Sinoć je na privremeno okupiranom Krimu uspješno pogođeno više važnih agresorsko-fašističkih meta. Uskoro i video snimci…
Ukrajina
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#223827 Re: Ukrajina
Situacija je jebena. Nije ni "Mađaru" lako, ni Ukrajini, ni meni,... žena hoće sa drugaricom u grad, a ja imam u frižideru jako veliki izbor
Ali zašto se nije obrijao?! To je već ozbiljniji problem, mislim da ga lome sve te slike dronova.

Jebena situacija za čovjeka.
Ali zašto se nije obrijao?! To je već ozbiljniji problem, mislim da ga lome sve te slike dronova.

Jebena situacija za čovjeka.
-
melac
-
Crvene_brigade
#223829 Re: Ukrajina
Jedan od najvećih bubova na Putinove fašističke agresore…
Last edited by Crvene_brigade on 26/04/2026 20:48, edited 1 time in total.
-
Crvene_brigade
#223830 Re: Ukrajina
Legendarni Magyar, nekad i sad…
- jednonogi_Jack
#223831 Re: Ukrajina
ISW kaže skoro duplo manje i što je najinteresantnije Rusi su pokrenuli početkom marta veliku proljetnu ofanzivu , i pritom izgubili desetke kvadratnih kilometara teritorije kada se saberu ofanzive i kontraofanzive na svim frontovima.
- skrbavi-admin
#223832 Re: Ukrajina

40 godisnjica.... i tada kao i sada je glavni i jedini princip antagonizma bio cija je kita veca..... i opet zaplatise nevini a heroji se potrosise ko sibice....
jer heeej, valjalo je sacuvati cast i dignitet Partije i Vrhovnog vodje..... pod svaku cijenu.....
kazu da je sarkofag kostao milijarde..... i jos uvijek nije i nece zauvijek zaustaviti atomski raspad za koji se predvidja da ce slican nivo radijacije zadrzati stotinama godina....
spomenik ljudskog idiotluka, nadmenosti, #znastikosamjastajl, i tako dalje i tako dalje.....
i sada taj besmislen rat protiv ukra kojeg je Rusija zapocela i razvukla u 3dnevnu SVO u 5godisnji rovovski rat sa desetinama hiljada mrtvih i raskomadanih.... samo da se pokaze "Znas ti ko sam ja?"......
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#223833 Re: Ukrajina
PRAVI plan - Učinite Europu i NATO ranjivima na ruski hibridni napad!
Ovo je Trumpov pravi plan. Isisati oružje iz Europe, ostavljajući je ranjivom pred Rusijom. Kad biste bili Vladimir Putin i mogli osmisliti idealnu američku vanjsku politiku - ne otvoreno prorusku, već funkcionalno prorusku - kako bi ona izgledala? Kad bi Trump bio ruski adut, što bi radio drugačije nego što već radi? Vrlo malo, kladio bih se.
Započeo bi višestruke ratove koji iscrpljuju američke zalihe oružja i uništavaju njihov ugled na međunarodnoj razini – među saveznicima i protivnicima. Spalio bi presretače Patriot – jedini sustav o kojem ovisi opstanak i Ukrajine i istočnog krila NATO-a. Odgodio bi isporuku oružja baltičkim državama i Skandinaviji – zemljama koje graniče s Rusijom. Pritisnuo bi europske saveznike da pošalju vlastitu protuzračnu obranu na Bliski istok i pomorske vojne resurse, ostavljajući kontinent izloženim. Zaustavio bi novu vojnu pomoć Ukrajini. Ukinuo bi sankcije na rusku naftu. Prijetio bi izlaskom iz NATO-a i izbacivanjem drugih članica iz saveza. Pozvao bi Putina na summit u luksuznom odmaralištu i pokušao normalizirati ruski genocidni režim na svjetskoj pozornici. Kaznio bi svakog saveznika koji odbije suradnju i poticao sukobe diljem svijeta između saveznika i protivnika. Sve bi to učinio nazivajući NATO "beskorisnim", a europske saveznike "kukavicama".
Zbunjena i rastresena, iscrpljena i dezorijentirana, Europa bi bila nesposobna braniti se kada Rusija konačno odluči napasti.