Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote: ↑18/05/2026 17:32
Ja koliko znam Conquest je Megan platforma, a symbioz je Clio, nešto kao Taigo onaj vauve, razvučeni polo, ovo razvučeni clio
Nije
Renault Megane Conquest (na drugim tržištima poznat kao Arkana) temelji se na modularnoj CMF-B platform
Renault Megane 4. generacije temelji se na CMF-CD platformi
Ovo je copy paste, ali posto sam vlasnik dosta modela ove marke dobro ih poznajem, imam atraktivan dizajn razvucen je u duzinu ali unutra je Clio 5 Captur, posto je cupe verzija katastrofa pozadi
Kod suzukija je unutrasnjost tvrda plastika. Al jbg to sto je mana je i prednost, vjerovatno ce biti takav i nakon vise godina koristenja.
Ko da negdje procitah da suzuki nije imao nikakvih opoziva od 2016. Al ovdje je mana zastupnik. Sa dosta strana sam cuo neke lose stvari, pa i na ovom forumu.
Ali stvarno, ali stvarno mu je zastario izgled unutrasnjosti. Ona rucna, ughhhh
Kod suzukija je unutrasnjost tvrda plastika. Al jbg to sto je mana je i prednost, vjerovatno ce biti takav i nakon vise godina koristenja.
Ko da negdje procitah da suzuki nije imao nikakvih opoziva od 2016. Al ovdje je mana zastupnik. Sa dosta strana sam cuo neke lose stvari, pa i na ovom forumu.
Ali stvarno, ali stvarno mu je zastario izgled unutrasnjosti. Ona rucna, ughhhh
Ima opoziv ali naravno samo u eu, mada je nesta sitno. Citao sam na hr forumima.
Nek je sretan renault, i nek je 4 klipa
Cak mislim da ta duga garancija ne pokriva sve na autu, nemoj biti smojesan, nit znam muzaru nit je reno ikad bio kvalitet blizu suzukija
Nijedna ne pokriva. Ni renolova, ni opelaova, ni suzukija, ni tojote.
Ne mozes traziti garanciju za habanje auta redovnom potrosnjom, meni je to realno. Ne mozes traziti za potrosne dijelove koji su veliki dio servisa. Ali mozes traziti garanciju za sjebanu transmisiju, mozes traziti za elektroniku, mozes traziti za bateriju ako je hibrid, mozes traziti za sve one stvari koje te sjebu vanredno.
To je ipak znacajno kada je u pitanju novi automobil, gdje su i ti dijelovi poskupi.
Na opelu je produzena garancija pokrivala samo kocione cilindre, motor i mjenjac.
Meni je recimo jedna ledica na trecem stop svjetlu otisla u toj posljednjoj godini produzene garancije, i ja isao da pravim. Jedino da platim opcija bila, garancija ne pokriva nakon dvije godine.
Ali za recimo kocioni cilindar na zadnjim tockovima koji je poceo blokirat nisam platio nista u toj zadnjoj godini.
Cak mislim da ta duga garancija ne pokriva sve na autu, nemoj biti smojesan, nit znam muzaru nit je reno ikad bio kvalitet blizu suzukija
Suzuki je smjesan proizvodjac za renault, ako cemo ozbiljno, ali svaka cast, ljudi se fokusirali na budget klase, nude neke klasicne stvari u kombinaciji s novim tehnologijama, ne eksperimentisu previse..i imaju svoje trziste, globalno.
Suzuki je smjesan proizvodjac za renault, ako cemo ozbiljno, ali svaka cast, ljudi se fokusirali na budget klase, nude neke klasicne stvari u kombinaciji s novim tehnologijama, ne eksperimentisu previse..i imaju svoje trziste, globalno.
Suzuki je gigant autoindustrije, sto se tice proizvodnje toyota i vw mogu snjima. Mozda i stelantis kad ih sve skupa saberes
Suzuki je gigant autoindustrije, sto se tice proizvodnje toyota i vw mogu snjima. Mozda i stelantis kad ih sve skupa saberes
Ne pricamo o brojkama druze nepass, vec o nekakvom nasljedju, brendu...modelima, renault ima toliko toga poznatog i legendarnog za razliku od suzukija. Pogledaj samo istoriju i sta je sve renault proizvodio i sta jos proizvodi. O renault F1 programu da ne pricam..
Ne pricamo o brojkama druze nepass, vec o nekakvom nasljedju, brendu...modelima, renault ima toliko toga poznatog i legendarnog za razliku od suzukija. Pogledaj samo istoriju i sta je sve renault proizvodio i sta jos proizvodi. O renault F1 programu da ne pricam..
Lada je smjesan proizvodjac, seat, zastava eventualno ovi kinezi sto nadolaze
Suzuki ne prolazi u eu, drzi neka druga trzista...mislim jebaji ih da se sutra ugase mogu samo reci kao klarkson anyway...