Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hopi wrote: ↑17/04/2026 22:20
Joj što vam priča varira.
Samo atmo benzin, što jednostavniji, golać oprema, ručni mjenjač, po mogućnosti s kurblom umjesto al'nasera
Pa do Dajder mercedesa dizel automatik komfor itd.
Rekoh ja da¸bi čovjek koji ovdje traži savjet za kupovinu auta na kraju kupiti mjesečnu kartu.
Last edited by Laplace on 20/04/2026 15:46, edited 1 time in total.
Nadam se da ICE C klasa izgleda bolje, meni ovo previše baca na EQS. Pogotovo zadnji kraj mi se ne sviđa, osim što izgleda kao hatchback, nekako je prekratak.
Qler wrote: ↑19/04/2026 11:06
Diskovi i disk pločice sa finim popustom ATE za CLS-a, prednji, 500KM...
Dvije lafete naprijed 300KM...
Mali servis oko 600KM...
Ko gleda golfa, ove cijene kad vidi loše mu
k'o gleda običnog golfa to gleda da vozi od a do b, realno
Jbt Vas što ste napovrnili da gledam i meni prednji diskovi 180-200 KM po komadu 340 mm
Performance pack je još i gori Brembo 370 mm i Englezi se na forumima na njega žale.
Last edited by beco on 20/04/2026 15:11, edited 1 time in total.
A ljudi ovo kupuju za gradske vožnje gdje se još više izražava problem sa mokrim remenom, jer puno hladnih startova i malih dionica samo zadržavaju kondenzirano gorivo u ulju, od čega remen još brže bude nagrizen.
A prije svega ne znaš da već komadići nisu otputovali negdje kroz sistem i samo čekaju da začepe nešto.
Ne znaš šta je i koliko često prethodni vlasnik mijenjao ulje, mjenjao remen itd.