Ono kada 16:0 gubis i govoris ''nije jos kraj''.relativno84 wrote: ↑19/05/2026 23:02LiderNavijanje i emocije ostavljamo za utakmice reprezentacije, upravljanje državom ozbiljan je posao”, napisao je Konaković![]()
![]()
oj zivote...
Ono kada 16:0 gubis i govoris ''nije jos kraj''.relativno84 wrote: ↑19/05/2026 23:02LiderNavijanje i emocije ostavljamo za utakmice reprezentacije, upravljanje državom ozbiljan je posao”, napisao je Konaković![]()
![]()
Onaj ko je protiv Krnjićevw blokade, automatski jasno stavlja do znanja da podržava Dodika. Dok Dodik preko svojih isprdaka radi šta hoće i blokora sve živo, mi bi trebali da im udovoljavamo, epa ne može, dosta je bilo sluganstva prema Dodiku i Čoviću. Evo opet prijedlog državnog budžeta bez novca za BHRT i ustanove kulture. E pa dosta više, neka je blokirano otvara je GP-a.kuli1961 wrote: ↑19/05/2026 21:50Samo budala i idiot može podržati KrnjićaBetter Man wrote: ↑19/05/2026 21:41 Kad dopustiš da te jedan Dodikov isprdak ovako vrijeđa javno, onda možeš misliti koliko si jadan. Naši bezmudi političari da imaju iole obraza do sad bi podnijeli krivičinu prijavu protiv Amidžića, a FMUP bi izdao nalog za njegovo hapšenje. Podržavam Krnjića što blokira otvaranje GP-a. Samo idiot i budla ga ne bi podržali. Kad mogu oni i HDZ sve blokirati, onda trebamo i mi njima istom mjerom uzvratiti. Dosta je bilo popuštanja.
Čime su ga optužili i kako? On se sam prijavio da se piša po drzavnim institucijama i to uspješno radi/o.
Nisam ni prije 30tak godina otisao u Svedsku, i sad sam tu, a planiram i ostati.drug_profi wrote: ↑19/05/2026 23:06To ti upravo dokazuje da je bi svako pucanje bila glupost.velikonja wrote: ↑19/05/2026 22:56Ma jah, zato ga treba taksiata Dzuvo vozit'drug_profi wrote: ↑19/05/2026 22:44 Isitini za volju, ako ikog to zanima uopšte, on nije ni trebao biti uhapšen. Samo je trebao biti priveden na razgovor. Nakon kojeg bi bio opet pušten.
Ako je to vrijedno pucanja, onda imamo pogrešne vizije.
Dosao lik, rekao sto je imao, i ovi ga poslali kuci.
Zamisli to isto ali nakon recimo 5-10 mrtvih, i potpuno eskalirane situacije gdje bi povratnicima kuce gorile, a nocne straze po rubnim djelovima federacije pocele da se uspostavljaju. Balvani na putu i sl.
I onda bi vikali hajde navalite na RS. Iz udobne šveske.
Jači je Dinček i od Konjića, hajmo bit pozitivni, ima još 90 sekundi, nije kasno.Danguba wrote: ↑19/05/2026 23:11Ono kada 16:0 gubis i govoris ''nije jos kraj''.relativno84 wrote: ↑19/05/2026 23:02LiderNavijanje i emocije ostavljamo za utakmice reprezentacije, upravljanje državom ozbiljan je posao”, napisao je Konaković![]()
![]()
![]()
oj zivote...![]()
Nije ovo problem trojke nego kompletnog naroda, mentaliteta i sve i jednog političara od kraja rata pa na ovamo.geoxx wrote: ↑19/05/2026 23:10Sto nema nikakve veze sa onim sto sam napisao da za tim ne treba zaliti jer nije ni bilo prilike. To je izgubljeno pobjedom Trumpa.caros wrote: ↑19/05/2026 22:59Dakle, država teško i da postoji. Zato i ne razumijem više smaranje oko RS-a. Taj dio više nikada neće biti dio Bosne i Hercegovine. Niko ništa nije uradio da bude, muda se nema za bilo šta i gotovo.geoxx wrote: ↑19/05/2026 22:57
Pa logicno, policija nije imala volje i muda da uhapsi Dodika. To niko i ne spori. Samo to nema veze sa nekim bosnjackim politicarem koji je u vlasti. Ne mozete svariti jednostavnu logiku da je i Dodik u vlasti.
Pa onda moze i Dodik da jednostavno sebe ne uhapsi, jel tako?
Jesam ja ovdje milion puta napomenuo da je covjek IZMISLIO, znaci IZMISLIO operaciju da sudski postupak i svoje akcije poslije toga odvuce u period Trumpove vlasti? Covjek je to uostalom i otvoreno priznao.
Valjda ima razlog za to.
Al i dalje ovdje neke zablude da je do Konakovica i Sevlida Hurtica, pa samo su trebali izdati nalog.![]()
Tako sto su nametnuli krivicno djelo po kojem je optuzen i pritisnuli tuzilastvo da ga optuzi. Bas bi ga Kajganic optuzio, mos misliti.last mohicans wrote: ↑19/05/2026 23:12Čime su ga optužili i kako? On se sam prijavio da se piša po drzavnim institucijama i to uspješno radi/o.