Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
black wrote: ↑23/05/2026 21:01
tebi su vjerovatno bolje i ove stranicu prije sto je tramvaj stavio, nake Nike a ove trikolorke ako su za trcanje onda ok
Kyoto nelose, posebno za tu lovu..ja se premisljao za ove NB, malo para a iskoristive za ljeta
Sanjarko wrote: ↑30/05/2026 21:42
Zadnje, za zimu i jesen šta sam neke uzeo mi ne pašu, tvrde i poteške, skečers nekakve, sve mislimo leč će, bojim se uzalud dat novac na iste.
Ti si prvi koji kaze da mu bilo koji Skechers nije legao. Ali ja bih prije rekao,da si ti omasio broj/velicinu,pa ti to stvara problem.
Zadnje, za zimu i jesen šta sam neke uzeo mi ne pašu, tvrde i poteške, skečers nekakve, sve mislimo leč će, bojim se uzalud dat novac na iste.
Ti si prvi koji kaze da mu bilo koji Skechers nije legao. Ali ja bih prije rekao,da si ti omasio broj/velicinu,pa ti to stvara problem.
Nešto nisu legle, ne znam zašto, krut materijal. Nosio sam ih ali ne puno.
Dobre su sketchers tri mjeseca i onda ispusu. Ko zvaka kad je 8h peljas po ustima
Dobre su sketchers tri mjeseca i onda ispusu. Ko zvaka kad je 8h peljas po ustima
Nisam bas svaki mode probao ali ovo sto ja odaberem,koristi se i za najteze poslove i dugotrajno stajanje po 12-13 sati dnevno i onda unutra spuzve one propadnu a kada se nose normalno,traju duze. Evo imam jedne ,tacno im godina,isti model kao i prethodne,samo sada ih nisam nosio po 12 sati dnevno i bukvalno su nove nakon godinu dana. Ja uzmem ovakav model,koji nije platneni,nego neka guma ili sta li je i nepoderive su sa vanjske strane. Ovo mi je treci ili cetvrti komad istog modela,samo boje mijenjam
Ovakve