Vikni mu Allahu ekber onda da se trzne ko Trump ha ha ha ha aChmoljo wrote: ↑08/04/2026 18:58Ne smijem nikome reci da je rasist, jer ima antisemita na temikonektovan wrote: ↑08/04/2026 18:47 hebo vas sumir vise, sto ga ne ignorisete, pa nek materi svojoj pise,....
Kad fasista, rasista nekome pise da je fasista i rasista, antisemit....![]()
kakav lik
A on se jezi od svega sto ima islamsko u svom nazivu ili prirodi.
IRAN
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- GungodessMissFortune
#72277 Re: IRAN
- skrbavi-admin
-
Sefket007
#72279 Re: IRAN
Ma ja mislim da je PUTIN zlocinac ali isto tako mislim da su CIONISTI jos veci stepen zla...konektovan wrote: ↑08/04/2026 19:02Ne brani putina Boga ti, ista govna su to sve....Sefket007 wrote: ↑08/04/2026 18:47Da se PUTIN ponašao kao ovi cionisticki genocidaši UKRAJINA bi danas cijela bila poravnata kao štovje to i Gaza... ne bi bilo razlike... Ali Putin se ne ponaša tako i ne ubijaju planski djecu i zene i ljude u redu koji ćekaju vodu i pomoć niti ravna Kijev kao Cionisti Gazu...sumirprimus wrote: ↑08/04/2026 18:19
Zeleni je gospodin 5 godina otvorenog rata sa putlerom kreatorim vecine sranja zadnjih decenijama.
Gospodin za ostatak svjestke scene.
Irani ukr se ne.mogu porediti nikako.
Tako da u tome se NIKAKO ne mogu porediti...
Rusi da mogu ravnati, oni bi poravnali ko i sve one gradove koji su na prvoj liniji bili, nadam se da si vidio kako ti gradovi izgledaju?!![]()
Moze Putin raketirat Kijev kao sto ovi rade i sve ravnat ali nece... ato ne znaci da nije zlocinac ali i u paklu ima nekih razlika medju nivoima...
-
kinvart
#72282 Re: IRAN
Ja ne kontam isto sto vam sumir smeta? Ima covjek pravo na svoj stav. Na kraju, iznosi ga iz najbolje namjere.
Jedino sto mi smeta sto kad argumentujemo, ako covjek ipak iznese neke dokaze, i on i Crvene brigade samo nestanu.
I da... Primjetno je javljanje u momentima kad agresorima kao ide... Kad ubijaju nevine. Cim Hezbollah skrsi par Merkava, nastupi jednosedmicni shabat.
Jedino sto mi smeta sto kad argumentujemo, ako covjek ipak iznese neke dokaze, i on i Crvene brigade samo nestanu.
I da... Primjetno je javljanje u momentima kad agresorima kao ide... Kad ubijaju nevine. Cim Hezbollah skrsi par Merkava, nastupi jednosedmicni shabat.
- Čitalac
#72283 Re: IRAN
Witkoff i Kushner ponovo pregovaraju sa Iranom, ne znam šta bi moglo poći po zlu...
- moonco
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Vaga
#72284 Re: IRAN
Nema od primirja ništa.
Ide se na totalnu destrukciju rafinerija u zapadnoj Aziji.
Najviše bole ove saudijske rafinerije. Njih treba najviše tući. I ovu ciganiju iz Emirata.
Na Emirate treba bacati minimum hemijsko i biološko naoružanje. Sve ih potrovati, a imaju i onu nuklearnu elektranu.
Ide se na totalnu destrukciju rafinerija u zapadnoj Aziji.
Najviše bole ove saudijske rafinerije. Njih treba najviše tući. I ovu ciganiju iz Emirata.
Na Emirate treba bacati minimum hemijsko i biološko naoružanje. Sve ih potrovati, a imaju i onu nuklearnu elektranu.
- mist
#72285 Re: IRAN
Mozda sto svako malo mijenja misljenje na dnevnoj bazi,oportunista max level
-
splinter
#72286 Re: IRAN
46. minuta, počelo je drugo poluvrijeme, dobro došli na tekstualni prenos.
Gazi gamad!!
- armin071
#72287 Re: IRAN
Opet je neko na berzama digao opasnu lovu.. Kažem ja cionistima se ne vjeruje ni kad su pod zemljom… Nema tu dogovora, nadam se samo da će kod kineza biti dovoljno pameti da se ovo izgura jer persi sami nekad će pokleknuti… Iran se trenutno bori za sve nas… Ko god podržava ove cio pedofile vjerovatno nije daleko razmišljanjem a i nagonima od njih….
-
sumirprimus
#72288 Re: IRAN
Zatisje nastupa iskljicivo radi obaveza u rl. Recimo sad odlazak u gebiru za večerasnju utakmicu.kinvart wrote: ↑08/04/2026 19:38 Ja ne kontam isto sto vam sumir smeta? Ima covjek pravo na svoj stav. Na kraju, iznosi ga iz najbolje namjere.
Jebga realno gledam na situaciju bez emotivnih uplitanja, nista me ne veze. Kao i za ovaj tajm aut, a jutros euforija na temi reko sam im do popodne opet u kopium.
I da nikad ne bjezim od arguemtnovane rasprave ali rasprava nije kad mi kazes da uzivam u mrtvima ili ubijanju djece, boze.sacuvaj kakve budale, ili klempo , čifut(nista ćifut), da sam rasist, nacist, ,fasist hah fasist pa ja sam iz partizanske familije u zemlji gdje je tada vojska bila sluzbeno domobranska. Ne volim hinjaluk i licemjerje.
Ne bjezim od rasprave gdje su unistene merkave? Ljudi objave svoje gubitke ne vidim da kriju.
Dalje, Izraelci su strasno surovi, i ne prezaju, kolateral im je stalno na nivovu ratnog zlocina, al jebga ne prijetis im nestankom a nemas cime udarit ili zaštititi vlastiti narod. Nista slabije nisu ameri udarali po mosulu, ili raki. Kolateral bio isto grozan. Tako zovu nevino ubijene civile
Nije realno da je idf izgubio u gazi 600 i u libanu 200 merkava naprosto nije realno. Ok ioi daj.dokaze, nije.dokaz ai, ili kropovane slike.
Stotine mrtvih gdje su? Dajte bar citulje kao u ukr ratu..i tako.
- moonco
#72289 Re: IRAN
Kao što sam već rekao.
Kad se zbombaju sve rafinerije u ovim arapskim vukojebinama. Treba i pogone za desalinizaciju zbombati da izbjeglice nagrnu da bježe i da idu prema Evropi.
Dio arapskih cionista pokušat će mobilizirali za otvoreni rat protiv muslimanskog Irana i muslimana.
Još ove zapadne IT kompanije i one su ostale za bombanje.
Ima ovdje mašala meta.
Kad se zbombaju sve rafinerije u ovim arapskim vukojebinama. Treba i pogone za desalinizaciju zbombati da izbjeglice nagrnu da bježe i da idu prema Evropi.
Dio arapskih cionista pokušat će mobilizirali za otvoreni rat protiv muslimanskog Irana i muslimana.
Još ove zapadne IT kompanije i one su ostale za bombanje.
Ima ovdje mašala meta.
- alijagoro
#72290 Re: IRAN
Prije mislim dvije godine,prica oko primirja u Gazi,Biden bio predsjednik,kao primirje na dohvat ruke,odjednom na preskonferenciji promjena price,ne kao mi ne pregovaramo sa Hamasom
-
sumirprimus
- moonco
#72292 Re: IRAN
I SAD ima lijepih rafinerija.
Samo kažem
Samo kažem
-
last mohicans
#72293 Re: IRAN
War Monitor:
Netanyahu: We are ready to war with Iran at any moment. Our finger is on the trigger. The ceasefire was coordinated with Israel. We were not surprised
#BREAKING Netanyahu: The ceasefire will not include Hezbollah and we continue to strike it, today we dealt Hezbollah the hardest blow since Operation Beeper
The White House also emphasizes: Lebanon is not part of the ceasefire
#BREAKING White House demands Iran reopen Strait of Hormuz immediately after Iran says it closed waterway
-
statixx
#72294 Re: IRAN
Trump je klasicni mesetar, a Bibi vuce konce.
- Rejhana
#72295 Re: IRAN
Komentari ispod Aragchijevog tweeta:
Reci nam da te je Mossad kupio, a da nam nisi ništa rekao. Dosta priče, jeftino je i počinješ da ličiš na izraelskog pacova.
Hej, idiote, Izrael bombarduje Libanon, USS George H.W. Bush je na putu za Bliski istok, a američki helikopteri već opet lete iznad Bagdada. Saberite se jer ste očigledno prevareni.
Draga dušo, znam da pokušavaš unovčiti ovu smrt i bijedu jer si tipično američko govno, ali izgledaš jako glupo trenutno lol.
U pravu ste. U stvari, IRGC bi trebao ukloniti
araghchi
sa funkcije, njegova politička naivnost (prevaren je 3 puta zaredom) plaća se ljudskim životima.
- dembele
#72296 Re: IRAN
Pa nemojte ljudi, UAE proglasio pobjedu, šta je sad ovo?
-
JovicSA
#72297 Re: IRAN
Samo da Turska i Pakistan imaju muda da kažu ako ne zasutave ubijanje muslimana i kršćana u Libanu da će se uključiti u ovaj rat u Libanu...siguran sam da bi se dosta toga promijenilo. Jednom će se morati kad tad, bolje danas nego za 10 godina, ovo je prilika.
-
kinvart
#72298 Re: IRAN
Vidi... U svakom ratu stradanju nevini. Nije mi nimalo drago kad raketa spici zgradu u Izraelu i ubije civile. Nisam bolestan da se radujem takvoj smrti. Nisu ti ljudi krivi sto zive u Izraelu i mnogi od njih nemaju kud. Siguran sam da i u Gazi ima porodica koje j sve po spisku Hamasu, ali nemaju kud. Medjutim, oni koji ih ubijaju ne prave razliku.sumirprimus wrote: ↑08/04/2026 19:50Zatisje nastupa iskljicivo radi obaveza u rl. Recimo sad odlazak u gebiru za večerasnju utakmicu.kinvart wrote: ↑08/04/2026 19:38 Ja ne kontam isto sto vam sumir smeta? Ima covjek pravo na svoj stav. Na kraju, iznosi ga iz najbolje namjere.
Jebga realno gledam na situaciju bez emotivnih uplitanja, nista me ne veze. Kao i za ovaj tajm aut, a jutros euforija na temi reko sam im do popodne opet u kopium.
I da nikad ne bjezim od arguemtnovane rasprave ali rasprava nije kad mi kazes da uzivam u mrtvima ili ubijanju djece, boze.sacuvaj kakve budale, ili klempo , čifut(nista ćifut), da sam rasist, nacist, ,fasist hah fasist pa ja sam iz partizanske familije u zemlji gdje je tada vojska bila sluzbeno domobranska. Ne volim hinjaluk i licemjerje.
Ne bjezim od rasprave gdje su unistene merkave? Ljudi objave svoje gubitke ne vidim da kriju.
Dalje, Izraelci su strasno surovi, i ne prezaju, kolateral im je stalno na nivovu ratnog zlocina, al jebga ne prijetis im nestankom a nemas cime udarit ili zaštititi vlastiti narod. Nista slabije nisu ameri udarali po mosulu, ili raki. Kolateral bio isto grozan. Tako zovu nevino ubijene civile
Nije realno da je idf izgubio u gazi 600 i u libanu 200 merkava naprosto nije realno. Ok ioi daj.dokaze, nije.dokaz ai, ili kropovane slike.
Stotine mrtvih gdje su? Dajte bar citulje kao u ukr ratu..i tako.
Ja ne vidim samo najduzi most. Vidim i one civile koji su se nasli na njemu i ubijeni su.
Izraelci su apsolutno surovi i to svi priznaju, i ljude je strah tog ludila. Medjutim, fkt su naletili prvi put na likove kojima je smrt draza od prosjecnog Izraelca, i mislim da cemo svi naj.
Tvoje pisanje bih razdvojio u par dijelova. Cinjenica jest da te je strah kako ce se ovo odrazit na nas, al sam lajkujme pisao o svom ratnom logoraskom iskustvu. Juce da su ti cetnici usli u Tuzlu, apsolutno te ne bi izvukao porodicni partizanski background.
Ovo jeste sukob Davida protiv Golijata u tehnoloskom smislu, gdje Golijat fkt izgleda zaebano sve sa bombama, raketama i sl., al mu to nista ne garantuje.
Unistene Merkave i broj ubijenih ne mozemo dokazivati. Ako je Izrael jasno i glasno objavio kamaru materijala i spisak gotovo 1.000 ubijenih nakon Hamasovog upada, zasto im je problem objavljivati beznacajne Iranske/napade Hezbollaha, kad su toliko neucinkoviti? Nije li ti to sumnjivo.
Na kraju, ponovit cu x puta... Kako god ovo dole zavrsi, mi smo svakako najvise naj. Ovo znaci vece troskove, manje sredstava za investicije, i skuplju infrastrukturu.
Troskove skupljeh goriva cemo iskihat mi, a koliko dugo bude trajalo, potkacit ce i generacija i generacija iza nas.
U krajnjem slucaju, najvise mi trebamo navijati za prestanak rata, ali i garancije da isti nece nastaviti.
Mislim da problem nije u Iranu, nego sovjetsko-poljsko-etiopijskim doseljenicima. Dokaz za to je i danas. Ne daju miru ni gram sanse.
- alijagoro
#72299 Re: IRAN
Pa i Turci kao i Pakistanci su americki igraci
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#72300 Re: IRAN
Dugo je trajala radost. Lete avioni, rakete, dronovi i glave. Cio gamad samo za silu zna.
Mislio sam da je ovo još jedna podvala na koju su pristali Iranci. nacisti su osuli po Libanu, a samo danas preko 300 libanskih vojnika, među kojima velik broj kršćana se prijavilo da se pridruži Hezbama.
Mislio sam da je ovo još jedna podvala na koju su pristali Iranci. nacisti su osuli po Libanu, a samo danas preko 300 libanskih vojnika, među kojima velik broj kršćana se prijavilo da se pridruži Hezbama.