Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zilog wrote:
Za to trebas kriviti upravo one, kojima su Obama i Biden bili gori od Trump-a, a wokeness prijetnja po zivot...
Ne trebas daleko traziti, eto ti jednog za tastaturom...
Oj zemljo…. Ovo je logika poput one cionističke da nije bilo 7 okt. sada bi Palestinci sretno živjeli u Gazi…. Jebem ti i Netflix i filmove….
To nikad ne bih rekao, niti time pravdao genocid nad Palestincima.
Isto tako, ne bih 7 okt. poletio da, poput nekih, tvrdim da - Palestincima ne moze biti gore nego sto je do tada bilo.
Ja ti opet kažem ako je za vrijeme obame ili senilnog gorivo bilo jeftino i tebi bilo dobro to ne znači da je islamskim zemljama bilo bolje. Milioni protjerani i ubijeni, stotine hiljada granta prosuto širom BI, hiljade ljudi ubijenih bez suda samo zato što je obama tako odlučio, koliko ih se drži u Gvantanamu a da su sve zemlje čak i u americi rekle da je to protivno svim normama… Sada je narandžasti bizon samo malo više uzbrkao more a u globalu se ništa promjenilo nije još od 2sr…. Lahko je gledati na ratove i sunčati se na plaži, a sada kad su svi na neki način pogođeni sada odjednom trump najgori a u biti cionista samo nastavio onako kako mentori traže… Jedini koji im se suprotstavio znamo kako je završio…
armin071 wrote: ↑07/04/2026 21:44
Jest to su oni što ih je Obama lično prebrojao. Činjenica je da je on nastavio sve ono što je onaj debil prije njega počeo i uz to digao državni terorizam na novi nivo… Napadi i ubijanje širom svijeta bez suda, stotine hiljada bombi koje haman ne ubiše nikoga(po vašem), bombardovao desetak zemalja, istovario stotine hiljada bombi, o Gvanatanmu da ne pričamo. Znači po cionističkom poimanju prava osoba za Nobela… Za mene ratni zločinac sa dna kace… I da stavimo tačku na još jednog u nizu sa zapada…
A ne spominješ Clintona koji je bombardovo goloruki srbski narod
Ozbiljno, da li je Clinton ratni zločinac zbog toga? Jel i on gori od Trumpa?
Al stvarno je interesantno kako nam danas Trumpovi fanovi i Trump-curious ekipa pokusava skrenuti pricu na bivse predsjednike, samo da bi opravdali svoj baljenje na izbor Trumpa do prije samo godinu dana.
Velkoski wrote: ↑07/04/2026 23:07
Ma Fuentes je nazi, on samo mrzi jevreje više od muslimana, za razliku od ekipe oko Trumpa, koja više mrzi muslimane od jevreja. Sve je to isto, samo drugačije pakovanje
mah ti jevandjelisti su potkupljeni da laprdaju o armagedonu i da su im jevreji prihvatljivi a kroz istoriju su ih gore tretirali nego crnce, crnce smatraju robljem a ove ubicom isusa... muslimani su tu ubaceni zbog lobija i mossada... bit ce interesantno sada kako ce cionisti i mossad da vrate povjerenje koje su gradili decenijama, pogotovo u vasingtonu.
GandalfSivi wrote: ↑08/04/2026 00:56
Znaci, bukvalno stojim pored fucking Markwayne Mullina i zene mu, a ne mogu ih uslikati… Pisaj ih svakako
Pitaj ga ima li teflon trake i uzmi broj telefona, ako se zacepi wc solja nakon prvomajskog prejedanja...
Otisao dalje, zamijenio imena kafane (Bedrock sa Rock Bottom), nasao se u totalno pogresnom dijelu grada, zena otisla sa autom, ja cekam metro da me dovede negdje odakle se isplati uzeti uber do sljedece kafane. Poenta price, japanski viski dobar skroz (bio event u rezidenciji japanskog ambasadora) ja u odijelu pogubljen lutam, vjerovatno je bilo bolje da nisam pricao sa njima
Ne moze izaci bez congresa, da bude jos smijesnije Rubio je taj koji je sponzor bio ovog zakona . Siguran sam da ima par rupa u zakonu koje ce sigurno pokusati iskoristiti. Jedan od njih je u slucaju napada na clanicu NATO i aktiviranjem clana 5, Trump ima pravo da naredi vojsci da miruju, sto ti ga onda dodje isto da su izasli ako nece pomoci
Rob_Atl wrote: ↑08/04/2026 21:20
Ne moze izaci bez congresa, da bude jos smijesnije Rubio je taj koji je sponzor bio ovog zakona . Siguran sam da ima par rupa u zakonu koje ce sigurno pokusati iskoristiti. Jedan od njih je u slucaju napada na clanicu NATO i aktiviranjem clana 5, Trump ima pravo da naredi vojsci da miruju, sto ti ga onda dodje isto da su izasli ako nece pomoci
Drug jesi, siguran?
Vako to pocne
Sve vise licite kao gilead
Pa zar ima neko ko jos uvijek vjeruje u izjave ovog klovna!?
Kad ce Grenland, Cuba, kome sada idu vece carine, jel’ se kandidovao za predsjednika Venecuele?
Milion nekakvih nebuloznih izjava a ustvari samo berza je bitna.