ali što ljudi hrle iz više država da žive ovdje
eee to je misterij a mogli su birat s obzirom da imaju kešovine
ljeto pakao
zima bez snijega se otegne na 9 mjeseci
zagađenje
Ma sve je OK dok si mlad, zdrav i sve što ide uz to.
Ima li tebi ista da valja? Jesi li u depresiji ili necemu slicnom? Bukvalno nemas pozitivnog posta na forumu. Gdje god sta napises je negativnodječak sa šibicama wrote: ↑28/05/2026 13:59 Generalno u Sarajevu je ljeto uzasno, omorina non stop, kotlina zaglavljen zrak, nemas ni rijeke postene jezero ne postoji more daleko.
Kad je vjetric, lakse se zivi. Tropske noci uzasne.
Kad sam kod toga, i zima je jednako ruzna. Ovdje samo nesto malo proljeca i jeseni izgleda lijepo a toga je sve manje. Pa 20 maja se nosile zimske jakne, to je prije osam dana bilo.
Definitivno godine igraju ulogu, ali zimu i snijeg nikad vise voljeti necuNaslovnica wrote: ↑28/05/2026 14:12Ma sve je OK dok si mlad, zdrav i sve što ide uz to.
Boli te Q gdje ćeš leći, gdje se probuditi, +45, -22, vlažnost 98%, "sve je lako kad' si mlad".
I onda dođeš u neke godine kada počneš na svaku govoriti akobogda i kada je jedna od glavnih stvari u životu to da je stolica uredna
![]()
![]()
Naslovnica wrote: ↑28/05/2026 14:12Ma sve je OK dok si mlad, zdrav i sve što ide uz to.
Boli te Q gdje ćeš leći, gdje se probuditi, +45, -22, vlažnost 98%, "sve je lako kad' si mlad".
I onda dođeš u neke godine kada počneš na svaku govoriti akobogda i kada je jedna od glavnih stvari u životu to da je stolica uredna
![]()
![]()
Ljeto vole samo ljudi što imaju fin i lagan posao.manuchao91 wrote: ↑28/05/2026 17:54 meni kao kamiondziji teško pada ljeto jer provesti 3-4 dana i noci u konzervi kao sleper je uzasno.Čekanje na granicama 5h+ i spavanje na užarenim parkinzima bez nekih higijenskih osnovnih potrebstina tipa tuš i vc.
Budem katastrofa nakon par dana provedenih u kamionu.Jesen i proljeće zakon
Ko nije okusio, nema pojma. Kratko sam radio taj posao sa prijateljem, najgore je na hladnjaci nisam iskusio ali pricali vozaci, nocu voze danju spavaju. I sad, konzerva na suncu, +40 vani, unutra +1000 a ti kao spavas odmaras. Jos uz sve to, hladnjaca bruji non stop.manuchao91 wrote: ↑28/05/2026 17:54 meni kao kamiondziji teško pada ljeto jer provesti 3-4 dana i noci u konzervi kao sleper je uzasno.Čekanje na granicama 5h+ i spavanje na užarenim parkinzima bez nekih higijenskih osnovnih potrebstina tipa tuš i vc.
Budem katastrofa nakon par dana provedenih u kamionu.Jesen i proljeće zakon
Entropija čini svoje.Naslovnica wrote: ↑28/05/2026 14:12Ma sve je OK dok si mlad, zdrav i sve što ide uz to.
![]()
![]()