Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insaneinthebrain wrote: ↑13/05/2026 08:39
kakva je situacija jutros, ima li na trafikama i u supermarketima
Pisu na fb
Bingo kolodvorska
Trafike popodne
bingo otislo za 5 min.
Nece se ovo nikad ni smiriti . Nemoguce ce biti popuniti
bukvalno, kazu doci ce vece kolicine ali ne vidim ja to, ako je veca kolicina umjesto 5 paketa 10, i opet dodje 5 ljudi to pokupuje, situacija je nemoguca
bukvalno, kazu doci ce vece kolicine ali ne vidim ja to, ako je veca kolicina umjesto 5 paketa 10, i opet dodje 5 ljudi to pokupuje, situacija je nemoguca
ma dolazit ce samo ovako u malim kolicinama i otice za 10 minuta. Mozda kad krene prvenstvo tad ce biti normalna prodaja
ma dolazit ce samo ovako u malim kolicinama i otice za 10 minuta. Mozda kad krene prvenstvo tad ce biti normalna prodaja
ja ne znam kako se ljudi potrefe ili im neko dojavi ili visi tu u prodavnici i ceka po cijeli dan da se pojavi
Sve zavisi od Paninija i imaju li dobre posmatrače tržišta. Nema šanse da ne šalju više sličica ako ih na tržištu (konkretno BiH tržištu) nema. I trebali bi ih slati sve dok ponuda ne zadovolji potražnju.
Za cijenu se ne može garantirati. Možda poskupe.
Last edited by Osmi Socrates on 13/05/2026 10:26, edited 1 time in total.
ja ne znam kako se ljudi potrefe ili im neko dojavi ili visi tu u prodavnici i ceka po cijeli dan da se pojavi
ja sam slucajno vidio momak nosi album u ruci i pitao . Mislim da prodavacice ostavljaju svojima i onda zovnu
Osmi Socrates wrote: ↑13/05/2026 10:24
Sve zavisi od Paninija i imaju li dobre posmtrače tržišta. Nema šanse da ne šalju više sličica ako ih na tržištu (konkretno BiH tržištu) nema. I trebali bi ih slati sve dok ponuda ne zadovolji potražnju.
Za cijenu se ne može garantirati. Možda poskupe.
kakvi oni i posmatraci. Stave Ter stegena,carvajala i moratu
madesa wrote: ↑13/05/2026 10:16
ja sam slucajno vidio momak nosi album u ruci i pitao . Mislim da prodavacice ostavljaju svojima i onda zovnu
pa valjda ce i ti njihovi pokupovati pa da mi ostali dodjemo na red
Ma bježi jebo te nemoguće je kupiti, male količine, premale. Koliko to paketića dobijaju, tri ili pet? Još ima preprodavača, pa ljudi koji kupuju u velikim količinama isto kao da će umrijeti narednog dana ako danas ne popune album.
Plus još rezervacije. Kakve više rezervacije jebemu mater više? Nisu ljudi normalni.