BiH - Crna hronika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Hendrix

#7326 Re: BiH - Crna hronika

Post by Hendrix »

Koliko je ovaj narod mentalno zaostao, to je strasno. Vidis komentare na ubistvo zene tipa "Nije je covjek dzaba ubio ima nesta tu" ili "Poletite odma kriviti a ne znate sta se mozda desilo tu".

I tako redom, bosanske muskarcine brane ubistvo jer jbg mozda ne znamo sve detalje i vjerovatno je opravdano ubio "coek".

Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7327 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chmoljo »

Hendrix wrote: 03/05/2026 01:04 Koliko je ovaj narod mentalno zaostao, to je strasno. Vidis komentare na ubistvo zene tipa "Nije je covjek dzaba ubio ima nesta tu" ili "Poletite odma kriviti a ne znate sta se mozda desilo tu".

I tako redom, bosanske muskarcine brane ubistvo jer jbg mozda ne znamo sve detalje i vjerovatno je opravdano ubio "coek".
Koje ba bosanske muskarcine, pola tih komentara zene pisu.

Jebote zivot, pa ja sam bio na jednom seminaru gdje je treba bila sokirana da muz moze silovati svoju suprugu. Ona moja generacija. Kaze, ne, ne, ne moze to.

Predavacica zinula ne moze doci sebi...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7328 Re: BiH - Crna hronika

Post by Truba »

Automati u tuzli
1 osoba ubijena
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7329 Re: BiH - Crna hronika

Post by Truba »

Ako sakupimo sve negativne komentaore na svim mrezama
Nema ih 20 000
Odbijemo zene
Cca 15 000 budala je

Cca 5% na nasu populaciju
Odbijemo strane drzavljane dijasporu
I manji broj

U britaniji za komentar ides u cuzu
U nas samo ako napises boju koze negativno dobijes mjesec dana bana na facebook
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#7330 Re: BiH - Crna hronika

Post by izvrsni direktor »

Hendrix wrote: 03/05/2026 01:04 Koliko je ovaj narod mentalno zaostao, to je strasno. Vidis komentare na ubistvo zene tipa "Nije je covjek dzaba ubio ima nesta tu" ili "Poletite odma kriviti a ne znate sta se mozda desilo tu".

Image
Zbog ovakih komentara treba da budu odma procesuirani, upuceni na analizu kod paihijatra, upisani u evidencije..

Ali tada ce moralisti reci da nema slobode govore..
Peacean

#7331 Re: BiH - Crna hronika

Post by Peacean »

Specijalna policija uhapsila je 44-godišnjeg napadača E. S. koji je sinoć u Tuzli ubio svog četiri godine mlađeg brata E. S., potvrđeno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260503014

Ubi brata zbog svađe :-)
Peacean

#7332 Re: BiH - Crna hronika

Post by Peacean »

izvrsni direktor wrote: 03/05/2026 08:34

Image
Zbog ovakih komentara treba da budu odma procesuirani, upuceni na analizu kod paihijatra, upisani u evidencije..

Ali tada ce moralisti reci da nema slobode govore..
Sloboda govora ne podrazumijeva da nema posljedica tog govora :thumbup:
Samo trpaj u ludare.
vjeshalica

#7333 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

Chmoljo wrote: 03/05/2026 01:09

Jebote zivot, pa ja sam bio na jednom seminaru gdje je treba bila sokirana da muz moze silovati svoju suprugu. Ona moja generacija. Kaze, ne, ne, ne moze to.

Izmedju ostalog zbog takvib glupaca zene i stradavaju. I svjetonazori zena su specijalna kategorija za elaboriranje kad je u pitanju tolerancija na nasilje bilo koje vrste. A takve "zene" ga obicno i provode nad drugim zenama. Tako da je tesko upirati samo prstom na muskarce kao glavne krivce u kompletnoj prici.
vjeshalica

#7334 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

plain vanilla wrote: 02/05/2026 20:34
noviforumas wrote: 02/05/2026 16:12

Kaze MUP: jesmo ga isamarali, ali napravio je prekrsaj.
"Policijski službenici PS Zapad/PU Tuzla su 1. maja 2026. godine oko 17 sati, u jednom naselju u Tuzli, zbog činjenja prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, zaustavili i kontrolisali maloljetnika (2010) koji je upravljao biciklom, a isti je tom prilikom počinio i prekršaj po Zakonu o javnom redu i miru TK", precizirala je Sprečić, dodavši da će policijski službenici Policijske stanice Zapad poduzeti dalje mjere i radnje u vezi s evidentiranim prekršajima.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260502058
Otac maloljetnika da nadje policajca i da mu kupi cokoladu i ruku poljubi.
Obicni samar maloljetnom delinkventu.
Da znaju borci za "djecija" prava sta maloljetnici rade, ne bi smjeli iz kuce izaci.
Ili da im mozda onaj sto je za godinu ucinio 300 krivicnih djela presretne dijete pitala bi ja bil samar bio dovoljan. A od necega se pocinje.
vjeshalica

#7335 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

noviforumas wrote: 02/05/2026 21:40

I?

Nije posao policajaca da udaraju gradjane. Nije mu u opisu posla da tuce maloljetnika na ulici. Postoje zakoni.
Udario mu je samar, pricate kao da ga je namrtvo zgromio. Dok se samarala bagra stvari su donekle funkcionisale. Samo ti drzi se zakona dok u prici ne postanes "osteceni".
Naslovnica

#7336 Re: BiH - Crna hronika

Post by Naslovnica »

vjeshalica wrote: 03/05/2026 08:53

I?

Nije posao policajaca da udaraju gradjane. Nije mu u opisu posla da tuce maloljetnika na ulici. Postoje zakoni.
Udario mu je samar, pricate kao da ga je namrtvo zgromio. Dok se samarala bagra stvari su donekle funkcionisale. Samo ti drzi se zakona dok u prici ne postanes "osteceni".
@vjeshalica ,
Ja sam jučer napisao da sam OK da ako moj sin sutra uradi neku nepodopštinu prođe malo kroz ovaj vid policijske "torture", dokle god nema fizičkog kontakta a pogotovu šamaranja. Nisam ga ni ja tukao kada sam ga odgajao, neće ga ni policija šamarati, pogotovo malac stoji, ne opire se, ovaj zviz šamar. Totalno bespotrebno za dječaka od 15 godina, nekako ni ne izgleda da je jedao od Mučišta&Co debila.
Ruke dole, povišen ton, malo da se nauči lekcija na lakši način. Ali šamaranje kada je dječak spustio glavu, ruke mu dole, ne opire se, e to je klasični sadizam. Isti ovaj krkan se sutra smješka Mirsi Švicarcu i pozdravlja ga, ili okrene glavu, ne smije ga ni pogledati. Ali smije udarati 15 godišnjaka.
vjeshalica

#7337 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

Ruke dole,povisen ton rjesavaju sva sranja delinkvenata.

Roditeljima je krajnje vrijeme da povedu racuna sta ima djeca rade i da ih nauce sta se smije a sta se ne smije, ali kako to da se desi kad ni oni ne znaju osnovne stvari i zive u majmunoloskom stanju.

Danasnji roditelji nemaju postavljenje granice,ne odgajaju djecu,apsolutno ih nista ne zanima dok im djeca ne naprave sranje pa se onda nadju u akciji spasavanja djeteta tako sto su drugi krivi za ono sto su zapravo sami oni.
Od jednog samara mu nece niti nista a da li ce se nauciti pameti vidjecemo za par godina.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#7338 Re: BiH - Crna hronika

Post by plain vanilla »

https://tuzlanski.ba/vijesti/bih/neodgo ... ji/1011289

Eto lijepo snimak tog maloljetnika, ljubi ga majka
Btw, maloljetnik ima 16 a ne 10 godina
Naslovnica

#7339 Re: BiH - Crna hronika

Post by Naslovnica »

vjeshalica wrote: 03/05/2026 09:05 Ruke dole,povisen ton rjesavaju sva sranja delinkvenata.

Roditeljima je krajnje vrijeme da povedu racuna sta ima djeca rade i da ih nauce sta se smije a sta se ne smije, ali kako to da se desi kad ni oni ne znaju osnovne stvari i zive u majmunoloskom stanju.

Danasnji roditelji nemaju postavljenje granice,ne odgajaju djecu,apsolutno ih nista ne zanima dok im djeca ne naprave sranje pa se onda nadju u akciji spasavanja djeteta tako sto su drugi krivi za ono sto su zapravo sami oni.
Od jednog samara mu nece niti nista a da li ce se nauciti pameti vidjecemo za par godina.
Sve OK, ali da li bi ti bila saglasna da se tvoje dijete na ovakav nacin nadje u medijima?
Bez obzira kakav je, a na ovim snimkama malac bas i ne izgleda kao neko ko je odranije poznat organima.
Elem, simptomaticna mi je upaljena rotacija i policijski automobil ostavljen na kolovozu, kao da su ga ganjali, mozda je nesto ukrao, ono, za sada mozemo samo pretpostavljati. Situacija je pod kontrolom, ne opire se, ne bjezi, nema razloga za samaraanje, ama bas nikakvog.
Neke stvari fakat jesu ne za samara nego za odvaljivanja bubrega ali ovako na ulici, nema opiranja, nista, i samaranje slabijeg od sebe, ovo je bas nidje veze.
vjeshalica

#7340 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

plain vanilla wrote: 03/05/2026 09:11 https://tuzlanski.ba/vijesti/bih/neodgo ... ji/1011289

:thumbup:

Da su sa druge strane bili skotovi za volanom drugacije bi se zavrsilo. Drama zbog jednog samara jednog delinkventa koji je avojim ponasanjem mogao spremiti nekoga u zatvora nazor.
vjeshalica

#7341 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

Naslovnica wrote: 03/05/2026 09:15
vjeshalica wrote: 03/05/2026 09:05 Ruke dole,povisen ton rjesavaju sva sranja delinkvenata.

Sve OK, ali da li bi ti bila saglasna da se tvoje dijete na ovakav nacin nadje u medijima?
Bez obzira kakav je, a na ovim snimkama malac bas i ne izgleda kao neko ko je odranije poznat organima.
Elem, simptomaticna mi je upaljena rotacija i policijski automobil ostavljen na kolovozu, kao da su ga ganjali, mozda je nesto ukrao, ono, za sada mozemo samo pretpostavljati. Situacija je pod kontrolom, ne opire se, ne bjezi, nema razloga za samaraanje, ama bas nikakvog.
Neke stvari fakat jesu ne za samara nego za odvaljivanja bubrega ali ovako na ulici, nema opiranja, nista, i samaranje slabijeg od sebe, ovo je bas nidje veze.
Pogledaj video gore, nemoj okretati pricu o saglasnosti da se neko nadje u medijima. Neko je snimao iz kuce i poslao medijima i jos ocito objavio svjesno iz drugih motiva. To pitanje postavi onome ko je plasirao i sacinio video.
Samar i to je malo obzirom na to sta su radili.
Poy
Chmoljo

#7342 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chmoljo »

vjeshalica wrote: 03/05/2026 08:49
Chmoljo wrote: 03/05/2026 01:09

Izmedju ostalog zbog takvib glupaca zene i stradavaju. I svjetonazori zena su specijalna kategorija za elaboriranje kad je u pitanju tolerancija na nasilje bilo koje vrste. A takve "zene" ga obicno i provode nad drugim zenama. Tako da je tesko upirati samo prstom na muskarce kao glavne krivce u kompletnoj prici.
Naravno, problem nije iskljucivo rodni, problem je duboko drustveni. Gledati u policiju i pravosudje da ovo rjesavaju nece nas nigdje odvesti.
Naslovnica

#7343 Re: BiH - Crna hronika

Post by Naslovnica »

plain vanilla wrote: 03/05/2026 09:11 https://tuzlanski.ba/vijesti/bih/neodgo ... ji/1011289

Ko je napisao da maloljetnik ima 10 godina?
Na stranu to sto se moze na normalan nacin objasniti da mu dodje iz guzice u glavu, plus KAZNA.
Samaranje ostavi za svoju kucu ako ti ko dozvoli.
vjeshalica

#7344 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

Nece vise....dok ga neko karambolkom ne osamari. Dovoljno.
vjeshalica

#7345 Re: BiH - Crna hronika

Post by vjeshalica »

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260503018

Penoloski tretman nije dao rezultata
Chmoljo

#7346 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chmoljo »

Naslovnica wrote: 03/05/2026 09:02

I?

@vjeshalica ,
Ja sam jučer napisao da sam OK da ako moj sin sutra uradi neku nepodopštinu prođe malo kroz ovaj vid policijske "torture", dokle god nema fizičkog kontakta a pogotovu šamaranja. Nisam ga ni ja tukao kada sam ga odgajao, neće ga ni policija šamarati, pogotovo malac stoji, ne opire se, ovaj zviz šamar. Totalno bespotrebno za dječaka od 15 godina, nekako ni ne izgleda da je jedao od Mučišta&Co debila.
Ruke dole, povišen ton, malo da se nauči lekcija na lakši način. Ali šamaranje kada je dječak spustio glavu, ruke mu dole, ne opire se, e to je klasični sadizam. Isti ovaj krkan se sutra smješka Mirsi Švicarcu i pozdravlja ga, ili okrene glavu, ne smije ga ni pogledati. Ali smije udarati 15 godišnjaka.
tokio25

#7347 Re: BiH - Crna hronika

Post by tokio25 »

vjeshalica wrote: 03/05/2026 09:19 Nece vise....dok ga neko karambolkom ne osamari. Dovoljno.
Pa enka gasamara karambolkom policajac ne smije samarati nikoga
Ako je bilo sta pogrijesio ima zakonkoji kaze sta je kazna za to a ne da se dijele samari kako je kome ceif
Naslovnica

#7348 Re: BiH - Crna hronika

Post by Naslovnica »

vjeshalica wrote: 03/05/2026 09:17
Naslovnica wrote: 03/05/2026 09:15

Pogledaj video gore, nemoj okretati pricu o saglasnosti da se neko nadje u medijima. Neko je snimao iz kuce i poslao medijima i jos ocito objavio svjesno iz drugih motiva. To pitanje postavi onome ko je plasirao i sacinio video.
Samar i to je malo obzirom na to sta su radili.
Poy
Ne okrecem pricu na "saglasnost da se neko nadje u medijima". Ili nisi procitala sta sam napisao ili nisi razumjela.
Da pojasnim, kada kazem saglasnost, mislim da li bi ti bila OK da sutra saznas da je policajac opalio samar tvom djetetu zato sto je vozio bicikl na opasan nacin i ugrozavao sebe i druge, ometao saobracaj i sl. Necemo govoriti o tome "moj Almir nikada to ne bi uradio" nego govorimo o tome sta bi bilo kada bi se desilo.
Ja ne bih.
Zna se kada se koristi fizicki kontakt i sila, a pogotovu jer ovdje pricam o maloljetnim licima. Momak spustio ruke, glavu, ocito preplasen i kabadahija zviz samar.
Bjezi ba
Chmoljo

#7349 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chmoljo »

Naslovnica wrote: 03/05/2026 09:02

I?

@vjeshalica ,
Ovo i jeste za samara, jer mu mozda zivot spasi. Da je podletio pod auto krivila bi se policija jer nista nije poduzela da opomene.

Pola vas je zagovornika bivseg sistema, ali itekkao selektivno zaboravljate kako je milicija bubala neselektivno.
Chmoljo

#7350 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chmoljo »

tokio25 wrote: 03/05/2026 09:24
vjeshalica wrote: 03/05/2026 09:19 Nece vise....dok ga neko karambolkom ne osamari. Dovoljno.
Pa enka gasamara karambolkom policajac ne smije samarati nikoga
Ako je bilo sta pogrijesio ima zakonkoji kaze sta je kazna za to a ne da se dijele samari kako je kome ceif
Uzece kaznu i kurcice se na tik toku i biti lafac. Kazem, ovaj samar mu moze zivot spasiti.
Post Reply