Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zilog

#2376 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by zilog »

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/pent ... /260508130

Pentagon počeo objavljivati nove dokumente o NLO-ima: "Javnost treba sama napraviti zaključke"

Image

Kakvi li ce biti zakljucci? :lol:

Image
DonieBrasco

#2377 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by DonieBrasco »

Da li je neko upratio nestanak i iznenadne smrti mnogih naucnika, doktora, strucnjaka iz raznih oblasti tehnologija, medicine, neke ozbiljne face u tim sverama o cemu se radi ?
zilog

#2378 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by zilog »

DonieBrasco wrote: 08/05/2026 23:53 Da li je neko upratio nestanak i iznenadne smrti mnogih naucnika, doktora, strucnjaka iz raznih oblasti tehnologija, medicine, neke ozbiljne face u tim sverama o cemu se radi ?
Pa otvori temu. Siguran sam da ti nece faliti sagovornika sa ove teme (aBd)... :mrgreen:
DonieBrasco

#2379 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by DonieBrasco »

Meni je ovo smijurija ovi dokmenti, slike, snimke, da je njima u interesu da objave "to nesto sta god to bilo" objavili bi kristalno jasno.

I koji tajming bas ce pred SP u svojim drzavama, planetarni spketakl da stave u drugi plan sa necim ovakvim. :lol:
TheMule

#2380 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by TheMule »

no_sekirli wrote: 07/05/2026 10:48 Uopće nemaš nikakvog razloga omalovažavati sugovornika tezom da ništa nije shvatio. Eto mi svi glupi da ne kontamo šta je napisano, samo ti sve znaš i u sve si upućen. Ne moraš biti baš toliko bezobrazan.

Sam si povukao paralelu sa nekim ratnim dešavanjem, gdje je sve u domenu trust me bro. Kad dobiješ odgovor da je taj tvoj događaj dokaziv, i tada kad se desio pa moguće i sada nakon 30 godina, onda ide tvoja klasika da ništa nitko ne razumije :D

Ta specijalna legura je isto dokaziva, samo kad bi netko nekad iznio komad iste i donio negdje da se ispita.
A kako bi ti iznio materijal strogo cuvan na bazi?
TheMule

#2381 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by TheMule »

PixelDrifter wrote: 08/05/2026 12:54
Laplace wrote: 08/05/2026 09:02

Image
Ubio se lik za majora JNA. Ozbiljna faca, ozbiljna frizura, sve ozbiljno.
Ti bez AI-a i prepisivanja zaista nista neznas. "Ubio se lik" cccc
TheMule

#2382 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by TheMule »

DonieBrasco wrote: 08/05/2026 23:53 Da li je neko upratio nestanak i iznenadne smrti mnogih naucnika, doktora, strucnjaka iz raznih oblasti tehnologija, medicine, neke ozbiljne face u tim sverama o cemu se radi ?
Ne zna niko. Neki izadju na setnju, ostave novcanik i kljuceve kod kuce, i pojede ih mrak.
no_sekirli

#2383 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by no_sekirli »

TheMule wrote: 09/05/2026 02:48
no_sekirli wrote: 07/05/2026 10:48 Uopće nemaš nikakvog razloga omalovažavati sugovornika tezom da ništa nije shvatio. Eto mi svi glupi da ne kontamo šta je napisano, samo ti sve znaš i u sve si upućen. Ne moraš biti baš toliko bezobrazan.

Sam si povukao paralelu sa nekim ratnim dešavanjem, gdje je sve u domenu trust me bro. Kad dobiješ odgovor da je taj tvoj događaj dokaziv, i tada kad se desio pa moguće i sada nakon 30 godina, onda ide tvoja klasika da ništa nitko ne razumije :D

Ta specijalna legura je isto dokaziva, samo kad bi netko nekad iznio komad iste i donio negdje da se ispita.
Od Rosewella do danas bi se vec nasao nacin.

Ne tvrdim ja 100% da ne postoji, ali nitko ne moze ni sa 100% sigurnosti tvrditi da postoji nesto skiriveno u mracnim, dubokim skladistima tajnih vojih baza, gdje su osim oruzja smjestena razna prijevozna sredstva posjetitelja iz svemira, njihova tijela, oruzje, tehnologjja.

Kako to samo misteriozno zvuci.
Njanjavi

#2384 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by Njanjavi »

Precog manipulacije, jos nije sigurno ciji softwer ih oznacava kao kriticne karike, palantir il larry elisonov al ih masinerija oznacava kao sigurnosni rizik za buducnost pa ih hlade jednog po jednog lagano.

Vjv su svi il lajuckali o cemu ne treba preko digitalnih uređaja ili su kroz svoje aktivnosti oznaceni kao da bi mogli lajat pa prijevremeno ukidaju taj rizik.

Stanje redovno, nema frke :)
DonieBrasco

#2385 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by DonieBrasco »

Njanjavi wrote: 09/05/2026 10:17
Precog manipulacije, jos nije sigurno ciji softwer ih oznacava kao kriticne karike, palantir il larry elisonov al ih masinerija oznacava kao sigurnosni rizik za buducnost pa ih hlade jednog po jednog lagano.

Vjv su svi il lajuckali o cemu ne treba preko digitalnih uređaja ili su kroz svoje aktivnosti oznaceni kao da bi mogli lajat pa prijevremeno ukidaju taj rizik.

Nesto tipa radili su na tajnim projektima i buducim tehnologijama pa bolje ih skloniti nego da ih špijuni i druge drzave vrbuju.
Njanjavi

#2386 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by Njanjavi »

DonieBrasco wrote: 09/05/2026 00:06 Meni je ovo smijurija ovi dokmenti, slike, snimke, da je njima u interesu da objave "to nesto sta god to bilo" objavili bi kristalno jasno.

I koji tajming bas ce pred SP u svojim drzavama, planetarni spketakl da stave u drugi plan sa necim ovakvim. :lol:
Engleska centralna banka najavila smetnje u radu zbog ovih objava, go figure :D

Manipulacija mrtva za poluretardirani plebs koji jos uvjek tripuju da alieni trebaju prec milijarde svjetlosnih kilometara da dodju do nas :D

A na stranu sto trumponja poziva svoje evandjelisticke svecenike pa ih prajmuje da drze narod pod kontrolom kad ovo krene sve izlazit.

Bice cirkus samo takav :D
Njanjavi

#2387 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by Njanjavi »

DonieBrasco wrote: 09/05/2026 10:19
Njanjavi wrote: 09/05/2026 10:17

Nesto tipa radili su na tajnim projektima i buducim tehnologijama pa bolje ih skloniti nego da ih špijuni i druge drzave vrbuju.
Ma nema ih ko vrbovat, kinez je napredniji u tim sranjima od amera.

Nego ih oznacuju ko rizik za funkcionisanje svog sranja a i test faza precog sranja za buducnost.

Prije bi reko da je Larry elison u tome nego palantir.

Palantir je malo suvise krut za te dubine, elisonova mreza je puno zajebanija i dublja.
Njanjavi

#2388 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by Njanjavi »

no_sekirli wrote: 09/05/2026 07:07

Ne tvrdim ja 100% da ne postoji, ali nitko ne moze ni sa 100% sigurnosti tvrditi da postoji nesto skiriveno u mracnim, dubokim skladistima tajnih vojih baza, gdje su osim oruzja smjestena razna prijevozna sredstva posjetitelja iz svemira, njihova tijela, oruzje, tehnologjja.

Oci moje slatke da se samo na pola sata zadas i procitas stagod oko darpa projekata za koje se zna vec preko 30 godina mozak bi ti stao.

Al neise, mojne oko toga, dje ces u "teorije zavjere" ti si iznad toga jelte :D
TriDe

#2389 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by TriDe »

NLO je bilo šta što leti/lebdi, a mi ne znamo ništa o tome. Mogu biti svjetlosni fenomeni, vremenski fenomeni ili nešto što se oku posmatrača u tom trenutku priviđa.

Ovo što USA objavljuje je kao da mi na Balkanu imamo neke istraživačke baze, i onda to arhiviraju pa kasnije puste u eter.

Ljudi se na ovo vole nadovezati i onda bržebolje izletiti kao vidiš da postoje vanzemaljci.

Amerika je inače poznata da od svega napravi senzaciju. Ja mislim da bi kod njih ova visočka piramida već bila kirurški precizno datirana i zavedena u literaturu.

Mirno spavajte. Jedino šta ima su prikaze ali to je za duhovnu temu. :-D
PixelDrifter

#2390 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by PixelDrifter »

U vezi dokumenata koje je objavio Trump. Imaju cak i tri NLO sa fotografija iz misije Apollo 17, ali kako to objasniti kada teoreticari zavjera tvrde da nismo bili na Mjesecu?
Njanjavi

#2391 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by Njanjavi »

TriDe wrote: 09/05/2026 10:47 NLO je bilo šta što leti/lebdi, a mi ne znamo ništa o tome. Mogu biti svjetlosni fenomeni, vremenski fenomeni ili nešto što se oku posmatrača u tom trenutku priviđa.

Ovo što USA objavljuje je kao da mi na Balkanu imamo neke istraživačke baze, i onda to arhiviraju pa kasnije puste u eter.

Ljudi se na ovo vole nadovezati i onda bržebolje izletiti kao vidiš da postoje vanzemaljci.

Amerika je inače poznata da od svega napravi senzaciju. Ja mislim da bi kod njih ova visočka piramida već bila kirurški precizno datirana i zavedena u literaturu. :-D
Jos prije vise od 20 godina sam cuo pricu, ukratko ide ovako, pravi alieni imaju brodove nalik organskim bicima, sa texturom i materijalom koji lici na ziv organizam, sa mogucnoscu cloakinga i rastavljanja na manje jedinice.

Sa mogućnoscu manipulacije prelaska iz druge dimenzije u nasu.

Ova leteca sranja, svjetleca, velikom vecinom su black projects masinerije, ljudskih ruku djelo.

Mada, ako cemo realno, uzimajuci za primjer snimak nestanka onog malezijskog aviona, dosta i ljudske tehnologije je na tom stepenu da ti mozak stane i vec su razvili uveliko nacin za manipulaciju time and space kontinuuma pa mozda i prelaske u druge dimenzije.
no_sekirli

#2392 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by no_sekirli »

Njanjavi wrote: 09/05/2026 10:26
no_sekirli wrote: 09/05/2026 07:07

Oci moje slatke da se samo na pola sata zadas i procitas stagod oko darpa projekata za koje se zna vec preko 30 godina mozak bi ti stao.

Al neise, mojne oko toga, dje ces u "teorije zavjere" ti si iznad toga jelte :D
Naj su mi drazi ovi poput tebe, sto si utvaraju da samo oni citaju, da su samo oni skolovani, da samo oni razumiju neke stvari, a svi okolo su tarabe i papani.
PixelDrifter

#2393 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by PixelDrifter »

Toliko su pametni i upuceni da ne poznaju zakone fizike, njima putovanje do Alpha Centauri k'o meni do trafike po cigarete. Nazalost, realnost fercera na drugaciji nacin, a papir i forum trpe sve (bedastoce).
Arminovski

#2394 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by Arminovski »

Njanjavi wrote: 09/05/2026 10:53
TriDe wrote: 09/05/2026 10:47 NLO je bilo šta što leti/lebdi, a mi ne znamo ništa o tome. Mogu biti svjetlosni fenomeni, vremenski fenomeni ili nešto što se oku posmatrača u tom trenutku priviđa.

Amerika je inače poznata da od svega napravi senzaciju. Ja mislim da bi kod njih ova visočka piramida već bila kirurški precizno datirana i zavedena u literaturu. :-D
Jos prije vise od 20 godina sam cuo pricu, ukratko ide ovako, pravi alieni imaju brodove nalik organskim bicima, sa texturom i materijalom koji lici na ziv organizam, sa mogucnoscu cloakinga i rastavljanja na manje jedinice.

Sa mogućnoscu manipulacije prelaska iz druge dimenzije u nasu.
To si gledao Stargate pred spavanje.
Dozer

#2395 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by Dozer »

DonieBrasco wrote: 08/05/2026 16:55 Vise se radujem novom Spielbergovom filmu nego ovim glupostima.
Znas kako je nastao njegov "Susreti trece vrste" i ko mu je bio inspiracija i savjetnik? Hynek.

Znas da je Spielberg za E.T.-a.sam rekao da je skoro sve u tom filmu istina... Protumaceno kao sala, ali on se nije smijao kad je to rekao.
PixelDrifter

#2396 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by PixelDrifter »

Ljudi uzimaju holivudske filmove kao dokaz o postojanju vanzemaljaca. :-) :-) :-) Ima i Independence day, kada Will Smith nokatira vanzemaljca desnim kroseom, vjerovatno po istinitom dogadjaju. :-) :-) :-) Pretpostavljam da je ovaj novi Spielbergov film konacni dokaz postojanja vanzemaljaca za ljude koji ne razlikuju fantaziju od stvarnosti, holivudsku narativu od nauke. Jako tuzno.
Dozer

#2397 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by Dozer »

Nemas ti, ocito, pojma kako mnoge stvari funkcionisu.
Preduboko je to tebi za razmisljanje. Lakse je hihi-haha, cuj - blabla :-) ...
Nikad neces skontati da je Holywood samo jedan od marketinskih alata US politike.
DonieBrasco

#2398 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by DonieBrasco »

Dozer wrote: 09/05/2026 15:01
DonieBrasco wrote: 08/05/2026 16:55 Vise se radujem novom Spielbergovom filmu nego ovim glupostima.
Znas kako je nastao njegov "Susreti trece vrste" i ko mu je bio inspiracija i savjetnik? Hynek.

Znas da je Spielberg za E.T.-a.sam rekao da je skoro sve u tom filmu istina... Protumaceno kao sala, ali on se nije smijao kad je to rekao.
Ta prica je preuvelicana da je imao poznanstva sa tim likovima i oni mu svasta pricali nije da mu nisu dali materijala za film ali ko ce znati.

Ako nista ET su prijateljski nastrojeni u filmu.
PixelDrifter

#2399 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by PixelDrifter »

Svakako. Peter Pan je, u stvari, dokumentarac.
Dozer

#2400 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet

Post by Dozer »

DonieBrasco wrote: 09/05/2026 17:55
Dozer wrote: 09/05/2026 15:01

Ta prica je preuvelicana da je imao poznanstva sa tim likovima i oni mu svasta pricali nije da mu nisu dali materijala za film ali ko ce znati.

Ako nista ET su prijateljski nastrojeni u filmu.
Za Hyneka nije. Pa cak je u filmu i prikazan, ciko s lulom.

A za E.T.-a, ako se dobro sjecam, i sam Spielberg je nekada izjavio da mu je zao sto je pristao da se nase oruzje izbaci iz filma i zamijeni toki-vokijima.
Time je, u stvari, implicirao da su desavanja bila drugacija, i da je neko trazio da se to izmijeni.
Last edited by Dozer on 09/05/2026 19:36, edited 2 times in total.
Post Reply