Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ajd mi što smo ovdje rođeni i mazohisti smo
ali što ljudi hrle iz više država da žive ovdje
eee to je misterij a mogli su birat s obzirom da imaju kešovine
ljeto pakao
zima bez snijega se otegne na 9 mjeseci
zagađenje
l33t wrote: ↑28/05/2026 14:01
Kako kome, meni je ljeto super. Budu dvije-tri noći da se malo teže spava i to sve bez AC uređaja
Ma sve je OK dok si mlad, zdrav i sve što ide uz to.
Boli te Q gdje ćeš leći, gdje se probuditi, +45, -22, vlažnost 98%, "sve je lako kad' si mlad".
I onda dođeš u neke godine kada počneš na svaku govoriti akobogda i kada je jedna od glavnih stvari u životu to da je stolica uredna
dječak sa šibicama wrote: ↑28/05/2026 13:59
Generalno u Sarajevu je ljeto uzasno, omorina non stop, kotlina zaglavljen zrak, nemas ni rijeke postene jezero ne postoji more daleko.
Kad je vjetric, lakse se zivi. Tropske noci uzasne.
Kad sam kod toga, i zima je jednako ruzna. Ovdje samo nesto malo proljeca i jeseni izgleda lijepo a toga je sve manje. Pa 20 maja se nosile zimske jakne, to je prije osam dana bilo.
Ima li tebi ista da valja? Jesi li u depresiji ili necemu slicnom? Bukvalno nemas pozitivnog posta na forumu. Gdje god sta napises je negativno
Kako kome, meni je ljeto super. Budu dvije-tri noći da se malo teže spava i to sve bez AC uređaja
Boli te Q gdje ćeš leći, gdje se probuditi, +45, -22, vlažnost 98%, "sve je lako kad' si mlad".
I onda dođeš u neke godine kada počneš na svaku govoriti akobogda i kada je jedna od glavnih stvari u životu to da je stolica uredna
Definitivno godine igraju ulogu, ali zimu i snijeg nikad vise voljeti necu
meni kao kamiondziji teško pada ljeto jer provesti 3-4 dana i noci u konzervi kao sleper je uzasno.Čekanje na granicama 5h+ i spavanje na užarenim parkinzima bez nekih higijenskih osnovnih potrebstina tipa tuš i vc.
Budem katastrofa nakon par dana provedenih u kamionu.Jesen i proljeće zakon
manuchao91 wrote: ↑28/05/2026 17:54
meni kao kamiondziji teško pada ljeto jer provesti 3-4 dana i noci u konzervi kao sleper je uzasno.Čekanje na granicama 5h+ i spavanje na užarenim parkinzima bez nekih higijenskih osnovnih potrebstina tipa tuš i vc.
Ljeto vole samo ljudi što imaju fin i lagan posao.
manuchao91 wrote: ↑28/05/2026 17:54
Ko nije okusio, nema pojma. Kratko sam radio taj posao sa prijateljem, najgore je na hladnjaci nisam iskusio ali pricali vozaci, nocu voze danju spavaju. I sad, konzerva na suncu, +40 vani, unutra +1000 a ti kao spavas odmaras. Jos uz sve to, hladnjaca bruji non stop.
EU vec godinama pokusava nametnuti zakone da zabrane spavanje u kabinama, ali tesko ostvarivo jer gdje su hoteli moteli. Pokusali su natjerati sve truck stopove da instaliraju bungalove za spavanje medjutim to rjesenje nije proslo za sada. I sta ti znaci bungalov, opet konzerva od metala.
Evo ljeta, evo zime, ode ja u planine. (gledao davno intervju jednog našeg ne znam tačno koga, biznismen je u pitanju, i ima imanje na planini, konje drži i ostalo, i kaže ljeti najviše voli na planine otići jer je hladnije)
Sanjarko wrote: ↑23/06/2026 20:11
Evo ljeta, evo zime, ode ja u planine. (gledao davno intervju jednog našeg ne znam tačno koga, biznismen je u pitanju, i ima imanje na planini, konje drži i ostalo, i kaže ljeti najviše voli na planine otići jer je hladnije)
Gdje si ti Sanjarko, ili mi se čini ili te baš nema na forumu. Nadam se da si dobro ...
:Mene ovih dana ni puškom ne bi mogli natjerati na more ... Ne znam kakve će biti temperature u augustu, i periodu kad je planirano more, budu li ovakve temperature, more me neće vidjeti, radije odoh na kakvu planinu ...
Morati se mogu i vikendima kad je normalna temperatura i u septembru.
Šta bi tek bilo da se planeta, NEDAJ BOŽE, zagrijava kako nas lažu naučnici? Nego, ovako, od boga, pa neće bog dozvoliti da njegova djeca krepaju na užarenoj planeti od +70.