Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ah, al' ga dozva @plain vanilla al' eto nije ni on toliko kriv koliko Arbeloa što ga uopšte i uvede. Ne znam fakat kako ovaj slovenački ljubitelj "ručka" u društvu umjetnica u ljubavi ima prednost ispred onog našeg Peljte, loše je sudio definitivno za ovaj nivo takmičenja. Već mi je kroz glavu prolazilo da ako se desi da Bayern ispadne isto može zahvaliti naograjisalom Nojeru u prvom i lošijoj partiji Diaza i Olisea. Sva trojica se "isprsiše" u drugom poluvremenu, Nojer dvjema strašnim odbranama a ova dvojica sa dva prekrasna gola na kraju utakmice.
Sve u svemu zasluženo Bayern, drugi par nisam pratio ali vidim dva krompira na kraju. Duša me boli kad se sjetim Arsenala od nekad, iz nekih ljepših vremena.
Billy The Pljuc wrote: ↑15/04/2026 23:10
Ah, al' ga dozva @plain vanilla al' eto nije ni on toliko kriv koliko Arbeloa što ga uopšte i uvede. Ne znam fakat kako ovaj slovenački ljubitelj "ručka" u društvu umjetnica u ljubavi ima prednost ispred onog našeg Peljte, loše je sudio definitivno za ovaj nivo takmičenja. Već mi je kroz glavu prolazilo da ako se desi da Bayern ispadne isto može zahvaliti naograjisalom Nojeru u prvom i lošijoj partiji Diaza i Olisea. Sva trojica se "isprsiše" u drugom poluvremenu, Nojer dvjema strašnim odbranama a ova dvojica sa dva prekrasna gola na kraju utakmice.
Sve u svemu zasluženo Bayern, drugi par nisam pratio ali vidim dva krompira na kraju. Duša me boli kad se sjetim Arsenala od nekad, iz nekih ljepših vremena.
Nisam ja kriva, titami
Samo pratim Real i znam im slabe tacke. Camavinga je najslabija.
Real je los ove sezone, ali puno utakmica je spasio Courtoisa. E sad nema njega, odbrana suplja i onda uvedes Camavingu, koji je nestabilan i igracki i s mozgom.
Nadam se oporavku Reala, ovo je vec dugo mucenje, smorim se gledajuci ih, bez repa i glave. Dobro su i dovdje stigli.
Ardica, zablistao veceras, da nije proslu sezonu presjedio na klupi i da se ne mora boriti s ovoliko zvijezda oko sebe...bio bi sigurno jos bolji.
Nisam rasista al koeficijent fudbalske inteligencije obojenih igraca. A pogotovo pojedinih u realu je ravan nuli. Jebo ih pero. A oni njega. Al sam rasistaa.
Bajern pun kvaliteta a tehnicki i takticki nula. Sledece kolo im je vrh..
B6Redhell wrote: ↑15/04/2026 23:21
Nisam rasista al koeficijent fudbalske inteligencije obojenih igraca. A pogotovo pojedinih u realu je ravan nuli. Jebo ih pero. A oni njega. Al sam rasistaa.
Bajern pun kvaliteta a tehnicki i takticki nula. Sledece kolo im je vrh..
Hajd bogati ne kmeci vise....dat ce vam Barca na posudbu Casada, umjesto onog Camavinge. Da imate skolovanog veznjaka.
Ovaj Camavinga je najočitiji primjer da ne moraš se sresti sa inteligencijom da bi zarađivao milione. Nažalost.
Na brdu neinteligentinih igrača (planini prije koliko ih je), on bi bio na samom vrhu
Billy The Pljuc wrote: ↑15/04/2026 23:10
Nisam ja kriva, titami
Samo pratim Real i znam im slabe tacke. Camavinga je najslabija.
Real je los ove sezone, ali puno utakmica je spasio Courtoisa. E sad nema njega, odbrana suplja i onda uvedes Camavingu, koji je nestabilan i igracki i s mozgom.
Nadam se oporavku Reala, ovo je vec dugo mucenje, smorim se gledajuci ih, bez repa i glave. Dobro su i dovdje stigli.
Ardica, zablistao veceras, da nije proslu sezonu presjedio na klupi i da se ne mora boriti s ovoliko zvijezda oko sebe...bio bi sigurno jos bolji.
Pratim te odavno , nije me stid napisati da znaš više o fuzbi od većine muških forumaša uključujući i moju malenkost. Ne znam šta da ti rečem kako za Real tako i za Ardu, znam da ti je isti ljubimac, nisi to jednom istakla, dobar je bio večeras i poklonjeno objeručke prihvatio. Oba gola na dušu Nojeru idu s tim da ovaj drugi i na dušu ovog slovenačkog amatera a što ne umanjuje majstorstvo i ljepotu slobodnjaka svakako. NIje ga trebao Arbeloa vaditi uopšte al' et', nakon gluposti Camavinge više izgleda nije bilo ni bitno.
Keep up sa upisima, već si odavno legenda na ovim fudbalskim temama.
Svi sad po Camavingi, a da se ne lazemo za ovo se ne daje drugi zuti karton, posebno ne u ovakvoj utakmici.
Drago mi je da je Real ispao samo da ne gledam vise onog kretena od Vinicusa. Ne pamtim odvratnijeg igraca, fuuuj.
van Basten wrote: ↑15/04/2026 23:27
Ovaj Camavinga je najočitiji primjer da ne moraš se sresti sa inteligencijom da bi zarađivao milione. Nažalost.
Na brdu neinteligentinih igrača (planini prije koliko ih je), on bi bio na samom vrhu
Meni je onaj Vinicius simbol za neinteligentnu njusku lisenu misli
van Basten wrote: ↑15/04/2026 23:27
Meni je onaj Vinicius simbol za neinteligentnu njusku lisenu misli
On bar zna lopte, i bio bi igračina da je pametniji. Ovome je i lopta strani predmet
Capajebo wrote: ↑15/04/2026 23:29
Svi sad po Camavingi, a da se ne lazemo za ovo se ne daje drugi zuti karton, posebno ne u ovakvoj utakmici.
Drago mi je da je Real ispao samo da ne gledam vise onog kretena od Vinicusa. Ne pamtim odvratnijeg igraca, fuuuj.
Postoji li poseban pravilnik za posebne utakmice?
Ljudi navikli da prolaze nekaznjeno za ufc poteze pa im sad neobicno
Ne postoji, ali ovakvih sitacija je bilo kamara i u toku same ove utakmica. Na svakoj utakmici ih bude. Kad bi se za svaku situaciju davao drugi zuti rijetko kad bi utakmica zavrsila sa 22 igraca na terenu.
B6Redhell wrote: ↑15/04/2026 23:36
A zasto je on dobio zuti. Nisam upratio. Sto je dirao loptu
Nakon sto je napravio lahki faul.. ili...?!?!?!?
Zadrzavanje. Jer je uzeo loptu u ruke da sprijeci brzo izvodjenje faula.
Ne postoji, ali ovakvih sitacija je bilo kamara i u toku same ove utakmica. Na svakoj utakmici ih bude. Kad bi se za svaku situaciju davao drugi zuti rijetko kad bi utakmica zavrsila sa 22 igraca na terenu.
B6Redhell wrote: ↑15/04/2026 23:36
A zasto je on dobio zuti. Nisam upratio. Sto je dirao loptu
Nakon sto je napravio lahki faul.. ili...?!?!?!?
Zadrzavanje. Jer je uzeo loptu u ruke da sprijeci brzo izvodjenje faula.
Upozoren je od strane Vinčića da to ne radi, i glupan je opet napravio. Kad si tako glup, zaslužuješ crveni bez obzira na utakmicu.
Osim toga, da je Vinčić imao normalne kriterije, Rudiger bi i prije 50te bio na hlađenju.
Ma mislim da mu je dao a da se nije sjetio da već ima žuti. Čini mi se da su mu onda igrači Bayerna rekli da već ima jedan. Ali nema veze. Nisu zbog njega izgubili.
Bayern zasluzeno prosao u polufinale i kad se analiziraju obje utakmice vise su pokazali i bili su bolji nego je to rezultat pokazao. Osteceni su za nedosuđen penal nad Oliseom u prvoj utakmici i po igri su bili dominantni.
Neuer svaki put protiv Reala napravi neku kardinalnu gresku pa je lik uspio i ovog puta poklonit gol u prvoj minuti al je i slabo reagovao kod drugog gola i slobodnjaka Arde.
Bayern je odlicna ekipa i duel sa PSGom je finale prije finala.
Ko prođe u finale uzet ce LP.