Vjerovatno si u pravu, ali kao i naši fudbalski klubovi, mi navijači se tu više ništa ne pitamo. Ovo su privatne prćije jbg, tako da imamo izbor gledati ili nehrasno38 wrote: ↑28/04/2026 20:58 LJudi moji ovo je totalna patnja na terenu i plod ne igre nego ponajvise lude srece. Nema nigdje najboljih igraca Plummera i Younga. Ljudi nestali???? Nestao Shepherd a Barabaricu ne pada na pamet da obavjesti javnost sta je sa igracem. Pasalic je veceras najmanje 5x prekinuo dobar niz Bosne i uopste mi nije jasno sta je radio veceras sa rosterom. Halilovic je definitvno podigao nivo igre i mislim da je on jedini jer Atic jednu utakmicu odigra fenomenalno a drugu zasere do bola.
Veceras Atic, West i Caruthers su igrali a ostali su vise manje statirali. Umjesto da se forma podize kako idu najvaznije utakmice kod nas je obratno i igra je sve gora i gora. Pasalic ako zelimo titulu mora da ide sa klupe
K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Didier
#4876 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
-
4L0n3
#4877 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Nesto mi je cudan vajb na kraju tekme bio izmedju pasalica i dubravka
mogao bi pasalic ubrzo trenirat kadete za navigare ligu 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4878 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Ma Pasalicevo ponasanje je klasicno sanersko i mahalasko. Ja se ne sjecam da sam vidio trenera koji je vadio igrace nakon jedne greske a on je to veceras radio pojedinim igracima. Ja sam veliki skeptik da mi sa njim mozemo uzeti titulu jer jebo ABA ligu kad ce se Partizan izdrkavat na nama
-
4L0n3
#4879 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Ne bi me iznenadilo da mu se sprema noga poslije ove sezonehrasno38 wrote: ↑28/04/2026 21:11Ma Pasalicevo ponasanje je klasicno sanersko i mahalasko. Ja se ne sjecam da sam vidio trenera koji je vadio igrace nakon jedne greske a on je to veceras radio pojedinim igracima. Ja sam veliki skeptik da mi sa njim mozemo uzeti titulu jer jebo ABA ligu kad ce se Partizan izdrkavat na nama
-
Dugarry
#4880 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Meni je kod pasalica najveci problem sto se Plummeru ne mogu napraviti akcije kako bi dosao do vise slobodnih pozicija i otvorenih suteva. On nije igrac koji sam sebi zna napraviti prostor za sut i ovisi od ekipe, a ekipa mu to nije u stanju isporuciti. Steta za onakvog sutera.
Druga stvar je igracki kadar. Jebi ga, promasili smo sa plejevima, i sa centarskoj poziciji. Moramo se tu pijacati.
Sto se titule tice, koja je meni najvaznija ove godine. Sanse su nam 50%. Trebale su biti vece, ali sad je kasno.
Druga stvar je igracki kadar. Jebi ga, promasili smo sa plejevima, i sa centarskoj poziciji. Moramo se tu pijacati.
Sto se titule tice, koja je meni najvaznija ove godine. Sanse su nam 50%. Trebale su biti vece, ali sad je kasno.
- Altsa
#4881 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Plummer odlican kad je dosao sve dok ga nisu prokuzili i svaka ekipa mu zaljepi flastera i njega nigdje. Pasalic ne zna da podredi igru prema najboljem suteru i ne otvara mu prostor za nesmetane suteve. Onda ga drzi na klupi i lik samo propada i propada. Pasalic nakon toliko utakmica nije jos uvijek skontao koja mu je najbolja i najubojitija petorka. Pa mijenja igrace kao u hokeju i ne dobija nikakav kontinuitet u igri a igracima izmijenama ubija psihu i volju.Da ne pljujemo samo po Pasalicu igraci su posebna prica. Roster je totalni promasaj. Svi znamo pare su ogranicene i limitiraju dovodenje kvalitetnijih igraca ali se moglo to puno bolje uraditi. Dovelo se niskih igraca za izvoz a centra ni za ljeka. Pojedini igrace ne da nisu podigli formu vec su samo gori. Miki je donekle podigao formu dok drugi uglavnom stagniraju.Vec sam pisao da Pasalica ne jebu pojedini igraci ni 1% pa su odnosi u ekipi pod velikim pitanjem. Tu prije svega mislim na Atica koji igra na principu toplo hladno. Greske u igri koje prave nisu na nivou ni pionirskih ekipa, a bas sam se pionirskih ekipa nagledao. Takoder mislim da ovu ABA ligu vise ne treba opste forsirati vec se 100% posvetiti BH ligi i osvajanju titule. Pogotovo sto igramo sa Partizanom i nemamo sanse nikakve.
Ako ne osvojimo BH ligu ova takmicarska godina je i pored relativnog uspjeha u ABA ligi u eurokupu kao i u BH kupu propala jer je prvenstvo najvaznije a vrijeme je da se dodikovci skinu sa trona.
Ako ne osvojimo BH ligu ova takmicarska godina je i pored relativnog uspjeha u ABA ligi u eurokupu kao i u BH kupu propala jer je prvenstvo najvaznije a vrijeme je da se dodikovci skinu sa trona.
- Altsa
#4882 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Pašalić nakon pobjede protiv Igokee: Ponovo smo pokazali karakter, Atić je bio odličan
https://www.klix.ba/sport/kosarka/pasal ... /260428197
https://www.klix.ba/sport/kosarka/pasal ... /260428197