I tako redom, bosanske muskarcine brane ubistvo jer jbg mozda ne znamo sve detalje i vjerovatno je opravdano ubio "coek".

Koje ba bosanske muskarcine, pola tih komentara zene pisu.Hendrix wrote: ↑03/05/2026 01:04 Koliko je ovaj narod mentalno zaostao, to je strasno. Vidis komentare na ubistvo zene tipa "Nije je covjek dzaba ubio ima nesta tu" ili "Poletite odma kriviti a ne znate sta se mozda desilo tu".
I tako redom, bosanske muskarcine brane ubistvo jer jbg mozda ne znamo sve detalje i vjerovatno je opravdano ubio "coek".
Zbog ovakih komentara treba da budu odma procesuirani, upuceni na analizu kod paihijatra, upisani u evidencije..Hendrix wrote: ↑03/05/2026 01:04 Koliko je ovaj narod mentalno zaostao, to je strasno. Vidis komentare na ubistvo zene tipa "Nije je covjek dzaba ubio ima nesta tu" ili "Poletite odma kriviti a ne znate sta se mozda desilo tu".
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260503014Specijalna policija uhapsila je 44-godišnjeg napadača E. S. koji je sinoć u Tuzli ubio svog četiri godine mlađeg brata E. S., potvrđeno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona
Sloboda govora ne podrazumijeva da nema posljedica tog govoraizvrsni direktor wrote: ↑03/05/2026 08:34Zbog ovakih komentara treba da budu odma procesuirani, upuceni na analizu kod paihijatra, upisani u evidencije..Hendrix wrote: ↑03/05/2026 01:04 Koliko je ovaj narod mentalno zaostao, to je strasno. Vidis komentare na ubistvo zene tipa "Nije je covjek dzaba ubio ima nesta tu" ili "Poletite odma kriviti a ne znate sta se mozda desilo tu".
![]()
Ali tada ce moralisti reci da nema slobode govore..
Izmedju ostalog zbog takvib glupaca zene i stradavaju. I svjetonazori zena su specijalna kategorija za elaboriranje kad je u pitanju tolerancija na nasilje bilo koje vrste. A takve "zene" ga obicno i provode nad drugim zenama. Tako da je tesko upirati samo prstom na muskarce kao glavne krivce u kompletnoj prici.Chmoljo wrote: ↑03/05/2026 01:09Koje ba bosanske muskarcine, pola tih komentara zene pisu.Hendrix wrote: ↑03/05/2026 01:04 Koliko je ovaj narod mentalno zaostao, to je strasno. Vidis komentare na ubistvo zene tipa "Nije je covjek dzaba ubio ima nesta tu" ili "Poletite odma kriviti a ne znate sta se mozda desilo tu".
Jebote zivot, pa ja sam bio na jednom seminaru gdje je treba bila sokirana da muz moze silovati svoju suprugu. Ona moja generacija. Kaze, ne, ne, ne moze to.
Predavacica zinula ne moze doci sebi...
Obicni samar maloljetnom delinkventu.plain vanilla wrote: ↑02/05/2026 20:34Otac maloljetnika da nadje policajca i da mu kupi cokoladu i ruku poljubi.noviforumas wrote: ↑02/05/2026 16:12
Kaze MUP: jesmo ga isamarali, ali napravio je prekrsaj.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260502058"Policijski službenici PS Zapad/PU Tuzla su 1. maja 2026. godine oko 17 sati, u jednom naselju u Tuzli, zbog činjenja prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, zaustavili i kontrolisali maloljetnika (2010) koji je upravljao biciklom, a isti je tom prilikom počinio i prekršaj po Zakonu o javnom redu i miru TK", precizirala je Sprečić, dodavši da će policijski službenici Policijske stanice Zapad poduzeti dalje mjere i radnje u vezi s evidentiranim prekršajima.
Udario mu je samar, pricate kao da ga je namrtvo zgromio. Dok se samarala bagra stvari su donekle funkcionisale. Samo ti drzi se zakona dok u prici ne postanes "osteceni".noviforumas wrote: ↑02/05/2026 21:40
I?
Nije posao policajaca da udaraju gradjane. Nije mu u opisu posla da tuce maloljetnika na ulici. Postoje zakoni.
@vjeshalica ,vjeshalica wrote: ↑03/05/2026 08:53Udario mu je samar, pricate kao da ga je namrtvo zgromio. Dok se samarala bagra stvari su donekle funkcionisale. Samo ti drzi se zakona dok u prici ne postanes "osteceni".noviforumas wrote: ↑02/05/2026 21:40
I?
Nije posao policajaca da udaraju gradjane. Nije mu u opisu posla da tuce maloljetnika na ulici. Postoje zakoni.
Sve OK, ali da li bi ti bila saglasna da se tvoje dijete na ovakav nacin nadje u medijima?vjeshalica wrote: ↑03/05/2026 09:05 Ruke dole,povisen ton rjesavaju sva sranja delinkvenata.
Roditeljima je krajnje vrijeme da povedu racuna sta ima djeca rade i da ih nauce sta se smije a sta se ne smije, ali kako to da se desi kad ni oni ne znaju osnovne stvari i zive u majmunoloskom stanju.
Danasnji roditelji nemaju postavljenje granice,ne odgajaju djecu,apsolutno ih nista ne zanima dok im djeca ne naprave sranje pa se onda nadju u akciji spasavanja djeteta tako sto su drugi krivi za ono sto su zapravo sami oni.
Od jednog samara mu nece niti nista a da li ce se nauciti pameti vidjecemo za par godina.
plain vanilla wrote: ↑03/05/2026 09:11 https://tuzlanski.ba/vijesti/bih/neodgo ... ji/1011289
Eto lijepo snimak tog maloljetnika, ljubi ga majka
Btw, maloljetnik ima 16 a ne 10 godina
Pogledaj video gore, nemoj okretati pricu o saglasnosti da se neko nadje u medijima. Neko je snimao iz kuce i poslao medijima i jos ocito objavio svjesno iz drugih motiva. To pitanje postavi onome ko je plasirao i sacinio video.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 09:15Sve OK, ali da li bi ti bila saglasna da se tvoje dijete na ovakav nacin nadje u medijima?vjeshalica wrote: ↑03/05/2026 09:05 Ruke dole,povisen ton rjesavaju sva sranja delinkvenata.
Roditeljima je krajnje vrijeme da povedu racuna sta ima djeca rade i da ih nauce sta se smije a sta se ne smije, ali kako to da se desi kad ni oni ne znaju osnovne stvari i zive u majmunoloskom stanju.
Danasnji roditelji nemaju postavljenje granice,ne odgajaju djecu,apsolutno ih nista ne zanima dok im djeca ne naprave sranje pa se onda nadju u akciji spasavanja djeteta tako sto su drugi krivi za ono sto su zapravo sami oni.
Od jednog samara mu nece niti nista a da li ce se nauciti pameti vidjecemo za par godina.
Bez obzira kakav je, a na ovim snimkama malac bas i ne izgleda kao neko ko je odranije poznat organima.
Elem, simptomaticna mi je upaljena rotacija i policijski automobil ostavljen na kolovozu, kao da su ga ganjali, mozda je nesto ukrao, ono, za sada mozemo samo pretpostavljati. Situacija je pod kontrolom, ne opire se, ne bjezi, nema razloga za samaraanje, ama bas nikakvog.
Neke stvari fakat jesu ne za samara nego za odvaljivanja bubrega ali ovako na ulici, nema opiranja, nista, i samaranje slabijeg od sebe, ovo je bas nidje veze.
Naravno, problem nije iskljucivo rodni, problem je duboko drustveni. Gledati u policiju i pravosudje da ovo rjesavaju nece nas nigdje odvesti.vjeshalica wrote: ↑03/05/2026 08:49Izmedju ostalog zbog takvib glupaca zene i stradavaju. I svjetonazori zena su specijalna kategorija za elaboriranje kad je u pitanju tolerancija na nasilje bilo koje vrste. A takve "zene" ga obicno i provode nad drugim zenama. Tako da je tesko upirati samo prstom na muskarce kao glavne krivce u kompletnoj prici.Chmoljo wrote: ↑03/05/2026 01:09Koje ba bosanske muskarcine, pola tih komentara zene pisu.Hendrix wrote: ↑03/05/2026 01:04 Koliko je ovaj narod mentalno zaostao, to je strasno. Vidis komentare na ubistvo zene tipa "Nije je covjek dzaba ubio ima nesta tu" ili "Poletite odma kriviti a ne znate sta se mozda desilo tu".
Jebote zivot, pa ja sam bio na jednom seminaru gdje je treba bila sokirana da muz moze silovati svoju suprugu. Ona moja generacija. Kaze, ne, ne, ne moze to.
Predavacica zinula ne moze doci sebi...
Ko je napisao da maloljetnik ima 10 godina?plain vanilla wrote: ↑03/05/2026 09:11 https://tuzlanski.ba/vijesti/bih/neodgo ... ji/1011289
Eto lijepo snimak tog maloljetnika, ljubi ga majka
Btw, maloljetnik ima 16 a ne 10 godina
Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 09:02@vjeshalica ,vjeshalica wrote: ↑03/05/2026 08:53Udario mu je samar, pricate kao da ga je namrtvo zgromio. Dok se samarala bagra stvari su donekle funkcionisale. Samo ti drzi se zakona dok u prici ne postanes "osteceni".noviforumas wrote: ↑02/05/2026 21:40
I?
Ja sam jučer napisao da sam OK da ako moj sin sutra uradi neku nepodopštinu prođe malo kroz ovaj vid policijske "torture", dokle god nema fizičkog kontakta a pogotovu šamaranja. Nisam ga ni ja tukao kada sam ga odgajao, neće ga ni policija šamarati, pogotovo malac stoji, ne opire se, ovaj zviz šamar. Totalno bespotrebno za dječaka od 15 godina, nekako ni ne izgleda da je jedao od Mučišta&Co debila.
Ruke dole, povišen ton, malo da se nauči lekcija na lakši način. Ali šamaranje kada je dječak spustio glavu, ruke mu dole, ne opire se, e to je klasični sadizam. Isti ovaj krkan se sutra smješka Mirsi Švicarcu i pozdravlja ga, ili okrene glavu, ne smije ga ni pogledati. Ali smije udarati 15 godišnjaka.
Pa enka gasamara karambolkom policajac ne smije samarati nikoga
Ne okrecem pricu na "saglasnost da se neko nadje u medijima". Ili nisi procitala sta sam napisao ili nisi razumjela.vjeshalica wrote: ↑03/05/2026 09:17Pogledaj video gore, nemoj okretati pricu o saglasnosti da se neko nadje u medijima. Neko je snimao iz kuce i poslao medijima i jos ocito objavio svjesno iz drugih motiva. To pitanje postavi onome ko je plasirao i sacinio video.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 09:15Sve OK, ali da li bi ti bila saglasna da se tvoje dijete na ovakav nacin nadje u medijima?vjeshalica wrote: ↑03/05/2026 09:05 Ruke dole,povisen ton rjesavaju sva sranja delinkvenata.
Bez obzira kakav je, a na ovim snimkama malac bas i ne izgleda kao neko ko je odranije poznat organima.
Elem, simptomaticna mi je upaljena rotacija i policijski automobil ostavljen na kolovozu, kao da su ga ganjali, mozda je nesto ukrao, ono, za sada mozemo samo pretpostavljati. Situacija je pod kontrolom, ne opire se, ne bjezi, nema razloga za samaraanje, ama bas nikakvog.
Neke stvari fakat jesu ne za samara nego za odvaljivanja bubrega ali ovako na ulici, nema opiranja, nista, i samaranje slabijeg od sebe, ovo je bas nidje veze.
Samar i to je malo obzirom na to sta su radili.
Poy
Ovo i jeste za samara, jer mu mozda zivot spasi. Da je podletio pod auto krivila bi se policija jer nista nije poduzela da opomene.Naslovnica wrote: ↑03/05/2026 09:02@vjeshalica ,vjeshalica wrote: ↑03/05/2026 08:53Udario mu je samar, pricate kao da ga je namrtvo zgromio. Dok se samarala bagra stvari su donekle funkcionisale. Samo ti drzi se zakona dok u prici ne postanes "osteceni".noviforumas wrote: ↑02/05/2026 21:40
I?
Ja sam jučer napisao da sam OK da ako moj sin sutra uradi neku nepodopštinu prođe malo kroz ovaj vid policijske "torture", dokle god nema fizičkog kontakta a pogotovu šamaranja. Nisam ga ni ja tukao kada sam ga odgajao, neće ga ni policija šamarati, pogotovo malac stoji, ne opire se, ovaj zviz šamar. Totalno bespotrebno za dječaka od 15 godina, nekako ni ne izgleda da je jedao od Mučišta&Co debila.
Ruke dole, povišen ton, malo da se nauči lekcija na lakši način. Ali šamaranje kada je dječak spustio glavu, ruke mu dole, ne opire se, e to je klasični sadizam. Isti ovaj krkan se sutra smješka Mirsi Švicarcu i pozdravlja ga, ili okrene glavu, ne smije ga ni pogledati. Ali smije udarati 15 godišnjaka.