Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Arnautović je podsjetio i da je CIK BiH ranije postupao u skladu s pravnim posljedicama presude, uključujući i oduzimanje mandata, te da isti pravni standard mora biti primijenjen i u ovom slučaju.
Još traje rasprava o ovoj tački dnevnog reda, nakon čega će uslijediti glasanje o tome da li će SNSD dobiti ovjeru za učešće na izborima u oktobru , s potpisom Milorada Dodika.
Danguba wrote: ↑29/05/2026 11:11
A jest se Marfi uzjogunio nesto.
Mora da mu Trojka narucuje price.
Gledam nesto, Dodik i ekipa odkada postoje zagovaraju secesiju i to je normalno, niko im nista.
Covic i ekipa 20 god. zagovara treci i IZ i niko nista ALI ako i jedan Bosnjak proba drugacije da misli pa makar bilo u sali, to je smak svijeta i Amerika samo sto ne digne avione.
Unistise Silajdzica sto se zalagao za BiH na 100% teritorije.
Evo sada upregli se sta to izjavljuju Bosnjacki politicat na podkastovima, tv gostovanjima…i to im para po usima a svakodnevne bljuvotine Covica i Dodika su kao normalne.
Sve je krenulo od ovoga posta gdje prozivam Dodika i Covica kao rusitelje ove zemlje i odmah se stara plejada patriJota javlja ali onih koji dobro zive i BiH zamisljaju na onom dijelu gdje je ARBiH odbranila od dvostruke agresije.
Sve mozes(Bosnjake pisati) ali Dodika i Covica ne diraj.
I, đe su rezultati te borbe? Realni i vidljivi rezultati, ne fantaziranje o uspjesima države i pobjedama koje u stvarnosti ne postoje.
Gdje je ta politicka borba od kraja agresije na RBiH?
Ili se lagano kuhala zaba u etnickoj supi.
Pojam bosnjacka politika nije postojao prije 10 godina, danas je standard.
Borba za Bosnu i Hercegivinu na ustrp etnickog se smatra kao slabost Bosnjaka.
Jebi ga, prihvatilo se velikosrpsko etnicko sibicarenje.
Nema je, o tome i pričam. Decenije bačene ni u šta da bi se oni koji mrze ovu državu privolili na neki kompromis i kakav-takav zajednički interes i sve uzalud.
Nemaš nametnute zastave skoro nigdje van teritorija koji je bio pod kontrolom Armije, nema se šta drugo tu pričat.
Dobro, odlicno si sumirao situaciju i sta cemo uraditi po tom pitanju?
Jebi ga, jesmo li mi od trojke trazili da ispravi krive Drine ili da poboljsa svakodnevni zivot, koliko toliko?
Ako smo trazili "ispravljanje krive Drine", onda bi bilo dobro da se predoci realan plan, a ne nadrealne zelje i pozdravi.
Platio sam ga, placam i placat cu sto ti neces za tri zivota.
Je li sada u dure?
Lahko je vama na jaslama, drzava da drzava uzme i vi u tome uzivati a ja donesem kapital pa svako ima koristi od toga(od pekara preko gr.materijala do poreza drzavi).
Malo li vam je 3 milijarde godisnje sto ubacimo.
Je li sada u dure?
Lahko je vama na jaslama, drzava da drzava uzme i vi u tome uzivati a ja donesem kapital pa svako ima koristi od toga(od pekara preko gr.materijala do poreza drzavi).
Molim te, nemoj vise ubacivati. Nek ostane tebi, nema potrebe.
Arnautović je podsjetio i da je CIK BiH ranije postupao u skladu s pravnim posljedicama presude, uključujući i oduzimanje mandata, te da isti pravni standard mora biti primijenjen i u ovom slučaju.
Još traje rasprava o ovoj tački dnevnog reda, nakon čega će uslijediti glasanje o tome da li će SNSD dobiti ovjeru za učešće na izborima u oktobru , s potpisom Milorada Dodika.
Je li sada u dure?
Pa da jos bjednije izgledate.
Dok je dijaspore BiH nece propasti.
Je li sada u dure?
Pa da jos bjednije izgledate.
Danguba wrote: ↑29/05/2026 15:46
Ako se vec vodis ovom, znaci BIH ce propasti za 50g? Ino doznake ce trajati jos mozda toliko, radi raje kojima su roditelji ostali vani. Kada se to "isfiltrira" nece imati kome slati.
Inace dijaspora daje sebi vise nego sto vrijedi, samo radi tih doznaka. Da ste vi barem malo naucili vani i to ovdje primijenili, bilo bi nam svima bolje. Jok, otjerani odade, skice iz vana istu pricu. tuga