cenecimoveocino wrote: ↑08/05/2026 18:15 i još jednu stvar si zaboravio, a to je besplatni parking kojeg ima u izbolju, doduše iza 15:30 kad radnici iz elektra i vodovoda odu kući, a vikendom su parkinzi maltene poluprazni

Moderators: _BataZiv_0809, anex
cenecimoveocino wrote: ↑08/05/2026 18:15 i još jednu stvar si zaboravio, a to je besplatni parking kojeg ima u izbolju, doduše iza 15:30 kad radnici iz elektra i vodovoda odu kući, a vikendom su parkinzi maltene poluprazni

cenecimoveocino wrote: ↑08/05/2026 18:15i još jednu stvar si zaboravio, a to je besplatni parking kojeg ima u izbolju, doduše iza 15:30 kad radnici iz elektra i vodovoda odu kući, a vikendom su parkinzi maltene poluprazni![]()
Zenica 2 Ep/ina
Sa'ce doci rudonja sa slike da ti osigura mjestokakavdanakneiskustvu wrote: ↑08/05/2026 21:00cenecimoveocino wrote: ↑08/05/2026 18:15i još jednu stvar si zaboravio, a to je besplatni parking kojeg ima u izbolju, doduše iza 15:30 kad radnici iz elektra i vodovoda odu kući, a vikendom su parkinzi maltene poluprazni![]()
vala pred zgradom gdje sam ja , jedva se nađe mjesto za parkirati
Ne bih bio siguran da se izjasnjava kao zenicanin.DebelinJoe wrote: ↑08/05/2026 21:38 Pa sad recite: Zenica radi, Sarajevo se gradi...
https://www.zenicablog.com/zenicanin-ve ... -sarajevo/
nauticamid wrote: ↑09/05/2026 09:35Ne bih bio siguran da se izjasnjava kao zenicanin.DebelinJoe wrote: ↑08/05/2026 21:38 Pa sad recite: Zenica radi, Sarajevo se gradi...
https://www.zenicablog.com/zenicanin-ve ... -sarajevo/
A ja sve mislio da je on Mostarac i da mu je Semir Tuce stariji burazer...Vedran Tuce rođen je 1976. godine u Zenici gdje je završio osnovnu i srednju muzičku školu (teoretsko-pedagoški odsjek i duvački odsjek glavni predmet-klarinet), a pohađao je i matematičku gimnaziju...
nauticamid wrote: ↑09/05/2026 09:30Sa'ce doci rudonja sa slike da ti osigura mjestokakavdanakneiskustvu wrote: ↑08/05/2026 21:00cenecimoveocino wrote: ↑08/05/2026 18:15
i još jednu stvar si zaboravio, a to je besplatni parking kojeg ima u izbolju, doduše iza 15:30 kad radnici iz elektra i vodovoda odu kući, a vikendom su parkinzi maltene poluprazni![]()
vala pred zgradom gdje sam ja , jedva se nađe mjesto za parkirati
A ipak se nadje mjesto, a kad dodje rudonja, vices onda gdje ces parkirati I Kako.
Sah-mat jednom kistom gentoo-a![]()
Ovaj gore na fotografiji je kako ja kontam direktor parkingakakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/05/2026 10:02 Nije baš da sam te skontao ali hajd neka bude kako ti kazes
Ok ako ti tako tvrdisBobi wrote: ↑09/05/2026 10:06Ovaj gore na fotografiji je kako ja kontam direktor parkingakakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/05/2026 10:02 Nije baš da sam te skontao ali hajd neka bude kako ti kazes. Zove ga imenom Rudonja
.
Kad se pojavio ovaj novi direktor, pitam jednog od uposlenih JP Parkinzi, kakav je taj novi direktor. Kaze odličan, kad je došao odmah im je povećao plate ali trazi i veću odgovornost i bolji rad.Bobi wrote: ↑09/05/2026 10:06Ovaj gore na fotografiji je kako ja kontam direktor parkingakakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/05/2026 10:02 Nije baš da sam te skontao ali hajd neka bude kako ti kazes. Zove ga imenom Rudonja
.
I plus (doduse kreditno) se ulaze i prave nove stvari (garaze). Ali jarane.. Fudoooo ofarbao grad, nemres nigdje parkirat', u goste otici..
To je odlično, manje će se zagađivati jer se i auta manje koriste.gentoo wrote: ↑09/05/2026 11:52I plus (doduse kreditno) se ulaze i prave nove stvari (garaze). Ali jarane.. Fudoooo ofarbao grad, nemres nigdje parkirat', u goste otici..![]()
Ono, da budem realan i iskren, lako je kad ti GV po nalogu odobri crtanje R mjesta da i prihodi skoce.. Ali mislim generalno da se posao uozbiljio (u odnosu kako se to radilo prije 10ak godina), non-stop vidim nekog da obilazi i gleda gdje je ko parkiran pa kaci na sajbu 40KM prihoda ako ne trebas biti tu gdje si.
Vidis sad zitelji Radakova ne znaju da ce ocrtavanjem R mjesta Zenica biti korak blize zelenim gradovima.. Jer ce uposleniti VIK-a i EP-a morati ici ili pjehe ili biciklom ili gradskim prevozom na posao
Ja jedva čekam. Imamo mi ovdje problem ne samo sa uposlenima VIK-a nego i sa autima koja se ostavljaju.gentoo wrote: ↑09/05/2026 11:52I plus (doduse kreditno) se ulaze i prave nove stvari (garaze). Ali jarane.. Fudoooo ofarbao grad, nemres nigdje parkirat', u goste otici..![]()
Ono, da budem realan i iskren, lako je kad ti GV po nalogu odobri crtanje R mjesta da i prihodi skoce.. Ali mislim generalno da se posao uozbiljio (u odnosu kako se to radilo prije 10ak godina), non-stop vidim nekog da obilazi i gleda gdje je ko parkiran pa kaci na sajbu 40KM prihoda ako ne trebas biti tu gdje si.
Vidis sad zitelji Radakova ne znaju da ce ocrtavanjem R mjesta Zenica biti korak blize zelenim gradovima.. Jer ce uposleniti VIK-a i EP-a morati ici ili pjehe ili biciklom ili gradskim prevozom na posao![]()
Kako ti kao ekonomski mag mozes napisati ovakav post?Ci-Nick wrote: ↑09/05/2026 11:30Kad se pojavio ovaj novi direktor, pitam jednog od uposlenih JP Parkinzi, kakav je taj novi direktor. Kaze odličan, kad je došao odmah im je povećao plate ali trazi i veću odgovornost i bolji rad.Bobi wrote: ↑09/05/2026 10:06Ovaj gore na fotografiji je kako ja kontam direktor parkingakakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/05/2026 10:02 Nije baš da sam te skontao ali hajd neka bude kako ti kazes. Zove ga imenom Rudonja
.
U zadnje tri godine značajan rast prihoda i dobiti.
https://www.companywall.ba/firma/jp-par ... a/MM1Po1QR
36 uposlenih blizu 30.000 dobiti po uposlenom.
Pise mu u rodnom listu, ali pitaj njega sta mislim o svemu tome.DebelinJoe wrote: ↑09/05/2026 09:55nauticamid wrote: ↑09/05/2026 09:35Ne bih bio siguran da se izjasnjava kao zenicanin.DebelinJoe wrote: ↑08/05/2026 21:38 Pa sad recite: Zenica radi, Sarajevo se gradi...
https://www.zenicablog.com/zenicanin-ve ... -sarajevo/A ja sve mislio da je on Mostarac i da mu je Semir Tuce stariji burazer...Vedran Tuce rođen je 1976. godine u Zenici gdje je završio osnovnu i srednju muzičku školu (teoretsko-pedagoški odsjek i duvački odsjek glavni predmet-klarinet), a pohađao je i matematičku gimnaziju...
Da li ima sličica negdje još u Zenici, jel zna neko? Ja sam jučer naivno uzela samo deset paketića i danas nema više... Još ja mislila puno je to al hajd rekoh za početak neka.
Pitat ću ga, svakako moram na sastanak s njim, planiram raditi jedan event u Narodnom pozorištu...nauticamid wrote: ↑09/05/2026 12:20Pise mu u rodnom listu, ali pitaj njega sta mislim o svemu tome.DebelinJoe wrote: ↑09/05/2026 09:55A ja sve mislio da je on Mostarac i da mu je Semir Tuce stariji burazer...Vedran Tuce rođen je 1976. godine u Zenici gdje je završio osnovnu i srednju muzičku školu (teoretsko-pedagoški odsjek i duvački odsjek glavni predmet-klarinet), a pohađao je i matematičku gimnaziju...
Trebalo bi da bude na svim kioscima, benzinskim pumpama navodno i u bingu...Crni cvijet wrote: ↑09/05/2026 12:31Da li ima sličica negdje još u Zenici, jel zna neko? Ja sam jučer naivno uzela samo deset paketića i danas nema više... Još ja mislila puno je to al hajd rekoh za početak neka.
Taman, pa pitaj... On je u svom zivotnom vijeku duze u Sarajevu, nego sto je bio u Zenici.DebelinJoe wrote: ↑09/05/2026 12:34Pitat ću ga, svakako moram na sastanak s njim, planiram raditi jedan event u Narodnom pozorištu...nauticamid wrote: ↑09/05/2026 12:20Pise mu u rodnom listu, ali pitaj njega sta mislim o svemu tome.DebelinJoe wrote: ↑09/05/2026 09:55
A ja sve mislio da je on Mostarac i da mu je Semir Tuce stariji burazer...
Duhanpromet i Inovine svaki kiosk što sam ja provjeravala kažu rasprodano ili treba tek doći, neće danas. Probat ću Bingo, hvala ti!nauticamid wrote: ↑09/05/2026 12:34Trebalo bi da bude na svim kioscima, benzinskim pumpama navodno i u bingu...Crni cvijet wrote: ↑09/05/2026 12:31Da li ima sličica negdje još u Zenici, jel zna neko? Ja sam jučer naivno uzela samo deset paketića i danas nema više... Još ja mislila puno je to al hajd rekoh za početak neka.
Nema na cemu.Crni cvijet wrote: ↑09/05/2026 12:38Duhanpromet i Inovine svaki kiosk što sam ja provjeravala kažu rasprodano ili treba tek doći, neće danas. Probat ću Bingo, hvala ti!nauticamid wrote: ↑09/05/2026 12:34Trebalo bi da bude na svim kioscima, benzinskim pumpama navodno i u bingu...Crni cvijet wrote: ↑09/05/2026 12:31
Da li ima sličica negdje još u Zenici, jel zna neko? Ja sam jučer naivno uzela samo deset paketića i danas nema više... Još ja mislila puno je to al hajd rekoh za početak neka.