Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lajkujMe wrote: ↑07/05/2026 20:59
Vec par dana mi pada napamet.
Sta bi od rekonstrukcije Skenderija-Bascarsija-Vjecna Vatra?
2024 objavljeno i zavrsen je pocetkom 2025 ono dio od Doma Sindikata do Cobanije meni se cini.
Zasto se stalo ne kontam?
mislim da se izvodjac povukao iz ugovora, mada nisam sto posto siguran
ugl projekt sad ni na nebu ni na zemlji
_BataZiv_0809 wrote: ↑03/05/2026 10:41
Sta mislite da je situacija oko neradne nedjelje obrnuta da li bi bila navala na nase markete? Da li bi da 9.1. pada u nedjelju napravili kolaps u Mercatoru Lozionicka, BCC ili CJ Pofalici
Vjerovatno ne tu, ali da bi bilo raje u Bingo Stupu, vjerovatno bi.
U Mercatoru Lozionicka svakako nema guzve, a kamoli da iz RS-a dolaze.
_BataZiv_0809 wrote: ↑03/05/2026 10:41
Sta mislite da je situacija oko neradne nedjelje obrnuta da li bi bila navala na nase markete? Da li bi da 9.1. pada u nedjelju napravili kolaps u Mercatoru Lozionicka, BCC ili CJ Pofalici
Vjerovatno ne tu, ali da bi bilo raje u Bingo Stupu, vjerovatno bi.
U Mercatoru Lozionicka svakako nema guzve, a kamoli da iz RS-a dolaze.
Sutra je recimo neradni dan u RS-u (dan borbe protiv fašizma - 9. maj), pa kome bude šta trebalo naravno da će ići tamo gdje radi. Eto prilike ko voli da broji i gleda gdje, kad i ko šta kupuje...
I zna li neko šta bi sa rekonstrukcijom ulice Ive Andrića (između B i C faze Alipašinog polja) , evo prođe skoro pola godine , ništa se ne započinje , a najave bile da to ide u ovoj godini
mayab wrote: ↑09/05/2026 08:49
I zna li neko šta bi sa rekonstrukcijom ulice Ive Andrića (između B i C faze Alipašinog polja) , evo prođe skoro pola godine , ništa se ne započinje , a najave bile da to ide u ovoj godini
mayab wrote: ↑09/05/2026 08:49