Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑26/05/2026 21:20
Vozaci na SLO tablama nisu normalni. Nemam drugo objasnjenje za ovo sta se radi.
Slažem se.
Od sveg ludila vidljivog na cesti ovi su ubjedljivo broj 1 po maloumnoj vožnji. Na deset vozila sa SI tablicama, devet ih voze totalni luđaci.
Nema razlike izmedju ponasanje SLO vozaca u BiH i Sloveniji.
Uvjek kada kroz Sloveniju prolazim pogotovo zaobilaznica Ljubljane moram se koncentrisati kao vozac formule 1.
Ili Slovenci imaju jako lose autoskole ili jednostavno tolerisu osnovna neznanja upravljanja motornim vozilom i bahacanje.
Zato i ginu ko muhe i non stop im se ceste zatvaraju radi nesreca.
Laplace wrote: ↑22/05/2026 07:36
Još o lošim navikama učesnika u saobraćaju:
Iz nekog razloga je postala popularna vožnja pola desnom pola lijevom stranom. Kad iz suprotnog smjera naiđe vozilo, skloni se i odmah po mimoilaženju vrati na polovinu ceste. Nema oštećenja na tom dijelu ceste, nema ivičnjaka, zidova,rupa niti ikakvih smetnji. Tu je djelimično u pravu kjafir: često nije do same brzine nego više do greški, gluposti i loših navika vozača. Prije ili kasnije se takav neće na vrijeme vratiti u svoju traku (kao na Emirovoj snimci od prije neki dan) i eto sudara.
Da. Nažalost, ta navika je došla na nivo narodnog običaja:
Danas na magistrali, trrba u fabiji sa P, da nasprica tecnost da obrise sajbu, dva puta prsnu i odleti u lijevu traku.
Ova djeca ne znaju uopste cime upravljaju. Treba u autoskolu uvesti prikazivanje udesa i sta se desi sa tijelom.
_BataZiv_0809 wrote: ↑29/05/2026 21:52
Kakav haos u saobracaju su napravile patriote koji su otisli na utakmicu.
Oko Jaguara Betanija auta po cesti parkirana, jesi vidio ono @Velkoski
Ja sam danas uspio imati prosjek potrosnje 30l, 500m sam vozio preko 30minuta.
Kontam pokvarilo se nesta na autu. Kad je procepilo poce padati potrosnja
drug_profi wrote: ↑29/05/2026 23:10
A što niko ne razmišlja o okruženju i pravi planove u skladu sa događajima na koje ne može uticati?
Neznam šta da ženi treba. Neće moći danas.
Ja sam htio za jutros da odlozim. Ali hoce gospodja. E kontam hajde.
Ja zen 100%, ma da sam ispusio uz lex od 3mg ne bih bio onako smiren.
Svakako bi me jebavala kuci kako nista nije po njenom i do 23h spominjala mogli smo a ti neces.
Ovako je pizdila sto je krenula
drug_profi wrote: ↑29/05/2026 23:10
A što niko ne razmišlja o okruženju i pravi planove u skladu sa događajima na koje ne može uticati?
Neznam šta da ženi treba. Neće moći danas.
Ja sam htio za jutros da odlozim. Ali hoce gospodja. E kontam hajde.
Ja zen 100%, ma da sam ispusio uz lex od 3mg ne bih bio onako smiren.
Svakako bi me jebavala kuci kako nista nije po njenom i do 23h spominjala mogli smo a ti neces.
Ovako je pizdila sto je krenula