izvrsni direktor wrote: ↑05/05/2026 14:07
Sjecam se te lazi sa kaznom, htjeli samo da prodaju vise ulaznica. Ali realno, sumnjam da bi i u zenici bolje prosli, nije bilo muda u toj generaciji, luzerski mentalitet koji stane u ono bahino "malo nam je falilo"
Ali kad ga Bola zakuca
Prije nekoliko godina, mozda i deset jbt kad bolje razmislim, sretnem Bolu u jednoj nasoj zenickoj cevabdzinici (da ne reklamiram-najpoznatija je

).
Sjedi lik sam blizu rostilja, ceka da mu se ispeku vapasi, narucio je u papir isto kao i ja i blizu sam sjeo, tj. odmah sto pored.....i sad kontam bih li se pozdravio, neugodno mi da smaram covjeka, a opet drag mi je, uz Dzeku nas najdrazi igrac, kontam bila bi mi cast da koju prozborimo, sus mus, premisljam se ja tako sigurno 4-5 minuta... i same rijeci izletise onako malo bojazljivo:
Bola, reko samo da pozdravim, nesto mi bezveze da sjedim blizu tebe i ne javim se, a tvoj gol Spaniji za 1-1 na Bilinom mi je najdrazi gol koji sam vidio uzivo...
Nasmija se Bola onako bas dobronamjerno, kaze hvala ti puno, jest bio dobar gol, ako mi kaze vjerujes ni ne sjecam se kako je usla, znam samo da je stadion podivljao (ovu rijec je upotrijebio). Nasmijasmo se obojica, meni spala tenzija sa ramena,a u tom radnica prozva "3 desetke u papir", ustade Bola, ode plati, kad je krenuo potapsa me po ramenu i kaze sve najbolje ziv bio.
Za nekih 5 minuta prozva i mene radnica za moju res pecenu desetku u papir i veli Elvir je regulisao ne treba nista platit
Mislim da ovu anegdotu nisam nikad ranije pisao na forumu, a bas mi je zbog toga ostao u jos boljem sjecanju. Ne zbog cascenja iako je to stvarno smekerski potez, nego sto je toliko prizeman i normalan u komunikaciji, ne glumi nista i ne folira se
Bola