ti hoces u moju kucu a ja sam gazda sto znaci ja mogu stavljati uslove koje hocuprobook wrote: ↑03/05/2026 20:40Ma ja, eto oni su zlatni. Imas biometrijski pasos sa svim podatcima i neko te jebava na granici, a migranti sa camcima i preko brda ulaze kako god hoce.escobar__ wrote: ↑03/05/2026 07:51Tako je, samo izolacija i uperit prstom u nekog drugog.probook wrote: ↑13/04/2026 18:13 Ovo je cisto da nas EU podsjeti da nas smatra STOKOM! I sta mi koji qrac i palac tezimo da udjemo u tu EU? Slikanje svaki put = kolaps na granici u ljeto. Daleko im lijepa kuca, nadam se da necu imati potrebu da prelazim granicu j3bene EU.
Dok im migranti livadama prolaze i camcima ulaze, oni nas ko STOKU slikaju prilikom svakog prelaska granice! Cemu onda sluzi pasos i slika u njemu? Neka se gone u 3 pm, sreca nemam nikakvu potrebu ici u j3benu EU!
Ne dao Allah pogledat se u ogledalo i počet radit na sebi, pa možda i postat dijelom te Unije da te ne tretiraju kao "stoku". Jok, drvlje i kamenje, lopovluk i kriminal i ljepota.
A sutra nova kuknjava što čekaš u koloni...![]()
Ali dobro neka je tebi to normalno i super. Uzivaj sad cim krene sesti mjesec ako se prije cekalo sat vremena, sada ce po tri sata lagano.
nisam ja kriv sto si ti dvolicnjak pa malo velicanje dzeparosa pa malo slavljenje kriminalaca pa malo korupcija nepotizam i ocekujes od mene da te prihvatim objerucke?