kinvart wrote: ↑10/04/2026 07:22
Utihnu tema. Svi su zbunjeni. Niko ne zna na cemu su dogovor Iran i Amerika uspostavili.
I nekako odjednom doslo sve, nakon raznih velikih izjava. Gubici? Ogromna materijalna steta kod obje strane i gubitak nacionalnih lidera kod Irana.
Ako Iran ostavi Liban, Jemen i Palestinu, nisu nista bolji-gori od onih sto su ih napali.
Od spomenutih likova u proteklom periodu, meni je najveci lik bio Larijani.
Al da vidimo gdje ovo sve ide...
Sta moze jedno forumalo iz Tamnog vilajeta sa svjetskim desavanjima.....
Vidis da ljudi koji nas mogu zgazit i kupit klimoglave Pedopstajnaci koaliciji....
Picke svi odreda, valjda bacaju iz fergazera aviona sredstvo za zatomljivanje mozga

pa redom svi samo sute ne moze niko nista osim prdnjave po socijalnim mrezama...... Neki ljudi i nestanu, neki se slucajno i razbole pa nestanu.... Ono sto sam ja vidio da je puno slucajnosti toliko koncentrisano u nekim vremenskim blokovima i toliko desavanja da covjek pocne da ukljucuje mozak i pita se jel bas ovo "vako" kako nam pricaju....
A "ovi sto pricaju" tj masmediji svjetske novine teve internetske kuce i socijalne mreze - vlasnici su 6krakni....
Rijetki su sebi zakucali nacionisticku metu na ledja kao "Hulk", Havijer Bardem, Sarandon, cak i Jesse Ventura (za kojeg sam tek kasnije skonto da je bio glumac) pa eto ovaj Tucker i tako neki ljudi pa smiju glasno pricat..... I Rufallo i Bardem su otvoreno rekli da im je vjerovatno karijera - off.... zbog sta? vlasnici svih tih producentskih kuca su 6kraki..... Ugl svuda su, eto kako vidis mogu ugasit neciju karijeru i slavu na puljku....A i ne libe se koristit taj uticaj da proguraju svoju Stvar i sjebu bilo koga na tom putu ko im smeta....