Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tokio25 wrote: ↑09/04/2026 12:37
trudnica pretpostavljam
imala je ona na skenderiji radnja za punije pa bi tu moglo biti ako je jos radnja u zivotu
od scc-a prema skenderiji sa lijeve strane prije skretanja prema vrazovoj
Ne za noseče već za ove obične ladies.
Ne ide ti to kod nas tako. Mora nesto biti super IN pa da nasi nabave. Nemre da iskaces iz mase.
Peacean wrote: ↑09/04/2026 20:55
Zar ima toga u apotekama? Ja mislio da se to dobija samo u ustanovama. Znam da ih ima većina poliklinika ako to pomaže.
Kada je meni trebalo prije par god… niti hitna a ni vojna nisu imale nego su me poslali da kupim
kabal1337 wrote: ↑09/04/2026 20:04
u kojoj apoteci ima na stanju tetanusa?
Iskreno se nadam.. niti u jednoj
Jesi zvao Sa apoteke? Oni su povezani pa znaju gdje ima. I trazi antitetanus, a ne tetanu ziv biJo
apoteka Dina bi isto mogla imati, ja sam za clana porodice uzimao lijek koji je hitno trebao i samo su oni izasli u susret tj samo sam tu nasao da mogu kupiti
DZ bi trebali imati, djeca te dvije dobiju....moj treba drugu dozu primiti ove godine. E sada jeli to posebna zaliha za vakcinisanje djece a drugi da kupe fakat ne znam.
suspect_zero wrote: ↑09/04/2026 23:20
DZ bi trebali imati, djeca te dvije dobiju....moj treba drugu dozu primiti ove godine. E sada jeli to posebna zaliha za vakcinisanje djece a drugi da kupe fakat ne znam.
Nemaju ga ni aporeke ni dz uvijek. Jednostavno sto se tice lijekova druge drzave su bitnije i cim imas nestasicu na svjetskom trzistu prekida se izvoz u zemlje treceg svijeta. Isto je bilo i sa clexane u koroni.
Drug mi radi za firmu koja uvozi iz lijekove. Nabavna za ana-te nije ni 0,5KM a kod nas je cijena isla cini mi se na 14KM? Ne znam koliko je sad
Gdje u sa... ima popusta za peMziJonere?
U mercatoru ima cetvrtkom
U Tehnomagu, ali ne znam je li stalno ili samo nekim danom, plus ne mres tv uzeti i to su malo bajata saznanja.
Imade li jos sta i gdje?
VenomousV wrote: ↑22/04/2026 07:39
Gdje u Sa kupiti crne garniše/garnišle/karniše/karniže ili kako se vec zovu?
U Penny-u je bezze izbor.
Svojevremeno sam ono sto mi je trebalo našao u FISu u Halilovićima, nije neki izbor, al ja sam nasao sto mi je trebalo po povoljnoj cijeni, pa pogledaj da nema sta zanimljivo. Neke je držao i Zart (blizu OBI-ja). Pada mi na pamet i Bosfor Stil u Rajlovcu (inace se bave roletnama i žaluzinama)
VenomousV wrote: ↑22/04/2026 07:39
Gdje u Sa kupiti crne garniše/garnišle/karniše/karniže ili kako se vec zovu?
U Penny-u je bezze izbor.
Svojevremeno sam ono sto mi je trebalo našao u FISu u Halilovićima, nije neki izbor, al ja sam nasao sto mi je trebalo po povoljnoj cijeni, pa pogledaj da nema sta zanimljivo. Neke je držao i Zart (blizu OBI-ja). Pada mi na pamet i Bosfor Stil u Rajlovcu (inace se bave roletnama i žaluzinama)