Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑04/04/2026 20:59Naime, Bingo je u proteklom periodu svjesno držao niže maloprodajne marže, nastojeći ublažiti udar inflacije i rasta cijena na građane.
Jbmu zivot I akciju ima li ikad kakvog smislenog sniizenja na boljim vinima od vodenaste.nuic blatine I jeftinog soka od grodzdja zvanog zdrebceva krv. .
Dajte akciju na selekciju zilavku andriju frajeri.
sumirprimus wrote: ↑08/04/2026 14:28
Jbmu zivot I akciju ima li ikad kakvog smislenog sniizenja na boljim vinima od vodenaste.nuic blatine I jeftinog soka od grodzdja zvanog zdrebceva krv. .
Mah , inače po akcijskim katalozima su snižene uglavnom raznorazne "šećerne" stvari , slatkiši qrcipalci ,
to samo pokazuje da je na toj smećarskoj "hrani" najveća marža - zarada , pa su i sniženja moguća ....
A onda ljudi kukaju kako mladi fasuju dijabetes...
Bolje ti je onda se javljaj distribucijskim firmama tipa Nelt, Ataco, Marbo. Kod njih ti imaju tzv.unapređivaci prodaje koji samo slazu robu po velikim marketima. U Bingu sigurno neces samo slagati robu.
nećeš to imati jer nemaju dovoljno prodaje za smislenu akciju koja bi se isplatila Bingu a ni dubinu ulistanja jer su bolja vina uglavnom su samo u boljim/većim prodavnicama dok ovi idu i do najmanjih.
use your illusion wrote: ↑22/04/2026 17:48
Koliko teško je dobiti posao u Bingu. Je li ide sve preko konkursa??
Ne znam gdje trazis al ovo je u mojoj blizini. Penny trazi radnike, znam za ovaj u Nedzaricima. Plate su im 1500-1700. Dobro se tegli + ako se oduzi to "privremeno" prostor zimi je bas hladan. Griju al ne mogu zagrijati zbog velicine i slabe izolacije. Nakon koji sat postane neugodno hladno.
Bingo cesto trazi radnike, al idi direktno kod sefa poslovnice.
use your illusion wrote: ↑22/04/2026 17:48
Koliko teško je dobiti posao u Bingu. Je li ide sve preko konkursa??
Ne znam gdje trazis al ovo je u mojoj blizini. Penny trazi radnike, znam za ovaj u Nedzaricima. Plate su im 1500-1700. Dobro se tegli + ako se oduzi to "privremeno" prostor zimi je bas hladan. Griju al ne mogu zagrijati zbog velicine i slabe izolacije. Nakon koji sat postane neugodno hladno.
Bingo cesto trazi radnike, al idi direktno kod sefa poslovnice.
penny pa da mu daju ugovor na po 3 mjeseca, osiguravajući da nikad ne dostigne neprekidne 3 godine