Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I Neuer da dobije oproštaj kakav zaslužuje.
Sljedeća sezona mu je svakako smanjen broj utakmica, vjerovatno, dok onaj preuzme i to je to.
Eto, ako ništa zbog njih dvojice mogu navijati za Bayern, što je dvojica više nego u Arsenalu.
Sa njim bi Real došao do finala. Sa Mbappeom nećete nikad. Eno čitam svi igrači Reala se polako okreću protiv Mbappea. Moraćete ga prodati. Neće igrači da igraju sa njim.
Nema Arsenal desetine polufinala i finala u svojoj historiji niti igrace i trenera s takvim iskustvom, pa da se igra opustenije i leprsavo. Ima tu i do faktora umora, dosta igraca je odigralo ogroman broj minuta ove sezone a ne igraju u farmerskim ligama gdje se protivnici haman sklanjaju. Svi su nervozni i za ocekivat je da se igra sa vecom dozom opreza.
U finalu moze biti svasta, iako je sigurno druga ekipa favorit ko god da prodje ali nas sigurno nece nabusiti kao sto mnogi misle i prizivaju.
Armin2013 wrote: ↑06/05/2026 07:03
Prvo čestitam navijačima Arsenala.
Nadam se će ona ekipa koja prođe večeras nakantat Arsenal u finalu, Arteta uništi ovaj Arsenal.
U 180 minuta igre nismo vidjeli ništa, više je fudbala bilo u 15 min igre PSGa i Bayena.
Jeste smoirili s tim "antifudbal, nikakav fudbal".
Ja pratim i navijam za Arsenal već 26 godina, sjećam se vrlo dobro sezona kad su igrali najljepši fudbal u Evropi (ljepši i od barsalone) ali šta je to u tom periodu donosilo, jel se pamti lijepa igra ili ?
Suština fudbala nije samo napadački fudbal, već balans između napada i odbrane,
Ko god misli da će Bajern ili PSG nakantati ovakvog Arsenala u finalu taj veze nema o fudbalu
Drug opet se ponavljam, ja gledam fudbal zbog zabave, nađi mi jednu dobru kontru u 180 min igre, ne znam ko je bio gori Arsenal ili Atletiko. OK. ko navija za Arsenal njemu je bitan trofej pa kako god, i razumjem to. Ja navijam za Liverpol i ovaj Slotov Livepol je smor za gledat, nekada bljesnu ali veoma rijetko. U prvoj utakmici Bayerna i PSG nisi mogo otici po casu vode nesto se desi, ne volim PSG zbog Arapa ali igraju odlično.
Sto se tice finala ako se gleda igra Arsenala i ko god prođe veceras onaj ko prođe večeras bi trebao nakantat Arsenal, ali jedna je utakmica i sitnica moze navesti vodu na mlin Arsenalu, tako da je u finalu sve moguce.
Ma rijetko se desi nakantavanje slično prošlogodišnjem finalu na ovom nivou.
Arsenal je trenutno pet puta bolji tim nego što je Inter bio prošle sezone.
I mislim da tu najviše razloga za žalost ima Barca, koja prošle godine ispade od tog Intera a ove od ovakvog Atletica.
Atletico je toliko loš da su čak izgubili i od Tottenhama ove godine. Pitanje je i da li bi prošli da Kinsky nije napravio onakve amaterske greške u Madridu.
Kakvo otvaranje utakmice. Mogla bi ovo biti repriza prve utakmice. Kad nemaš Diega Simeonea i Atlethico Madrida za protivnika, ondanimaš otvorenu utakmicu i napadački fudbal.