Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Logovan

#12601 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

U četvrtak od 19:00 naši prvotimci dijelit će ulaznice za utakmicu protiv Zrinjskog, a za sve posjetioce od 19:00 do 20:00 MADO ekipa pripremila je 20% popusta na ukupan račun.

Image
van Basten

#12602 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van Basten »

Kraljevi šupljologije.
Bolje da kontaju i rade na tome kako koji gol zabiti
last mohicans

#12603 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Ja već ne mogu ni čitati, a ni slušati Marija, pretvorio se u Rozmana, samo mu fali sadrzaǰ. Kad ce titula, pita Mandić :mrgreen: Sami smo sebi smiješni. Sad im DM najveći problem, prodajte ulaznica za taj sadrzaj koji nudite kao DM za 2 dana, ono malo bolesnika sto ima ste rastjerali..Dinamo za 2 godine :lol:
Logovan

#12604 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Sretan rođendan Pape!!! :-D

Image
last mohicans

#12605 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Neke spekulacije, Mario vec bivsi, spominju se Bjelica i Zekić.
izbjeglica_iz_besmisla

#12606 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Jedino ako su se popi×ckali, inace nema.smisla.

A zekic nije lud da se vrati.

Za bjelicu nemamo mi para.
sencobih

#12607 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Neka fejk fejsbuk stranica lupa gluposti
molotovljev

#12608 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by molotovljev »

Kao da je važno ko je trener... Riba smrdi od glave.
Adobeg

#12609 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Adobeg »

van Basten wrote: 10/04/2026 08:29 Kraljevi šupljologije.
I bogu i narodu su dojadili sa druzenjima djeljenem ulaznica i raznim glupostima a navijaca sve manje,otjerali ste jezgro navijaca,vecina onih starih i redovnih vise ne dolazi. :-)
molotovljev

#12610 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by molotovljev »

I Tuhel bi otišo nakon šest mjeseci kada bi vidio da je gospodinu Investitoru klub na drugom mjestu.
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#12611 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by suad-sarajevo »

Adobeg wrote: 16/04/2026 00:13
van Basten wrote: 10/04/2026 08:29 Kraljevi šupljologije.
I bogu i narodu su dojadili sa druzenjima djeljenem ulaznica i raznim glupostima a navijaca sve manje,otjerali ste jezgro navijaca,vecina onih starih i redovnih vise ne dolazi. :-)
Ja sam se sa rođenim bratom, raspravljao satima i danima, da nas je sve manje i manje da bi me on tada ubjeđivao sa formulacijama tipa, ko je dolazio, dolazit će i dalje.

Danas ne idemo ni ja ni on. Išli zajedno od '85 godine. :sad:
last mohicans

#12612 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Kakvi su komentari na uhljupa Mandića, eto smeta mu Mamić sad, ali su i naši vodeći ljudi sve karikatura do karikature.
Logovan

#12613 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Sve idioti, šupljatori, lažovi...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#12614 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Pet godina načelnik opštine koja je i vlasnik stadiona, niko ga nije mogao spriječiti da uradi šta god hoće, pa i da napravi novu Allianz Arenu na tom istom mjestu. Konstantne šuplje o 'olimpijskom stadionu' koji ima jebenu atletsku stazu iako su bile ZOI.

Ne kažem da je klub zlatan, jako daleko od toga, ali ovo ubleharenje ne može proći ni kod najtupavijih likova društva. Iskreno, treba insisitirati na nekom opozivu ako je moguć :D

Da ne pričam kako frajer glumi poslanika koji nam je eto doveo Merlina na Koševo, nikad viđeno prije.
Logovan

#12615 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

A atletska samo ispred zapada :lol: :lol:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#12616 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Mandic nije u stanju da asfaltira ulicu oko stadiona a kamoli da nesta popravi na stadionu. Toliko o njemu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#12617 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

F&N wrote: 18/04/2026 00:11 Mandic nije u stanju da asfaltira ulicu oko stadiona a kamoli da nesta popravi na stadionu. Toliko o njemu.
pa da, ona cesta od istoka prema BreKi je doslovno makadam, možda i to treba klub :mrgreen:
last mohicans

#12618 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Pročitah ovaj kilometarski inrervju Mamića. Nije zadovoljan, vidi u čemu je problem, ima neku viziju, ali naslušali smo se mi vizija kao televizija. Elem, fokus ide na core mladih igrača od 17-22, 4-5 iskusnih, bez prodaje odmah nakon dobre sezone, da se ti igrači zadrze po nekoliko sezona. Opet se spominje B tim, a rasformirali ga :lol: Mi ni sami ne znamo sta bismo.
noviclan

#12619 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by noviclan »

F&N wrote: 18/04/2026 00:11 Mandic nije u stanju da asfaltira ulicu oko stadiona a kamoli da nesta popravi na stadionu. Toliko o njemu.
Sad ce to srle nece valjda dron za hadzijin koncert snimati rupe
izbjeglica_iz_besmisla

#12620 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Rasformiran B tim?

Sta smo uradili s igracima koje smo nakrcali odsvakud?
svi u napad

#12621 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by svi u napad »

last mohicans wrote: 17/04/2026 22:31 Kakvi su komentari na uhljupa Mandića, eto smeta mu Mamić sad, ali su i naši vodeći ljudi sve karikatura do karikature.
Kratko i jasno. :thumbup: Ih koliko mi je digao tlak ovaj neradnik na sabahu. Ne znam ko je gori ili on ili ovi nasi sto vode klub. Sad se uhljeb vadi na Mamica a pet godina prije Mamica isto ko i sa Mamicem. Men je najzalosnije sto niko ne vidi i ne zeli da vidi situaciju u klubu i oko kluba. Sirotinja i sadakasi ce za 5 godina imati fin i sredjen stadion bez ulozene svoje jedne marke. Velez napravi fin stadion i niko od nasih se ne pita kako oni mogu a mi ne. Sad ce mnogi skociti na mene ali treba istini pogledati u oci. Gazdi je bitna prodaja igraca i da ne bude u minusu sve ostalo je sporedno. Kako Zeljo i Velez mogu a mi ne mozemo. Zasto se ne krene tribina po tribina? Kako Velez i Zrinjski dobivaju lovu od vlade Federacije a mi ne? Kako Zeljo i Borac dobivaju lovu od Saveza a mi ne iako iz prica u Savezu sjede 2-3 balijandera od 5 koji navodno navijaju za nas.
To je znak da u nasoj upravi sjede ljudi bez ugleda i moci sto je u ovakvoj drzavi i te kako bitno. Ovo oko stadiona je znak da smo klub koji je izgubio ugled. Mi zivimo na staroj slavi ne zeleci pogledati istini u oci. Gubimo publiku i navijace. Necemo da priznamo da nas Strumfovi prelaze u tom segmentu i to na jeftine populisticke fore na koje uhljebi u upravi ne znaju i ne mogu odgovoriti. Kako oni i pored katastrofalnih rezultata i igre imaju 7-8 hiljada po tekmi a mi 2-3 hiljade. Od Grbavice se pravi kult a mi zajedno sa njima se pisamo po olimpijskom (istorijskom) Kosevu. Oni u svom fan-shopu dobili da prodaju dresove repke a mi to ne mozemo (dijaspora dodje kupi dres repke a oni im uvale jos i nesto njihovo). Lukavi Kosovar otvori cevabdzinicu sa njihovim imenom i sad to postade kultno mjesto sa "najboljim" cevapom u gradu. Mi imamo omladinsku skolu koja je izbacila 4-5 igraca koji su po hitnoj recepturi prodani u vajne lige i ekipe (izuzev Celika) a oni bez te "kvalitetne" skole dadose 4-5 reprezentativaca a mi samo Cimirota.
Gospodo pogledajte koliko je velikana do ovog rata igralo u nasem klubu. Dali smo i proizveli duplo vise extra igraca od kona prije rata. Sad kao "Real" ne mozemo i nismo izbacili ni jednu klasu. Nama starijima je smjesno kad se sad neki igraci nazivaju legendama a vjerovali ili ne na prste jedne ruke bi se nabrojali igraci poslije rata koji bi eventualno mogli biti rezerve u nekadasnjem Sarajevu. Ovo kako sad igraju je nivo nekadasnje republicke lige. Gospodo pa mi nemamo kapitena koji je potekao iz nase skole. Mi imamo jednog naseg igraca u postavi i taj u 10 tekmi nije uputio jedan dobar centarsut.
Izvinjavam se na ovolikom komentaru u kojem sam svasta nadrobio al sta mogu kad me onaj uhljeb izbaci iz takta na sabahu. Zivjeli.
muha_sa

#12622 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by muha_sa »

svi u napad wrote: 18/04/2026 08:55
last mohicans wrote: 17/04/2026 22:31 Kakvi su komentari na uhljupa Mandića, eto smeta mu Mamić sad, ali su i naši vodeći ljudi sve karikatura do karikature.
Kratko i jasno. :thumbup: Ih koliko mi je digao tlak ovaj neradnik na sabahu. Ne znam ko je gori ili on ili ovi nasi sto vode klub. Sad se uhljeb vadi na Mamica a pet godina prije Mamica isto ko i sa Mamicem. Men je najzalosnije sto niko ne vidi i ne zeli da vidi situaciju u klubu i oko kluba. Sirotinja i sadakasi ce za 5 godina imati fin i sredjen stadion bez ulozene svoje jedne marke. Velez napravi fin stadion i niko od nasih se ne pita kako oni mogu a mi ne. Sad ce mnogi skociti na mene ali treba istini pogledati u oci. Gazdi je bitna prodaja igraca i da ne bude u minusu sve ostalo je sporedno. Kako Zeljo i Velez mogu a mi ne mozemo. Zasto se ne krene tribina po tribina? Kako Velez i Zrinjski dobivaju lovu od vlade Federacije a mi ne? Kako Zeljo i Borac dobivaju lovu od Saveza a mi ne iako iz prica u Savezu sjede 2-3 balijandera od 5 koji navodno navijaju za nas.
To je znak da u nasoj upravi sjede ljudi bez ugleda i moci sto je u ovakvoj drzavi i te kako bitno. Ovo oko stadiona je znak da smo klub koji je izgubio ugled. Mi zivimo na staroj slavi ne zeleci pogledati istini u oci. Gubimo publiku i navijace. Necemo da priznamo da nas Strumfovi prelaze u tom segmentu i to na jeftine populisticke fore na koje uhljebi u upravi ne znaju i ne mogu odgovoriti. Kako oni i pored katastrofalnih rezultata i igre imaju 7-8 hiljada po tekmi a mi 2-3 hiljade. Od Grbavice se pravi kult a mi zajedno sa njima se pisamo po olimpijskom (istorijskom) Kosevu. Oni u svom fan-shopu dobili da prodaju dresove repke a mi to ne mozemo (dijaspora dodje kupi dres repke a oni im uvale jos i nesto njihovo). Lukavi Kosovar otvori cevabdzinicu sa njihovim imenom i sad to postade kultno mjesto sa "najboljim" cevapom u gradu. Mi imamo omladinsku skolu koja je izbacila 4-5 igraca koji su po hitnoj recepturi prodani u vajne lige i ekipe (izuzev Celika) a oni bez te "kvalitetne" skole dadose 4-5 reprezentativaca a mi samo Cimirota.
Gospodo pogledajte koliko je velikana do ovog rata igralo u nasem klubu. Dali smo i proizveli duplo vise extra igraca od kona prije rata. Sad kao "Real" ne mozemo i nismo izbacili ni jednu klasu. Nama starijima je smjesno kad se sad neki igraci nazivaju legendama a vjerovali ili ne na prste jedne ruke bi se nabrojali igraci poslije rata koji bi eventualno mogli biti rezerve u nekadasnjem Sarajevu. Ovo kako sad igraju je nivo nekadasnje republicke lige. Gospodo pa mi nemamo kapitena koji je potekao iz nase skole. Mi imamo jednog naseg igraca u postavi i taj u 10 tekmi nije uputio jedan dobar centarsut.
Izvinjavam se na ovolikom komentaru u kojem sam svasta nadrobio al sta mogu kad me onaj uhljeb izbaci iz takta na sabahu. Zivjeli.
:thumbup:
Znam da smo dosadni sa ovom pricom al bezkurac :lol: kako necemo žalit kad vidimo ove protuhe koji veze s loptom nemaju :-) kako znam za sebe (bogme dugo znam :D ) u našem klubu su igrali velemajstori svjetske klase. Zbog tih velemajastora smo i zavoljeli fudbal i klub--zbog koga sad doc na tekmu--ono, hajmo da vidimo majstorije tog i tog :-)
Ako krenem nabrajat imena velemajstora koji su sa ponosom nosili bordo dres necu do podne završit a lijepo vrijeme :D :run:
last mohicans

#12623 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 18/04/2026 07:43 Rasformiran B tim?

Sta smo uradili s igracima koje smo nakrcali odsvakud?
Kud koji, tu mili moji.. Mislim da je to u isto vrijeme kad je i Skoro razrjesen, tj, kad je dao ostavku. Znam da je jedan momak otisao u 1 ligu FBiH, gdje su ostali, ko zna. Bilo je zanimljivih stranaca, jesu li priključeni širem prvom timu, ne znam.
last mohicans

#12624 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

muha_sa wrote: 18/04/2026 09:04
svi u napad wrote: 18/04/2026 08:55
:thumbup:
Znam da smo dosadni sa ovom pricom al bezkurac :lol: kako necemo žalit kad vidimo ove protuhe koji veze s loptom nemaju :-) kako znam za sebe (bogme dugo znam :D ) u našem klubu su igrali velemajstori svjetske klase. Zbog tih velemajastora smo i zavoljeli fudbal i klub--zbog koga sad doc na tekmu--ono, hajmo da vidimo majstorije tog i tog :-)
Ako krenem nabrajat imena velemajstora koji su sa ponosom nosili bordo dres necu do podne završit a lijepo vrijeme :D :run:
Jbt, gledam sinoć kone, kakav antifudbal, a nismo ni mi daleko od njih. Pa ti vidiš da ono uopće ne koristi mozak. Kakve smo mi igračine kudili iza rata naspram ovih sad pretplaćenih bolikuraca, sramota me..Naumpade mi ovog trena Smiječanin, pa Roberto Carlos je bio za nase bekove, pa Matko, Marsijano, Uščuplići, samo nastavi niz. A prijeratne igrače je sramota stavljati u isti koš sa ovim levatima.
Logovan

#12625 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Iza južne tribine niti asfalta, niti trotoara, niti rasvjete, niti je zelenilo sređeno :(
Post Reply