Neka mojih presvlaka, kad mi je malecka bila prosula milkshake u novom novcatom Polu srce mi bilo stalo. 2 puta moro na dubinsko čišćenje vozit. Guzica mi ne razlikuje materijal sjedišta i presvlake. Svak po svom. Šta falikonektovan wrote: ↑30/04/2026 10:03 Joj presvlaka,..kupis novo auto i umjesto da uzivas u fabrici, ti natakaris neke te.u presvlake..![]()
Mazda All About
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- hrusta
#11251 Re: Mazda All About
- hrusta
#11252 Re: Mazda All About
Đabe njoj pravopis izgubi še oni u fudbalu, kćerki je bilo drago da smo pobijediliartur morgan wrote: ↑30/04/2026 10:20hrusta wrote: ↑30/04/2026 10:13
Išo fino polako 80kmh nije bilo žurbe, na infotainment ekranu pokaže kad ideš fino na tanane ugase se dva cilindra da uštede gorivo. Čim malo gas aktiviraju se sva četiri onda. Kad smo birali auto u opticaju je bila Škoda Scala, uvijek smo vozili obadvoje VW, ali smo bili iznenađeni slabom kvalitetom unutrašnjosti. Nije više VW grupacija što je nekad bila, ja odrasto u Golfu I ko malac, pa tata imo dvojku, cura u to vrijeme trojku (sadašnja žena, još se iznenadio da Velšanka voza Golfa), i onda imala dvije petice. Ja preko posla 4 Pola.
Bolje ti zna bosanski pravopis žena Velšanka![]()
- nepass1
#11253 Re: Mazda All About
Ja nisam htio presvlake i ljetos povrati dijete po sjedalici, ispod, ledja suvozacevog sjedista, havarija. I sad sam nabavio presvlakehrusta wrote: ↑30/04/2026 10:22Neka mojih presvlaka, kad mi je malecka bila prosula milkshake u novom novcatom Polu srce mi bilo stalo. 2 puta moro na dubinsko čišćenje vozit. Guzica mi ne razlikuje materijal sjedišta i presvlake. Svak po svom. Šta falikonektovan wrote: ↑30/04/2026 10:03 Joj presvlaka,..kupis novo auto i umjesto da uzivas u fabrici, ti natakaris neke te.u presvlake..![]()
-
milojicabrzi
#11254 Re: Mazda All About
Eh, jest te Evil obučio za postavljanje slika, eto ti pun identitet na linku slike
Nemoj ga kume instruirati...
Šalim se, ne zamjerite
Šalim se, ne zamjerite
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
- hrusta
#11256 Re: Mazda All About
Evo ispočetka sa slikama, jes komplikovano 
Last edited by hrusta on 30/04/2026 15:12, edited 3 times in total.
- hrusta
- dr_Evil
#11258 Re: Mazda All About
MOj ili njegov?milojicabrzi wrote: ↑30/04/2026 11:39 Eh, jest te Evil obučio za postavljanje slika, eto ti pun identitet na linku slike![]()
![]()
![]()
Šalim se, ne zamjerite![]()
- hrusta
#11259 Re: Mazda All About
Hoću li izbrisati tablice?dr_Evil wrote: ↑30/04/2026 14:51MOj ili njegov?milojicabrzi wrote: ↑30/04/2026 11:39 Eh, jest te Evil obučio za postavljanje slika, eto ti pun identitet na linku slike![]()
![]()
![]()
Njegov jest bio na onim google slikama, nije mu na ovim novim, ali covjek je poslao i tablice svog auta, tako da ga svakako ne krije
![]()
- dr_Evil
#11260 Re: Mazda All About
Pa obicno se to sakrije, prekrije, mislim sve ovisi koliko zelis da si inkognito, ima ovdje raje sta im to nije puno ni bitno. Admini, vlada i Mossad svakako znaju sve o tebi, to je samo da se sakrijes od ove sitne buranije, nikad ne znas ko je lagan na okidacu ili psihicki bolesnik, a skoro svi ostali su super. Ima nas dosta teskih, tvrdoglavih, koji moraju uvijek biti upravu.. prepoznat ces nas jer obicno druge optuzimo da su takvihrusta wrote: ↑30/04/2026 14:58Hoću li izbrisati tablice?dr_Evil wrote: ↑30/04/2026 14:51MOj ili njegov?milojicabrzi wrote: ↑30/04/2026 11:39 Eh, jest te Evil obučio za postavljanje slika, eto ti pun identitet na linku slike![]()
![]()
![]()
Njegov jest bio na onim google slikama, nije mu na ovim novim, ali covjek je poslao i tablice svog auta, tako da ga svakako ne krije
![]()
Mislim da ti je sad kasno svakako, jedino zamolit admina da ti pobrise postove pogotovo one sa google linkom
-
Tabakmalac
#11261 Re: Mazda All About
DVLA i ostali britanski sajtovi već imaju info i kad je sljedeći tehnički (MOT) i ostale zavrzlame kad pretražiš na osnovu tablica (ne iz zle namjere), ali radi sebe obriši naravno, kao što Evil reće.
- hrusta
#11262 Re: Mazda All About
Dobre su ti bile one upute za postavljanje sika, ja sam tolike godine na Sarajevo X/Klixu i fakat nisam znao kako se postavljaju. Hvala. Ukino sam one sa Google linkom, tj ugasio album, valjda neće moći da se aktivira ponovno. Nisam bio aktivan na forumu duže vrijeme i svakako su me neki od raje znali na drugim topicima. Vidim onaj Italian ostavio na svojoj Mazdi. Ma, svi nas prate i znaju. Auto je svakako na ženi registrovanodr_Evil wrote: ↑30/04/2026 15:01Pa obicno se to sakrije, prekrije, mislim sve ovisi koliko zelis da si inkognito, ima ovdje raje sta im to nije puno ni bitno. Admini, vlada i Mossad svakako znaju sve o tebi, to je samo da se sakrijes od ove sitne buranije, nikad ne znas ko je lagan na okidacu ili psihicki bolesnik, a skoro svi ostali su super. Ima nas dosta teskih, tvrdoglavih, koji moraju uvijek biti upravu.. prepoznat ces nas jer obicno druge optuzimo da su takvi
Mislim da ti je sad kasno svakako, jedino zamolit admina da ti pobrise postove pogotovo one sa google linkom![]()
- dr_Evil
#11263 Re: Mazda All About
Tita ti gdje si zbavio okvir tablica od naseg osiguranja, i zar mozes vozit sa BH stickerom?hrusta wrote: ↑30/04/2026 15:11Dobre su ti bile one upute za postavljanje sika, ja sam tolike godine na Sarajevo X/Klixu i fakat nisam znao kako se postavljaju. Hvala. Ukino sam one sa Google linkom, tj ugasio album, valjda neće moći da se aktivira ponovno. Nisam bio aktivan na forumu duže vrijeme i svakako su me neki od raje znali na drugim topicima. Vidim onaj Italian ostavio na svojoj Mazdi. Ma, svi nas prate i znaju. Auto je svakako na ženi registrovanodr_Evil wrote: ↑30/04/2026 15:01Pa obicno se to sakrije, prekrije, mislim sve ovisi koliko zelis da si inkognito, ima ovdje raje sta im to nije puno ni bitno. Admini, vlada i Mossad svakako znaju sve o tebi, to je samo da se sakrijes od ove sitne buranije, nikad ne znas ko je lagan na okidacu ili psihicki bolesnik, a skoro svi ostali su super. Ima nas dosta teskih, tvrdoglavih, koji moraju uvijek biti upravu.. prepoznat ces nas jer obicno druge optuzimo da su takvi
Mislim da ti je sad kasno svakako, jedino zamolit admina da ti pobrise postove pogotovo one sa google linkom![]()
![]()
- hrusta
#11264 Re: Mazda All About
Ja sam često u Sarajevu, i odem dole u Grawe osiguranje kod RTV doma, kažem može li biti ljubazni za jedan set okvira za tablice da vas malo reklamiram u Velsu, i dadnu bez problema. I svratim do BIHAMKa kod kolegice da se pozdravim i uzmem BiH naljepnice jednu za kamper i jednu za novo auto. Bila jedna na starom Golfu. Bez ikakvih problema sa naljepnicama u zadnjih 25 i kusur godina. Raja nemaju pojma šta znači, pitaju ponekad.dr_Evil wrote: ↑30/04/2026 15:12Tita ti gdje si zbavio okvir tablica od naseg osiguranja, i zar mozes vozit sa BH stickerom?hrusta wrote: ↑30/04/2026 15:11Dobre su ti bile one upute za postavljanje sika, ja sam tolike godine na Sarajevo X/Klixu i fakat nisam znao kako se postavljaju. Hvala. Ukino sam one sa Google linkom, tj ugasio album, valjda neće moći da se aktivira ponovno. Nisam bio aktivan na forumu duže vrijeme i svakako su me neki od raje znali na drugim topicima. Vidim onaj Italian ostavio na svojoj Mazdi. Ma, svi nas prate i znaju. Auto je svakako na ženi registrovanodr_Evil wrote: ↑30/04/2026 15:01
Pa obicno se to sakrije, prekrije, mislim sve ovisi koliko zelis da si inkognito, ima ovdje raje sta im to nije puno ni bitno. Admini, vlada i Mossad svakako znaju sve o tebi, to je samo da se sakrijes od ove sitne buranije, nikad ne znas ko je lagan na okidacu ili psihicki bolesnik, a skoro svi ostali su super. Ima nas dosta teskih, tvrdoglavih, koji moraju uvijek biti upravu.. prepoznat ces nas jer obicno druge optuzimo da su takvi
![]()
![]()
Last edited by hrusta on 30/04/2026 16:42, edited 1 time in total.
- hrusta
#11265 Re: Mazda All About
hrusta wrote: ↑30/04/2026 15:21Ja sam često u Sarajevu, i odem dole u Grawe osiguranje kod RTV doma, kažem može li biti ljubazni za jedan set okvira za tablice da vas malo reklamiram u Velsu, i dadnu bes problema. I svratim do BIHAMKa kod kolegice da se pozdravim i uzmem BiH naljepnice jednu za kamper i jednu za novo auto. Bila jedna na starom Golfu. Bez ikakvih problema sa naljepnicama u zadnjih 25 i kusur godina. Raja nemaju pojma šta znači, pitaju ponekad.dr_Evil wrote: ↑30/04/2026 15:12Tita ti gdje si zbavio okvir tablica od naseg osiguranja, i zar mozes vozit sa BH stickerom?hrusta wrote: ↑30/04/2026 15:11
Dobre su ti bile one upute za postavljanje sika, ja sam tolike godine na Sarajevo X/Klixu i fakat nisam znao kako se postavljaju. Hvala. Ukino sam one sa Google linkom, tj ugasio album, valjda neće moći da se aktivira ponovno. Nisam bio aktivan na forumu duže vrijeme i svakako su me neki od raje znali na drugim topicima. Vidim onaj Italian ostavio na svojoj Mazdi. Ma, svi nas prate i znaju. Auto je svakako na ženi registrovano![]()
![]()
- dr_Evil
#11266 Re: Mazda All About
hrusta wrote: ↑30/04/2026 15:21Ja sam često u Sarajevu, i puhne modem dole u Grawe osiguranje kod RTV doma, kažem može li biti ljubazni za jedan set okvira za tablice da vas malo reklamiram u Velsu, i dadnu bes problema. I svratim do BIHAMKa kod kolegice da se pozdravim i uzmem BiH naljepnice jedu za kamper i jednu za novo auto. Bila jedna na starom Golfu. Bez ikakvih problema sa naljepnicama u zadnjih 25 i kusur godina. Raja nemaju pojma šta znači, pitaju ponekad.dr_Evil wrote: ↑30/04/2026 15:12Tita ti gdje si zbavio okvir tablica od naseg osiguranja, i zar mozes vozit sa BH stickerom?hrusta wrote: ↑30/04/2026 15:11
Dobre su ti bile one upute za postavljanje sika, ja sam tolike godine na Sarajevo X/Klixu i fakat nisam znao kako se postavljaju. Hvala. Ukino sam one sa Google linkom, tj ugasio album, valjda neće moći da se aktivira ponovno. Nisam bio aktivan na forumu duže vrijeme i svakako su me neki od raje znali na drugim topicima. Vidim onaj Italian ostavio na svojoj Mazdi. Ma, svi nas prate i znaju. Auto je svakako na ženi registrovano![]()
![]()
- House
#11267 Re: Mazda All About
bravo hrusta. bježi od VW-a k'o đavo od krsta. mosa japan 
CX-30 bomba. btw, imamo sličan volan.
CX-30 bomba. btw, imamo sličan volan.
- hrusta
#11268 Re: Mazda All About
hrusta wrote: ↑30/04/2026 15:21hrusta wrote: ↑30/04/2026 15:21
Na kamperu isto, tri puta proputovali Francusku, niko ništa i na tablici BiH oznaka. Ma niko to benda. Ako me zaustave stavim magnetnu GB oznaku i to je to. Ovde će te zaustaviti policija ako si pomjerio slova na tablici odmaknuo ili zbližio pa NPR kamera ne može da očita pravilno. A za naljepnice nitko ništa.
- House
#11269 Re: Mazda All About
čudo nisi uzeo ford pumu kao mnogi britanci. 
- hrusta
#11270 Re: Mazda All About
Imamo još jedan VW u familiji, za duge relacije i kampovanje. VW je bio dobar ali su se vremenom nažalost izkvarili. Zadnji Polo što sam imao još bio Spot edition toliko je bilo baš ono jeftine plastike. Nisu ono auta što su nekad bila, svi oni sad štede na opremi i kvaliteti. Sigurno i Mazda ima svojih mana, ali sam se baš iznenadio od kolegice nov novcat T-Rock baš plastičan unutra, ni led lampice nisu unutra, obične one tinjajuće.
- House
#11271 Re: Mazda All About
sva auta imaju mane, ali mazda je premium za VW u svakom smislu. nek' je sa srećomhrusta wrote: ↑30/04/2026 15:44Imamo još jedan VW u familiji, za duge relacije i kampovanje. VW je bio dobar ali su se vremenom nažalost izkvarili. Zadnji Polo što sam imao još bio Spot edition toliko je bilo baš ono jeftine plastike. Nisu ono auta što su nekad bila, svi oni sad štede na opremi i kvaliteti. Sigurno i Mazda ima svojih mana, ali sam se baš iznenadio od kolegice nov novcat T-Rock baš plastičan unutra, ni led lampice nisu unutra, obične one tinjajuće.
btw. VW štedi na shark anteni, a kamoli na unutrašnjosti.
- hrusta
#11272 Re: Mazda All About
Uzo komšija nedavno Kugu hybrid, mora nazad ne može da puni na tajmer i neki dio u motoru odpo. Ja sam ovde od kraja 95, i uvijek je bio VW. Reko sebi ako preživim opsadu Sarajeva jedva čekam da kupim Golfa (pravi Bošnjo i VW
Ovde toliko problema sa Fordom zbog pucanja remen kajševa jer su u ulju.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#11273 Re: Mazda All About
jesu li kod tebe dnevma svjetla halogena ili led?hrusta wrote: ↑30/04/2026 15:44Imamo još jedan VW u familiji, za duge relacije i kampovanje. VW je bio dobar ali su se vremenom nažalost izkvarili. Zadnji Polo što sam imao još bio Spot edition toliko je bilo baš ono jeftine plastike. Nisu ono auta što su nekad bila, svi oni sad štede na opremi i kvaliteti. Sigurno i Mazda ima svojih mana, ali sam se baš iznenadio od kolegice nov novcat T-Rock baš plastičan unutra, ni led lampice nisu unutra, obične one tinjajuće.
- hrusta
#11274 Re: Mazda All About
Evo editovane slike Mazde sa sakrivenim tablicama da me neprijatelj ne skonta

I evo ova zadnja sa presvlakama, da na prkosim onom kolegi forumašu što je anti-presvlaka za novo auto

I evo ova zadnja sa presvlakama, da na prkosim onom kolegi forumašu što je anti-presvlaka za novo auto