Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rekli su mi da će naplata biti po kilovatu. Međutim, ako ne bude kazna za bahate vozače koji ostave auto duže od potrebnog, to će stvarno biti loše, a što je najgore, ne može mu se zovnuti policija jer to nije kažnjivo.
ja koliko znam nema
ep ce imati prednost sto ce vjerovatno vrlo brzo prosiriti mrezu i bit ce puno vise dostupni od ostalih
tesla supercharger je izglasan da se pravi u sarajevu al to niko vjerovatno ne zna kad ce biti u ovom trenutku
ne znam sto vise ne ulazu u punjace ove firme
da li je to zbog dobivanja dozvola ili nije jos toliko isplativo ne znam
Gluposti ovaj valja. Vidim i da reklamira prevarantsku stranicu carvertical.
Priča niđe veze, ja sam kupio električni automobil usred zime, i najnormalnije sam vozio i po snijegu, nisam primijetio skoro nikakvu razliku u dometu.
tokio25 wrote: ↑21/04/2026 10:51
ima razlike da se ne lazemo al sada da od 400 mozes preci 100 zimi su preseravanja
Ima razlike, u onim danima kad su ludi minusi osjetim i do 40%. Ali ako cemo posteno grijanje radi na full, klima takodjer radi na full da ne magli, 20 minuta prije krehnem grijanje da odledi auto i tako...
tokio25 wrote: ↑20/04/2026 17:14
ja koliko znam nema
ep ce imati prednost sto ce vjerovatno vrlo brzo prosiriti mrezu i bit ce puno vise dostupni od ostalih
tesla supercharger je izglasan da se pravi u sarajevu al to niko vjerovatno ne zna kad ce biti u ovom trenutku
problem je prikljucak tj taksa od EP za tolike kilovate + dere te svako za mjesto/plac... a guzva na punjacima dok je sezona i dijaspora, poslije toga zjape prazni
tokio25 wrote: ↑20/04/2026 17:14
ja koliko znam nema
problem je prikljucak tj taksa od EP za tolike kilovate + dere te svako za mjesto/plac... a guzva na punjacima dok je sezona i dijaspora, poslije toga zjape prazni
Zato kazem da ce ep imati prednost sa punjacima jer bukvalno njihova struja
A vec sada su skuplji od ostalih
Jucer na naplatnim kućicama iz pravca Mostara ispred mene Volvo EX30, crni. Ode. Stignem ga, namjerno ga pratim, da vidim sta ce se desiti.
I vozi fantastičnih 90 sve do petlje Butile.
I onda sam otisao
Ima li tko EV ovdje, postoji li uopće neki servis u BIH koji se bavi EV?
Čitao sam EV Clinic da bi trebao u Sarajevu otvarati, ali neznam u koja je to doba?
kvaju wrote: ↑22/04/2026 08:00
Ima li tko EV ovdje, postoji li uopće neki servis u BIH koji se bavi EV?
Čitao sam EV Clinic da bi trebao u Sarajevu otvarati, ali neznam u koja je to doba?
Najavili su cini mi se otvaranje za drugu polovinu 2026 servisa u Sa.
Iskreno i nije toliko bauk jer konkretno kod tesle sve mozes mijenjati kod ostalih sto se tice kocnice sto se tice ovjesa i te stvari
Problem sa baterijama je toliko izvikan da je to postalo i smijesno kad pocnes koristiti ev
Izmedju ostalog svako drugo auto ima turbinu pa nema servisa za turbinu nego se salju uzice i sl ne znam sad kako to ide ispravite me ako grijesim
Pa evo za početak bar, kada bi uzimao Teslu polovnu, volio bi stanje baterije i neki servis da se uradi potreban na njoj, da ga mogu gonit dalje da se ne mislim. Znam da EV Clinic radi slično, ali volio bih nešto slično i ovdje, prije bi se odlučio za kupovinu.