https://fb.watch/HkqiIZEOdZ/?fs=e
Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
-
Mustang1
#9527 Re: Dres reprezentacije BiH
A nema ove verzije sa valovima Miljacke u radnji?
- N.N.
- tramvajtrojka
- Point.
#9530 Re: Dres reprezentacije BiH
Skup im dres a potrošiše Boga oca na sličice i album. Ko je ovdje lud.
- amidzazeher
-
Crvena Tifoza
#9532 Re: Dres reprezentacije BiH
Kakav ublehaš
Jel i Wealdstone fura isti koncept sa rijekama i obalama
-
dek
#9533 Re: Dres reprezentacije BiH
Jel ovo realno
Lik nije normalan. Yebala ga tri naroda i trokut. Tipicni bosnjo koji se nekom dodvorava.
Al hajd to sve al kad na dresu počne pokazivati nekakve obale i rijeke, kontraste i trokute ali to haman samo on vidi i niko drugi
Carevo novo ruho
-
cable_stayed_bridge
#9534 Re: Dres reprezentacije BiH
Smart dres, nova tehnologija - kada se igrac oznoji, linije izblijede a ukazu se rijeke, planine itd
-
cable_stayed_bridge
#9535 Re: Dres reprezentacije BiH
Smart dres, nova tehnologija - kada se igrac oznoji, linije izblijede a ukazu se rijeke, planine itd
- House
#9536 Re: Dres reprezentacije BiH
kako bi talijani uradili strašan dres. macron
-
CharakterZnak
#9538 Re: Dres reprezentacije BiH
Je li neko naručivao ranije iz fan shopa repke? Koliko se čeka na dostavu? Kontam ako naručim danas, hoce li stici do petka
- DaysleepeR
#9539 Re: Dres reprezentacije BiH
Najbolje bi bilo da o konceptu dresa ne palamude oni koji ne znaju gdje se nalazi pozoriste u Sarajevu, koji nisu u zivotu na izlozbu otisli i ne znaju boje upariti kad se oblace.
-
Stari
#9540 Re: Dres reprezentacije BiH
Meni se dres sviđa ... pogotovo zato što nije strukiran ... da, baš što je vrećast kao što su svi normalni dresovi jednom bili ... Ovi novi fudbalski dresovi su u zadnjih 10-15 godina postali extremna šminka ... suženi u struku proštepani preko grudi kao da su za cure od 17 godina ... a ne za sjedenje na tribinama.
Vrlo dobar dres ... lijepo skrojen ... a farbe? ... fino je i to ... ali to je stvar ukusa
Vrlo dobar dres ... lijepo skrojen ... a farbe? ... fino je i to ... ali to je stvar ukusa
-
RJ57
#9541 Re: Dres reprezentacije BiH
dres je ok, posebno ovaj plavi.
meni se bijeli lično ne sviđa, najmanje ti plavi rukavi, ali kako rekoše to je valjda da bi bio neki kontrast kada se miješa boja dresa i šorca
sto ljudi sto ukusa naravno
p.s. i fala ti bože pa nije slim fit, može se mirne duše kupiti svoja veličina
meni se bijeli lično ne sviđa, najmanje ti plavi rukavi, ali kako rekoše to je valjda da bi bio neki kontrast kada se miješa boja dresa i šorca
sto ljudi sto ukusa naravno
p.s. i fala ti bože pa nije slim fit, može se mirne duše kupiti svoja veličina
-
Mustang1
#9542 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa i meni se svidja dres ali mi se ne svidja sto je ovaj od 150 potpuno drugaciji od onog od 250KM.
- BHF_Manijak
#9543 Re: Dres reprezentacije BiH
Joj jos ce od jebenog dresa nauku napraviti tito te jebo... Daj ba popustite jebo te i ne pravite od banalne stvari nesto kao da je esencija zivota. Kome se svidja - svidja, uzet ce, kupit ce, ko je na nanijjetio kupit - kupit ce da je 500, a ne 150 maraka i to je to. Ne kontam nametanje ljudima sta im se treba svidjati, sta ne. I jedni i drugi pretjerujete.DaysleepeR wrote: ↑26/05/2026 08:41 Najbolje bi bilo da o konceptu dresa ne palamude oni koji ne znaju gdje se nalazi pozoriste u Sarajevu, koji nisu u zivotu na izlozbu otisli i ne znaju boje upariti kad se oblace.
Stvar ukusa kao i sve u zivotu. Nekome je Zijah Sokolovic neshvaceni umjetnik, konceptualac, a nekome samo budala u sarenilu. Pa sad svako ce za sebe prosuditi.
Jebo te tito napraviste od dresa modnu pistu u Milanu, umjetnost.
- DaysleepeR
#9544 Re: Dres reprezentacije BiH
Ne pravim ja umjetnost, već ismijavaju čovjeka polupismeni likovi koji kvalitet vide samo ako nečeg ima mašala.BHF_Manijak wrote: ↑26/05/2026 09:11Joj jos ce od jebenog dresa nauku napraviti tito te jebo... Daj ba popustite jebo te i ne pravite od banalne stvari nesto kao da je esencija zivota. Kome se svidja - svidja, uzet ce, kupit ce, ko je na nanijjetio kupit - kupit ce da je 500, a ne 150 maraka i to je to. Ne kontam nametanje ljudima sta im se treba svidjati, sta ne. I jedni i drugi pretjerujete.DaysleepeR wrote: ↑26/05/2026 08:41 Najbolje bi bilo da o konceptu dresa ne palamude oni koji ne znaju gdje se nalazi pozoriste u Sarajevu, koji nisu u zivotu na izlozbu otisli i ne znaju boje upariti kad se oblace.
Stvar ukusa kao i sve u zivotu. Nekome je Zijah Sokolovic neshvaceni umjetnik, konceptualac, a nekome samo budala u sarenilu. Pa sad svako ce za sebe prosuditi.
Jebo te tito napraviste od dresa modnu pistu u Milanu, umjetnost.![]()
Ćevapi valjaju ako su veliki, janjetina ako je velika porcija, valja majica ako ima svega po njoj, itd.
Dres je odličan, čovjek je napravio priču i prikazao je kako je prikazao.
Ne sjećam se da smo ikad imali pozitivniju atmosferu u svakom segmentu reprezentacije.
Džaba, mora krkan koji nema ukusa u ničemu da ismijava dres koji neće ni kupiti nikad.
- BHF_Manijak
#9545 Re: Dres reprezentacije BiH
Pa samo treba prihvatiti da postoji nesto sto ce se nekome svidjeti, nekome ne. Neko ce i visoku modu ismijati i bice mu odron, dok ce neko iza toga vidjeti pricu neku, siru sliku.
Ne treba sve primati k srcu jebi ga.
Ne treba sve primati k srcu jebi ga.
-
dek
#9546 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma šta je pokazao.
Ako je nešto dobro, originalno i kvalitetno, to će se prepoznati ne treba ti doktorat iz grafičkog dizajna, uostalom nije ovo neko umjetničko djelo jbt, ovo je dres.
Lik maznuo pare i prodaje nam maglu o nekakvim rijekama, obalama i kontrastima. Ovo kao u onoj bajci Carevno novo ruho, car go a svi se utrkuju da hvale njegovo odijelo.
Ni prvi ni zadnji mediokritet u našem društvu koji se prihvatio posla kojem nije dorastao.
Ako je nešto dobro, originalno i kvalitetno, to će se prepoznati ne treba ti doktorat iz grafičkog dizajna, uostalom nije ovo neko umjetničko djelo jbt, ovo je dres.
Lik maznuo pare i prodaje nam maglu o nekakvim rijekama, obalama i kontrastima. Ovo kao u onoj bajci Carevno novo ruho, car go a svi se utrkuju da hvale njegovo odijelo.
Ni prvi ni zadnji mediokritet u našem društvu koji se prihvatio posla kojem nije dorastao.
- Bosanski_kralj
#9547 Re: Dres reprezentacije BiH
Najveći problem kod novog dresa je što su Bahu stavili u onaj promotivni video.
Mene njegov glas vraća u ona tumorna vremena, čini mi se kad smo igrali protiv Litvanije na Koševu, kiša pada, mi gubimo...baš ono katastrofa bilo sve u i oko reprezentacije.
Mene njegov glas vraća u ona tumorna vremena, čini mi se kad smo igrali protiv Litvanije na Koševu, kiša pada, mi gubimo...baš ono katastrofa bilo sve u i oko reprezentacije.
-
Stari
#9548 Re: Dres reprezentacije BiH
i Imam jedan iz LEGEA epohe , bijeli u dječijoj veličini i jedan iz PATRICK garniture, isto tako bijeli , dugi rukav, takođe XS veličina za dječake ... kupljeni davno kao poklon za meni vrlo drage osobe... a oni kojima su kupljeni su već odavno prerasli te veličine ... Ja ih čuvam ... kao u herbarijumu ...
E sad sam si mislio kupiti ovaj jedan i tom 2XL eventualno 3XL da me malo otvori u struku ...
I neće me nikakav bott, komplexaš, troll, ... i da ne nabrajam dalje ... u tome pokolebati.
E sad sam si mislio kupiti ovaj jedan i tom 2XL eventualno 3XL da me malo otvori u struku ...
I neće me nikakav bott, komplexaš, troll, ... i da ne nabrajam dalje ... u tome pokolebati.
- DaysleepeR
#9549 Re: Dres reprezentacije BiH
Nije nikakva magla, čovjek samo objašnjava šta je na dresu i šta stoji iza ideje.dek wrote: ↑26/05/2026 10:00 Ma šta je pokazao.
Niko ti ga ne gura da ga moraš kupiti.
- DaysleepeR
#9550 Re: Dres reprezentacije BiH
Ja imam Patrick dres na kojem je NSBiH grb sa ljiljanima. On ima neprocjenjivu vrijednost.Stari wrote: ↑26/05/2026 10:17 i Imam jedan iz LEGEA epohe , bijeli u dječijoj veličini i jedan iz PATRICK garniture, isto tako bijeli , dugi rukav, takođe XS veličina za dječake ... kupljeni davno kao poklon za meni vrlo drage osobe... a oni kojima su kupljeni su već odavno prerasli te veličine ... Ja ih čuvam ... kao u herbarijumu ...
Ali ovo sada je prelijep dres. Ja bih više volio da smo ostali sa Adidasom, ali potrudio se Kelme.