Ima, fiksni, radi jos, i djabaleska je, bukvalno, ja ga jebem ko potrosi onolike free minute.
ima mobilni, radi jos, nije neki bonus u min ili GB, al jbg moze biti i ne potrosi se, a radi sve.
ima super tv, mada je sve samo ne super, al jbg, sorry na 'sovanju, ne znam ni sam sta mi je danas, radi, ima i MOVE app, koju su meni dali djaba, koliko i da li se placa ne znam, znam da je bio problem kad sam trazio, uz tersanje sam dobio... uz napomenu da sam tezak cojk, je l' me okom odvagala il po naravi ne znam
ima net, jbg, od 2011-te do danas sam imao manje problema sa netom nego prvi mjesec na tadasnjem t-machu. Sranje je sto vise ne ulazu u unapredjenje usluge, 120/40Mbps mi je paket, oni isporucuju 95/30Mbps, sto meni ne predstavlja problem, jer mi treba stabilnost konekcije koju mi pruzaju.
Da li se sire po novogradnjama kao T-mach i BHTelekom, ne znam, ne bih rekao... po svim parametrima su davno trebali propasti, jer ako se ne siris stagniras, a ko stagnira toga svi na kraju pregaze. Poslovni paketi su njima jedino bitni, samo to ih odrzava na povrsini. Samo cekam da neko javi da prestaje isporuka usluga za rezidencijalne korisnike.