Nije kad im se digne, nego kad zatreba, a danas se to desilo i u samoj čemerici ovo današnje divljanje cio gamadi imalo je odjeka.last mohicans wrote: ↑08/04/2026 21:08Fakat, treba ih osuditi za to. Ljudi ginu, razvaljuje se bilesi univerziteti i biblioteke, jasno mi je da mi ovako navijački mozemo navijati za rokačinu, ali treba imati razuma, osobito mi koji smo sve prošli. Jedno je sigurno, Iran sada ima alat koji ranije nije bio u opticaju, a to je Hormuz, sad kad im se klincu ceif digne, mandal. Danas se upravo to desilo..skrbavi-admin wrote: ↑08/04/2026 20:53pa pozdravili horski primirjelast mohicans wrote: ↑08/04/2026 20:42
Pa na sta su ih konkretno navukli, sta se promijenilo, sto nije rokalo sinoć kao sto je prethodnih dana? Vjerovatno je i Iran iskoristio današnji dan za neko pregrupisanje, mozda su izvukli neko zatrpano skladiste, ko zna,..koliko je to brodova prošlo da su nasamareni? Nasamaren je i narandzasti, rekli su pušta se Hormuz, odmah je netom poslije Libana zatvoren. Iran i dalje pokazuje muda i petlju pa i na svoju štetu. Nikakav sporazum nije ni dogovoren.
IRAN
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#72326 Re: IRAN
-
talijan97
#72327 Re: IRAN
Iranci su izmoreni, a valja nastaviti bitku
- arman1
-
sumirprimus
#72329 Re: IRAN
Joj znas sta bi dr arsla reko, sta je reko , neka ba dobro te minka, joj tebe reufe
- Danguba
#72330 Re: IRAN
Kao sto sam sto puta napisao, Amerika kao pregovara a zlocinci nastavljaju ciniti zlocine.Bez upozorenja
Gradovi izgledaju neprepoznatljivo: Izrael izveo više od 100 napada na Liban u roku od 10 minuta
Ne raketira Iran Amriku pa da mora stati.
Deri zlocince do zadnje rakete.
-
sumirprimus
#72331 Re: IRAN
Uhvatilo ih na zoom sastanku tako kazu, pejdzer.2. OperacijaDanguba wrote: ↑08/04/2026 21:29Kao sto sam sto puta napisao, Amerika kao pregovara a zlocinci nastavljaju ciniti zlocine.Bez upozorenja
Gradovi izgledaju neprepoznatljivo: Izrael izveo više od 100 napada na Liban u roku od 10 minuta
Ne raketira Iran Amriku pa da mora stati.
Deri zlocince do zadnje rakete.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#72332 Re: IRAN
BREAKING: Attack on refinery on Lavan Island in the Persian Gulf was carried out by UAE Mirage jets, Iran’s Mizan news agency reports.
- law2
#72333 Re: IRAN
Izrael jednostavno ne smije ostati bez ratnih dejstava jer se onda ukida vanredno stanje koje je na snazi već 2-3 godine...
-
sumirprimus
- arman1
#72335 Re: IRAN
Mislim da će uae kreteni zaželiti za ovo. Navodno su neke od nato članica Iranu dostavljale povjerljive informacije preko posrednika. Zasad nije poznato koliko su te informacije zaista bile upotrebljive Iranu ali telefoni su navodno "užareni".
-
sumirprimus
#72336 Re: IRAN
Kako,ti znas? Madjarska .vec postavljano.
- arman1
#72337 Re: IRAN
USTATI PA SPOMENUTI

- Charuga
- Globalni moderator
#72338 Re: IRAN
A da malo popustiš čovjeka? Ako ti smeta šta piše preskoči, ne moraš mu na svaki odgovarati.
- Charuga
- Globalni moderator
-
sumirprimus
#72340 Re: IRAN
Meni odgovaras jel? A sutis na sva krsenja zakona, i o meni izgovorene bljuvotine ovde jel? Ili tvrdis da nije doslo do krsenja nekog od zakona?Samo to mi reci, ostalo radi sta hoces, svejedno mi, ali mi to treba
Lik laze I ne daje izvore. Sra je problem?emocija?
- Charuga
- Globalni moderator
#72341 Re: IRAN
Nema problema, piši šta ti srce želi, ali malo popusti čovjeka. Ne proziva re koliko znam, ne odgovara ti, pa nema potrebe da mu na svaki post odgovaraš.sumirprimus wrote: ↑08/04/2026 21:52Meni odgovaras jel? A sutis na sva krsenja zakona o meni izgovorene bljuvotine ovde jel? Samo to mi reci, ostalo radi sta hoces, svejedno mi, ali mi to treba![]()
Kršenje zakona
- arman1
#72342 Re: IRAN
Cijenim ljude koji su spremni i umrijeti braneći svoje vrijednosti i svoj način života.
Jutros sam pio kafu s dvojicom Iranaca, jedan ima BH državljanstvo.
Priča za nekog svog rođaka. Nakon bombardovanja od strane ovih divljaka primili preživjele stanare jedne srušene zgrade u svoj motel. Gradska uprava im po skraćenoj proceduri odobrila plan proširenja objekta koji su predali malo prije ovog barbarizma. Inače se ta dozvola ako je dobiješ čeka do 6 mjeseci. Po gradovima omladina po krovovima bdije i osmatra nebo i dojavljuje sve što leti. Mnogo toga ne bude uhvaćeno radarom ali na ovaj način se registruje i dojavi Gardi. Dosta balističkih i dronova je na ovaj način zaustavljeno. Ovu aktivnost preferiraju djevojke.
Priča za nekog svog rođaka. Nakon bombardovanja od strane ovih divljaka primili preživjele stanare jedne srušene zgrade u svoj motel. Gradska uprava im po skraćenoj proceduri odobrila plan proširenja objekta koji su predali malo prije ovog barbarizma. Inače se ta dozvola ako je dobiješ čeka do 6 mjeseci. Po gradovima omladina po krovovima bdije i osmatra nebo i dojavljuje sve što leti. Mnogo toga ne bude uhvaćeno radarom ali na ovaj način se registruje i dojavi Gardi. Dosta balističkih i dronova je na ovaj način zaustavljeno. Ovu aktivnost preferiraju djevojke.
-
sumirprimus
#72343 Re: IRAN
Prozivam ja njega za lazi i propagandu koju konstantno ovde udara sta je problem.?
Shvatio sam ovo kao gradjansku duznost i prijavio ga nadleznim sluzbama. Da I krsenje zakona, iznenadio bi se.
I njega I aemin071 i onog skrbavog. Moje je da prijavim,.drzavino je da istrazi
Sta je problem reko?
Shvatio sam ovo kao gradjansku duznost i prijavio ga nadleznim sluzbama. Da I krsenje zakona, iznenadio bi se.
Sta je problem reko?
Last edited by sumirprimus on 08/04/2026 22:00, edited 1 time in total.
-
JovicSA
#72345 Re: IRAN
Šta laže, pa i KLIX je objavio evo...sumirprimus wrote: ↑08/04/2026 21:52Meni odgovaras jel? A sutis na sva krsenja zakona, i o meni izgovorene bljuvotine ovde jel? Ili tvrdis da nije doslo do krsenja nekog od zakona?Samo to mi reci, ostalo radi sta hoces, svejedno mi, ali mi to treba![]()
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sad- ... /260408181
- Charuga
- Globalni moderator
#72346 Re: IRAN
Ništa. Pokušao sam na lijep način, dalje je do tebe.sumirprimus wrote: ↑08/04/2026 21:59 Prozivam ja njega za lazi i propagandu koju konstantno ovde udara sta je problem.?
Sta je problem reko?
-
sumirprimus
#72347 Re: IRAN
Ja sam davno pokusao,lijepo sa vama ali...Charuga wrote: ↑08/04/2026 22:02Ništa. Pokušao sam na lijep način, dalje je do tebe.sumirprimus wrote: ↑08/04/2026 21:59 Prozivam ja njega za lazi i propagandu koju konstantno ovde udara sta je problem.?
Sta je problem reko?
Sada nek se brinu oni koji su svasta pisali I najpostenije
-
JovicSA
#72348 Re: IRAN
Nekad u onoj Jugoslaviji se organizovala vježba za omladince "Ništa nas ne smije iznenaditi" pa je tako omladina imala neke praktične vježbe. Ja sam tada još bio klinjo od 5-6 godina ali brat je išao na to kao srednjoškolac, bukvalno pokazivali kako se vodi gerilski rat pa onda praktično podijele ih u dvije grupe "crveni" i "plavi" pa se koriste metode šifriranih pruka, osmatranja...itd. Tek danas čovjek razumije koliko pravi sistemi i države drže do obuke omladine i sigurno da Iran treba takve metode jer sve je to legitimna borba protiv okupatora i zločinaca.arman1 wrote: ↑08/04/2026 21:58 Cijenim ljude koji su spremni i umrijeti braneći svoje vrijednosti i svoj način života.
- arman1
#72349 Re: IRAN
Dotični mi je u FOE, kao i svi poštovaoci cionističkog genocidnog entiteta israel i trumpovih falangi. Dotični lijepi objave profila i sajtova koji su toliko ofirno propagnda da ih ni u israelu ne uzimaju za ozbiljno. Pošto za mene kaže da lažem e da i ja za njega kažem da petlja profesionalno i spinuje. Pošto mi je dotični u FOE ne vidim šta piše (da ne upotrijebim prikladniji glagol) i vidim zlo koje propagira samo kad ga citiraju. Na žalost svaki put kad me dotični citira dobijem notifikaciju, trznem se jer kontam nešto pozitivno, a kad vidim šta je samo poništim. Interesantnije mi je gledati reklame za deterđente nego čitati njegove upise. Ako mu toliko smetam nek me stavi na FOE. Mislim da neće. Onošto pišem jako ga uznemirava s obzirom na narativ koji ovdje propagira.Charuga wrote: ↑08/04/2026 21:55Nema problema, piši šta ti srce želi, ali malo popusti čovjeka. Ne proziva re koliko znam, ne odgovara ti, pa nema potrebe da mu na svaki post odgovaraš.sumirprimus wrote: ↑08/04/2026 21:52Meni odgovaras jel? A sutis na sva krsenja zakona o meni izgovorene bljuvotine ovde jel? Samo to mi reci, ostalo radi sta hoces, svejedno mi, ali mi to treba![]()
Kršenje zakona![]()
Na takve se ne ljutim, nusu vrijedni toga.
- Charuga
- Globalni moderator
#72350 Re: IRAN
Svi poginuli i ranjeni su, vjerovatno, pripadnici Hezbolaha. Sve oblasti koje su gađane, zgrade koje su uništene ili pogođene su, vjerovatno, sjedišta Hezbolaha.