il kakav dobar joint, jer ovo sve jeeeeeeeeeeee....Bernardinac wrote: ↑06/04/2026 17:25 Treba dovesti nekog psihoterapeuta na forum da malo opuuuusti, relaksiraaaa.![]()
Da kaže, udobno se smjestite i upita... A kada ste to prvi put primjetili![]()
IRAN
- GungodessMissFortune
#71226 Re: IRAN
- skrbavi-admin
#71228 Re: IRAN
Iranu je sudbina unistenje i to je nepobitna cinjenica.....
Cinjenica je da je sve zapocela pedonacisticka koalicija koja je pogurala sve i pokrila sve epstajnskim spisima za koje jos niko nije otiso u zatvor - je jos veca civilizacijska tragedija....
Cinjenica je da je sve zapocela pedonacisticka koalicija koja je pogurala sve i pokrila sve epstajnskim spisima za koje jos niko nije otiso u zatvor - je jos veca civilizacijska tragedija....
- skrbavi-admin
#71229 Re: IRAN
ovo je vjerovatno minobacacka
-
Bernardinac
#71230 Re: IRAN
Samo nek "hemičar" bude dobarskrbavi-admin wrote: ↑06/04/2026 17:26Trebace tebi uskoro hemicar i strucnjak RBH opasnost kako je krenulo xDBernardinac wrote: ↑06/04/2026 17:25 Treba dovesti nekog psihoterapeuta na forum da malo opuuuusti, relaksiraaaa.![]()
Ne brinite ljudi, sve će biti ok i uskoro će sve biti dobro.
Našoj sreći neće biti kraja.
- skrbavi-admin
#71231 Re: IRAN
ja cu se povuc - evo vec prijete pozivanjem Mosada, Policije, SIPE.....Bernardinac wrote: ↑06/04/2026 17:39Samo nek "hemičar" bude dobarskrbavi-admin wrote: ↑06/04/2026 17:26Trebace tebi uskoro hemicar i strucnjak RBH opasnost kako je krenulo xDBernardinac wrote: ↑06/04/2026 17:25 Treba dovesti nekog psihoterapeuta na forum da malo opuuuusti, relaksiraaaa.![]()
![]()
Ne brinite ljudi, sve će biti ok i uskoro će sve biti dobro.
Našoj sreći neće biti kraja.![]()
- Hajlac
#71232 Re: IRAN
To je cionisticki X nalog, a video je stari - od 22-23. marta.
- JohnnyS
#71233 Re: IRAN
Normalno da nije normalno, ali samo budala može pomisliti da nikad nisu tako nešto radili, naoružavali pobunjenike. Pa to su radili sigurno u Siriji i u Afganistanu svojedobno, samo što su se pravili da nisu, a Trump je ovdje rekao da jesu.skrbavi-admin wrote: ↑06/04/2026 17:24ja inace je to normalno da se radi..... valjda je normalno bilo da i srbi dobiju 35% hrvatske
- Hajlac
#71234 Re: IRAN
Juce su im oborili i minimalno jedan helikopter:

Ali zato ide 'cope' za MAGAte spinovanjima kako su "mozda oteli obogaceni uranij"

Ali zato ide 'cope' za MAGAte spinovanjima kako su "mozda oteli obogaceni uranij"
Last edited by Hajlac on 06/04/2026 17:59, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#71235 Re: IRAN
ma nije iznenađenje, CIA radi baš onako kako nam to prikazuju u mnogim serijama, samo je totalni presedan da predsjednik to sve ovako nonšalantno priznaje između dvije partije golfa
- Hajlac
-
esso_sa
#71237 Re: IRAN
Na onim slikama skrsenih aviona se vidi dobro suha zemlja i kamenje, tipicna pustinja, pa mi nesto prica o zaglavljivanju u blatu ne pije vode… Osim da su se zaglavili u neki pijesak, sto mi isto nema smisla…
I ko ostavlja sve licne dokumente u avionu koji potom samounisti? Pasosi, kartice, licne karte… Ko to na liniju nosi sve ove dokumente?
I ko ostavlja sve licne dokumente u avionu koji potom samounisti? Pasosi, kartice, licne karte… Ko to na liniju nosi sve ove dokumente?
-
tokio25
#71238 Re: IRAN
to je meni prvo palo na pametesso_sa wrote: ↑06/04/2026 18:04 Na onim slikama skrsenih aviona se vidi dobro suha zemlja i kamenje, tipicna pustinja, pa mi nesto prica o zaglavljivanju u blatu ne pije vode… Osim da su se zaglavili u neki pijesak, sto mi isto nema smisla…
posebno jer amerikanci imaju one plocice za identifikaciju i sl
dinners ponio da kupi gorivo sigurno
-
mali_balon
#71239 Re: IRAN
Vojska kada ide u akcije, bilo koji rod, od idnerifikacije ima samo tkz dogtags.....ime broj kvrna grupa (sve vojske svijeta to imaju).....ostalo se ne nosi zbog milion razlioga...valjda je to i laiku jasno...kazem garant su nasli I cips prijavuesso_sa wrote: ↑06/04/2026 18:04 Na onim slikama skrsenih aviona se vidi dobro suha zemlja i kamenje, tipicna pustinja, pa mi nesto prica o zaglavljivanju u blatu ne pije vode… Osim da su se zaglavili u neki pijesak, sto mi isto nema smisla…
Ja juce govorim da Iran udara jacu propagandu nego pedokoalicija....
- no_sekirli
#71240 Re: IRAN
Jos se ne zna sta se desilo na mjestu unistene opreme. Jesu li Ameri isli po uran, jesu li spasili pilota, da li su sruseni u zraku ili na zemlji, ima li i koliko je poginulih.
Ali jedno je vidljivo, stotine miliona vrijedne opreme US poreznih obveznika je zavrsilo kao prah i pepeo.
Ali jedno je vidljivo, stotine miliona vrijedne opreme US poreznih obveznika je zavrsilo kao prah i pepeo.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#71241 Re: IRAN
je se pitam jel ovaj lik psihicki nestabilan ili se zajebaje... ovo ni mojti pajton nebi bolje smislioTrump: Iranski narod želi čuti bombe jer želi biti slobodan
Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da bi se iranski narod "suprotstavio režimu" kada bi imao pristup oružju.
"Iranski narod će se pobuniti čim bude siguran da neće biti ubijen i čim bude mogao doći do oružja", rekao je Trump novinarima na marginama uskrsnog događaja u Bijeloj kući.
Dodao je da, prema njegovu mišljenju, Iran "ne bi izdržao ni dvije sekunde" kada bi građani bili naoružani.
Trump je ustvrdio i da iranski građani "žele čuti bombe jer žele biti slobodni".
"Borimo se za njih. Borimo se za njihovu budućnost, i mogu vam reći, to mi je jasno rečeno – vrijeme kada su Iranci najnezadovoljniji… je kada bombardiranje prestane", rekao je.
Američki predsjednik ponovio je da želi što brži završetak sukoba.
"Želim to završiti", poručio je.
Njegove izjave dolaze nakon razmjene prijetnji s iranskim vlastima tijekom vikenda i novog ultimatuma Teheranu da ponovno otvori Hormuški tjesnac.
Trump je i prije početka rata prijetio iranskom režimu dok je provodio nasilno gušenje prosvjeda u zemlji.
- JohnnyS
- bh.tornjak
#71243 Re: IRAN
esso_sa wrote: ↑06/04/2026 18:04 Na onim slikama skrsenih aviona se vidi dobro suha zemlja i kamenje, tipicna pustinja, pa mi nesto prica o zaglavljivanju u blatu ne pije vode… Osim da su se zaglavili u neki pijesak, sto mi isto nema smisla…
nemali broj pasosa i licnih dokumenata je prezivilo desetine „teroristickih akcija“… sve s razlogom
- Hajlac
#71244 Re: IRAN
Zlocinci su nas stalnim ponavljanjem orvelovskih izvrtanja jezika odavno navikli da su civili "legitimne vojne mete":
- Lincoln-Burrows
#71245 Re: IRAN
Ako nešto nije logično onda može biti namjerno podmetnuto.esso_sa wrote: ↑06/04/2026 18:04 Na onim slikama skrsenih aviona se vidi dobro suha zemlja i kamenje, tipicna pustinja, pa mi nesto prica o zaglavljivanju u blatu ne pije vode… Osim da su se zaglavili u neki pijesak, sto mi isto nema smisla…
Tako se uči na akademiji ali rat je posebna priča.
- Hajlac
#71246 Re: IRAN
Dosadasnji rezultat agresije na civilne "mete":
-
zigzag
#71247 Re: IRAN
Dobio bi drugi naziv države kada bi građani bili naoružani?Dodao je da, prema njegovu mišljenju, Iran "ne bi izdržao ni dvije sekunde" kada bi građani bili naoružani.
Ne bi više bio Iran?
- Hajlac
#71248 Re: IRAN
Ja ba
Iran nekidan pozvao gradjane u vojsku - s ciljem da dobiju 1 milion dodatnih vojnika.
Odmah im se prijavilo 12 miliona
Cak i vecina ljudi koji su ranije bili protiv "rezima", sad javno govore kako su shvatili sta je taj Zapad...
Sta drugo i ocekivati kad neprestano bombarduju glavni grad drzave, unistavaju bolnice, vozila Hitne sluzbe, univerzitete, kulturna blaga...

Imace 90 miliona bijesnih ljudi.
Last edited by Hajlac on 06/04/2026 18:38, edited 4 times in total.
-
bosanski__
#71249 Re: IRAN
Ovo je kraj kapitalističkog poretka.
kad rat završi kapitalistički poredak više neće postojati.
Zapad je pred rasulom.
Droga, prostitucija, kriminal, dugovi, siromaštvo.......kucaju im na vrata i život tamo postaje nemoguć.
Pogledajte samo u što su se njemački gradovi pretvorili ??
kad rat završi kapitalistički poredak više neće postojati.
Zapad je pred rasulom.
Droga, prostitucija, kriminal, dugovi, siromaštvo.......kucaju im na vrata i život tamo postaje nemoguć.
Pogledajte samo u što su se njemački gradovi pretvorili ??
-
zilog
#71250 Re: IRAN
Prije bih rekao, da je ovo nivo Riste Djoge...pici wrote: ↑06/04/2026 18:18je se pitam jel ovaj lik psihicki nestabilan ili se zajebaje... ovo ni mojti pajton nebi bolje smislioTrump: Iranski narod želi čuti bombe jer želi biti slobodan
Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da bi se iranski narod "suprotstavio režimu" kada bi imao pristup oružju.
"Iranski narod će se pobuniti čim bude siguran da neće biti ubijen i čim bude mogao doći do oružja", rekao je Trump novinarima na marginama uskrsnog događaja u Bijeloj kući.
Dodao je da, prema njegovu mišljenju, Iran "ne bi izdržao ni dvije sekunde" kada bi građani bili naoružani.
Trump je ustvrdio i da iranski građani "žele čuti bombe jer žele biti slobodni".
"Borimo se za njih. Borimo se za njihovu budućnost, i mogu vam reći, to mi je jasno rečeno – vrijeme kada su Iranci najnezadovoljniji… je kada bombardiranje prestane", rekao je.
Američki predsjednik ponovio je da želi što brži završetak sukoba.
"Želim to završiti", poručio je.
Njegove izjave dolaze nakon razmjene prijetnji s iranskim vlastima tijekom vikenda i novog ultimatuma Teheranu da ponovno otvori Hormuški tjesnac.
Trump je i prije početka rata prijetio iranskom režimu dok je provodio nasilno gušenje prosvjeda u zemlji.