al zato se zna hvaliti kako ima dijagnostiku od 3k
ne znas koji je gori
Moderators: _BataZiv_0809, anex
al zato se zna hvaliti kako ima dijagnostiku od 3k
ne znas koji je gori
Ima li neko konkretno iskustvo sa servisiranjem auta kod Aldina? Vidim da ga dosta preporučuju, pa me zanima da li su to preporuke iz ličnog iskustva ili više zbog toga što je gazda aktivan na forumu.
Kako mozes nekog preporuciti ako nisi bio licno?!kao_kaoty wrote: ↑14/05/2026 08:40Ima li neko konkretno iskustvo sa servisiranjem auta kod Aldina? Vidim da ga dosta preporučuju, pa me zanima da li su to preporuke iz ličnog iskustva ili više zbog toga što je gazda aktivan na forumu.
Iz licnog iskustva sve OK, cijene korektne, ljudski pristup, kafa gratis.kao_kaoty wrote: ↑14/05/2026 08:40Ima li neko konkretno iskustvo sa servisiranjem auta kod Aldina? Vidim da ga dosta preporučuju, pa me zanima da li su to preporuke iz ličnog iskustva ili više zbog toga što je gazda aktivan na forumu.
Pjeskarenje i zastita Knezevic Nenad, ima i mg group sarajevo iskustva nemammp3sa wrote: ↑14/05/2026 14:43 Ima li neko preporuku gdje da se odvede auto na čišćenje i zaštitu ovjesa auta? Na servisu mi kažu auto je ok, ali treba zaštiti aktivnom voskom ili pjeskarenjem, i još nešto su rekli kao opcije, a kad sam pitao gdje, kažu ma ima toga po Sarajevu više mjesta. I ja sad ne mogu da nađem ovako ni jedno, pa ako neko zna, bio bih mu zahvalan.
https://www.instagram.com/arinova.ba?ig ... FpYXZ5cW9lmp3sa wrote: ↑14/05/2026 14:43 Ima li neko preporuku gdje da se odvede auto na čišćenje i zaštitu ovjesa auta? Na servisu mi kažu auto je ok, ali treba zaštiti aktivnom voskom ili pjeskarenjem, i još nešto su rekli kao opcije, a kad sam pitao gdje, kažu ma ima toga po Sarajevu više mjesta. I ja sad ne mogu da nađem ovako ni jedno, pa ako neko zna, bio bih mu zahvalan.
bilo je na prosloj stranici pdf-a al ev opet, web stranica mu je u izradi, ocito se malo zaradilo para
Haj i da covjek na insana naleti. Hvalasemirsar wrote: ↑14/05/2026 19:57bilo je na prosloj stranici pdf-a al ev opet, web stranica mu je u izradi, ocito se malo zaradilo para![]()
https://www.autoklinika-kajimovic.com/ba
Inace, Aldina znam godinama, i prvi sam koji ga je nalijepio na forumu zbog samoreklamiranja![]()
Ipak, odem u Hadzice, tamo mu je tada bio servis i vidim sta i kako je to i fakat, kako tada tako i sada, sve sto treba kod njega zavrsavam a ako nesto nije do njega daje preporuku gdje se to moze odraditi. treba li da kazem kakav ima odnos sa korisnicima, naravno, ne sa svim, ali se moze dogovoriti. Najbolji primjer je da je iz Hadzica dolazio do Binjezeva i ostavio svoje auto u krugu firme gdje radim, uzeo moje i otisao zamjenio ljeto zima gume, odradio servis ili sta je vec trebalo i regularno vrati auto.
Treba otici i vidjeti pa suditi. I kao sto je neko vec rekao, posla ima i pozeljno je najaviti se, telefon je tu i uvijek ce se javiti.
Hvala puno. Izgleda odličnoSvjetlosnaGodina wrote: ↑14/05/2026 18:11https://www.instagram.com/arinova.ba?ig ... FpYXZ5cW9lmp3sa wrote: ↑14/05/2026 14:43 Ima li neko preporuku gdje da se odvede auto na čišćenje i zaštitu ovjesa auta? Na servisu mi kažu auto je ok, ali treba zaštiti aktivnom voskom ili pjeskarenjem, i još nešto su rekli kao opcije, a kad sam pitao gdje, kažu ma ima toga po Sarajevu više mjesta. I ja sad ne mogu da nađem ovako ni jedno, pa ako neko zna, bio bih mu zahvalan.
ne trazi dalje
Brate ako ti je vjera ispred svega i kada je nekome petak neradni dan nedjelja svakako mislim da ne trebas dalje traziti, prevarit te nece kao pa recimo 70-80% ostalih "postenih" majstorakao_kaoty wrote: ↑14/05/2026 08:40Ima li neko konkretno iskustvo sa servisiranjem auta kod Aldina? Vidim da ga dosta preporučuju, pa me zanima da li su to preporuke iz ličnog iskustva ili više zbog toga što je gazda aktivan na forumu.
Imati dijagnostiku od 3k KM ne znaci nista. Dijagnostika ne popravlja auto vec mehanicar koji zna procitati dijagnostiku sa razumjevanjem. Imam i ja dijagnostiku od par k KM, samo je prikopcam i ostavim tako...vratim se nakon sat vremena i auto je popravljeno.shandrprcSA wrote: ↑13/05/2026 22:25al zato se zna hvaliti kako ima dijagnostiku od 3k
ne znas koji je gori