišnju ulaznicu i da ne ideš na utakmice što je sigurno istina. Na utakmice sigurno ne ideš, to znam jer znam sve ljude koji redovno dolaze u Zetru, tj. njihove face, a tebe nikad nije bilo. Ako želiš mogu da provjerim i da li si kupio godišnju, da vidimo i taj dio?
Hahahahhaha rekao sam ti znam o kome govoris ali si se zajebo i to debelo! I moje ime nije od 4 slova i ja nisam od onih sto se skrivaju po FB-u. A to da si ti ko nesto zajeban s picama evo sam se sav najezio. Tako je ti si jedan od onih poznatih analnih alpinista koji lizu parkete i ne izlaze iz guzova KK Bosne kao sto je neka bio Kockar i ostala bratija. Ne ne idem na utakmice i ja to ne krijem i imam svoje razloge. I nemoj me tjerati da saznam ko si ti mada vec naslucujem #neno :-)
I da ja ne idem ali i da idem ne bih se gurao u prvim redovima do parketa da me svi vide kao sto ti radis! Ajd sad vozdrica i palamudi nekom drugom
neno#4

#5044 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by neno#4 »

hrasno38 wrote: 30/05/2026 22:19
neno#4 wrote: 30/05/2026 22:07 Tu šuplju priču nekome drugom možeš prosipati, meni sigurno ne. Evo daću ti par hintova, prezime je prezime legendarnog igrača Maccabija iz Tel Aviva, dok je ime na facebooku sa 4 slova. Je li dovoljno? Ako želiš mogu ja i da nastavim gdje trajala kratka košarkaška karijera u kojem lokalnom sarajevskom klubu i na kojem dijelu državnog budžeta si zaposlen? Samo lagan budi i uživaj kad sutra Muha podigne titulu ako Bog da, svakako kažeš da si kupio godišnju ulaznicu i da ne ideš na utakmice što je sigurno istina. Na utakmice sigurno ne ideš, to znam jer znam sve ljude koji redovno dolaze u Zetru, tj. njihove face, a tebe nikad nije bilo. Ako želiš mogu da provjerim i da li si kupio godišnju, da vidimo i taj dio?
Hahahahhaha rekao sam ti znam o kome govoris ali si se zajebo i to debelo! I moje ime nije od 4 slova i ja nisam od onih sto se skrivaju po FB-u. A to da si ti ko nesto zajeban s picama evo sam se sav najezio. Tako je ti si jedan od onih poznatih analnih alpinista koji lizu parkete i ne izlaze iz guzova KK Bosne kao sto je neka bio Kockar i ostala bratija. Ne ne idem na utakmice i ja to ne krijem i imam svoje razloge. I nemoj me tjerati da saznam ko si ti mada vec naslucujem #neno :-)
I da ja ne idem ali i da idem ne bih se gurao u prvim redovima do parketa da me svi vide kao sto ti radis! Ajd sad vozdrica i palamudi nekom drugom
Provaljen si, čuvaj se. Da, da, tvoje ime na facebooku je od 4 slova, nisi dobro pročitao. Uživaj sutra u tituli Muhe nakon 18 godina, na drugi način izbacuj frustraciju.
izbjeglica_iz_besmisla

#5045 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Sutra zeljno cekamo tu procijedjenu cestitku u jednoj i po recenici ako Bosna osvoji titulu.
hrasno38

#5046 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by hrasno38 »

neno#4 wrote: 30/05/2026 22:35
hrasno38 wrote: 30/05/2026 22:19
Provaljen si, čuvaj se. Da, da, tvoje ime na facebooku je od 4 slova, nisi dobro pročitao. Uživaj sutra u tituli Muhe nakon 18 godina, na drugi način izbacuj frustraciju.
Od tebe da se cuvam hahahahah sminkercicu moli boga da me ne sretnes ne bi ti bilo drgao vjeruj mi.
neno#4

#5047 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by neno#4 »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 30/05/2026 22:39 Sutra zeljno cekamo tu procijedjenu cestitku u jednoj i po recenici ako Bosna osvoji titulu.
Čovjek je fino napisao na facebooku Bosne nakon prve utakmice da će se o svemu ostalom pisati od ponedjeljka, ne znam šta je sporno :lol: :lol: :D :D
hrasno38

#5048 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by hrasno38 »

neno#4 wrote: 30/05/2026 22:50
izbjeglica_iz_besmisla wrote: 30/05/2026 22:39 Sutra zeljno cekamo tu procijedjenu cestitku u jednoj i po recenici ako Bosna osvoji titulu.
Čovjek je fino napisao na facebooku Bosne nakon prve utakmice da će se o svemu ostalom pisati od ponedjeljka, ne znam šta je sporno :lol: :lol: :D :D
Saznat ces polako.....
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#5049 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by izvrsni direktor »

hrasno38 wrote: 31/05/2026 10:11
Saznat ces polako.....
Znqci ipak si ti taj na facebooku :lol:
hrasno38

#5050 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Post by hrasno38 »

izvrsni direktor wrote: 31/05/2026 10:20
hrasno38 wrote: 31/05/2026 10:11
Saznat ces polako.....
Znqci ipak si ti taj na facebooku :lol:
Ja sam lijepo napisao da nisam ali dobro
Post Reply