Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na auta sa stranim tablama kandze postavis, 500 kazna i ljepota. Ako ai blokirao izlaz ili ulaz 1000. Ovako 25 markica jeftinije nego cjelodnevni parking.
ja bih se mogao zakleti da kazna 40 za pogresno parkiranje namjerno se tako nisko drzi da ovi u drzavnim institucijama vlasti itd parkiraju tako jer im je jeftinije i lakse platiti kaznu i to ako te kazni i nece da promjene
Moze ali ne smije , kako u nedjelju tamo oko20:30 popisase katicini nargilase na malti dodjose dvije patrole i pisi braco. Ispade pusa dusa skuplja dvades' marki ali jbg tako trebaju svaki dan kad ne mogu sa paukom raditi posao
Truba wrote: ↑12/05/2026 08:35
na marijin dvoru smart dubrovačkih registracija sva 4 točka uzbrdo na travi parkiran
jel tako bre na stradunu ti parkiras
Bijeli ?
Taj je godinama vec tu kod one rampe i stepenica preko puta peoplesa vjecno parkiran, nije taj vidio dubrovnika osim kad treba tehnicki uradit neki lokalni majmun ga voza
noviclan wrote: ↑12/05/2026 17:11
Moze ali ne smije , kako u nedjelju tamo oko20:30 popisase katicini nargilase na malti dodjose dvije patrole i pisi braco. Ispade pusa dusa skuplja dvades' marki ali jbg tako trebaju svaki dan kad ne mogu sa paukom raditi posao
na marijin dvoru smart dubrovačkih registracija sva 4 točka uzbrdo na travi parkiran
Bijeli ?
Taj je godinama vec tu kod one rampe i stepenica preko puta peoplesa vjecno parkiran, nije taj vidio dubrovnika osim kad treba tehnicki uradit neki lokalni majmun ga voza
Bijeli ?
Registruje ga poslije svakog pomračenja Sunca?
Ne kontam ?
Ode tamo uradi registraciju i vrati se i voza ovdje godinu
Registruje ga poslije svakog pomračenja Sunca?
Ne kontam ?
Ode tamo uradi registraciju i vrati se i voza ovdje godinu
Nasi ne provjeravaju te carinske prekrsaje
To ja na račun onih koji (po pričama kolega sa foruma) voze na stranim tablicama vozila koja su nekad davno registrovana godinama voze bez produženja registracije.
Juče paralelno parkirao i ispred ostavio mjesta do auta ispred mene kako bih u slučaju da mi se neko iza parkira na centimetar od gepeka mogao bez problema da izađem. Završim posao i vidim da mi se neko iza upravo tako parkirao (na par centimetara), ali da je i ispred onu rezervu prostora zauzeo neki lik sa skuterom. I onda opet slijedi izvlačenje iz desetak poteza,
Jebo ti katicine organe, brat znaci od jutros osam sati parkiran, doduse "ne smeta" nikome ali da nije niti jedna patrola zakitila za sest sati jebat ih
Jebo ti katicine organe, brat znaci od jutros osam sati parkiran, doduse "ne smeta" nikome ali da nije niti jedna patrola zakitila za sest sati jebat ih
zato jutros nama za malo da dignu auto od firme. Jedino da ga je onaj sa kranom digo pa spustio na sred gradilista
Sta ce njega pisati kad svako malo ovdje policija parkira i ide na kafu u taj novootvoreni shisha bar
Kako znas da nisu pisali kaznu, kad vise ne ostavljaju obavjestenje, bar ne svaki put?
Mozda ce i vlasnik saznati tek kad mu stigne kazna.
Papak se docepa i to je to
Tako je isto i sa ostalim markama
Negdje do sredine 00ih papci su se isticali u vw i njemackoj premium trojci
Kasnije su presli na sve druge brendove modele i sl
Ja vozim teslu al nikad ovako ne bih parkirao
Ovo je isti novcana fukara kojoj je zao da plati marku dvije parking
amidzazeher wrote: ↑29/05/2026 16:40
A ovi na lijevoj strani su kao ok parkirani, na ”ostrvo”
Ovdje su uvijek auta parkirana na ostrvu i to je čisti bezobrazluk od strane policije koja ništa ne radi po tom pitanju. Ne treba ništa više reći, kad je meni jednom policajac kad sam mu spomenuo jednu ulicu i nepropisno parkirana auta ne samo na trotoaru, već i na sred ceste i da se ne može normalno proći s autom, na to odgovorio, a gdje da ti ljudi parkiraju kad nema dovoljno parking mjesta. Znači i policija ih podržava u nelegalnom parkiranju.