Cholo je stari firaun, koji se spustio na nivo jednog tinejdzera.darius_maximus wrote: ↑15/04/2026 09:41Lako se kurčiti sada.JohnnyS wrote: ↑15/04/2026 09:26- Yamal je dobar i jako talentiran dečko. Tražio je utakmicu jedan na jedan, pa je zabio već u trećoj minuti, a mediji bi ga već sada okrunili za kralja Europe. Međutim, u nogometu je jedino važno tko je sutra ujutro u ždrijebu. Mediji žele da se užasavam tinejdžera jer izvodi trikove i daje samouvjerene intervjue. Dajte, molim vas - započeo je Simeone, pa se prisjetio dominacije Cristiana Ronalda, dok je nosio dres Reala, u sudarima s Atleticom:
- Deset godina morao sam stajati uz aut-liniju i gledati Cristiana Ronalda kako mi zabija hat-trickove kako bi izbacio moju momčad iz ovog natjecanja. To je pravi teror. Lamine je večeras odigrao krasnu utakmicu, ali stvarnost je da mi idemo u polufinale, a on ide kući gledati nas na televiziji. Velika je razlika između igranja lijepe utakmice i toga da budeš noćna mora.
Sve mi je draži![]()
Ronaldo je sa 17 igrao u Portugalu i nije se baš nadavao golova.
Prve dvije godine u Unitedu je dao možda desetak u ligi, tako da Yamal ima još fore da se razvija (ako bude dobar u glavu).
Glupo je Cholu što poredi tinejdžera i Ronalda u primeu.
Treba pustiti dijete, da ne izgubimo još jedno krilo u ovom sivilu od fudbala.
"On ide kući gledati nas na televiziji"