Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozzdravljam, izvini na eventualnom offu, razumijeti ces..
U septembru sad, na hrvatskoj stranici za kupoprodaju, njuskalo.hr lik je prodavao dres K.K. Vraca,( crne boje, s bijelim prugama), iz 1987. oko 250 eura, u roku dan/dva odmah se prodao.
U septembru sad, na hrvatskoj stranici za kupoprodaju, njuskalo.hr lik je prodavao dres K.K. Vraca,( crne boje, s bijelim prugama), iz 1987. oko 250 eura, u roku dan/dva odmah se prodao.
hm,čudno
Zašto ima biti čudno, to je bio naš sarajevski klub iz 1980tih, čak je i legenda Neno Marković često spominje taj klub u svojim intervjuima..
Ako si pasionirani ljubitelj košarke, onda se sjećaš i KK Alhosa .
hm,čudno
Zašto ima biti čudno, to je bio naš sarajevski klub iz 1980tih, čak je i legenda Neno Marković često spominje taj klub u svojim intervjuima..
Ako si pasionirani ljubitelj košarke, onda se sjećaš i KK Alhosa .
za Alhos sam čuo, a za taj Vraca klub nisam čuo, i zato mi je čudno da se dres proda za te novce
KK Željezničar nije se ugasio 80-tih nego početkom rata
KK ALHOS takođe nije obnavljan nakon rata a isto vrlo uspješan, bio ako se ne varam i na domak prve lige
KK Koševo
KK Vraca
KK Novi Grad
KK Višnjik
KK Famos koliko mi se čini ni on više ne postoji, ako se ne varam Sabit Hadžić igrao u njemu na kraju karijere.