Najgore je što su domaćini a isti se obavezno zbog publike i love guraju da prođu makar grupu ali jebaće to ljiljani…džakailibu wrote: ↑05/04/2026 10:12 nego ljudi , kakava je kanada?- gledao sam ih prije 4 godine i nisu losi uopste bili. znam da oh je hrvatksa digla na kraju ali nisu bezazleni.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- armin071
#35251 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
Zeleni most
#35252 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Samo im odmah na pocetku ucerati gol i publika ce biti tiha ..
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#35253 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Trenutno im je u historiji najjaca ekipa (tako kazu).džakailibu wrote: ↑05/04/2026 10:12 nego ljudi , kakava je kanada?- gledao sam ih prije 4 godine i nisu losi uopste bili. znam da oh je hrvatksa digla na kraju ali nisu bezazleni.
Uz to, svicarska uopce nije bezazlena, malo vecii nivo od austrije.
Katar je na 55 mjestu na rang listi, desetam mjesta bolji od nas, samokazem
-
Zeleni most
#35254 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mi imamo taj peh sa rasporedom utakmica. Kao u Brazilu 2014.
Trebali smo prvu utakmicu igrati protiv Katara, pa sa 3 boda u sljedecu utakmicu.
Ovako igramo protiv Kanade i Svicarske, kao onda protiv Argentine i Nigerije.
Da nam je u prve dvije utakmice bar jedan X izvuci pa na Katar koji ce vjerovatno poslije 2 tekme imati 0 bodova i gol razliku -10.
Sa 4 boda idemo dalje.
Trebali smo prvu utakmicu igrati protiv Katara, pa sa 3 boda u sljedecu utakmicu.
Ovako igramo protiv Kanade i Svicarske, kao onda protiv Argentine i Nigerije.
Da nam je u prve dvije utakmice bar jedan X izvuci pa na Katar koji ce vjerovatno poslije 2 tekme imati 0 bodova i gol razliku -10.
Sa 4 boda idemo dalje.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#35255 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dosta trećeplasiranih ce proci dalje u 1/32 finala, tacnije njih 8 najboljih 
- amidzazeher
#35256 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mene je više ovoga strah nego protivnika na SP 
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sok-z ... /260405043
Naveli su da je stoper Zmajeva dobio povredu koljena zbog koje će pauzirati nekoliko sedmica.
Također su naveli da je vjerovatno završio sezonu zbog povrede i da se neće više vraćati na teren.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sok-z ... /260405043
Naveli su da je stoper Zmajeva dobio povredu koljena zbog koje će pauzirati nekoliko sedmica.
Također su naveli da je vjerovatno završio sezonu zbog povrede i da se neće više vraćati na teren.
- drug_profi
#35257 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ima 10 nedelja do starta SP.
Moze se oporaviti za 4.
Moze se oporaviti za 4.
- amidzazeher
#35258 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ne mislim samo na njega, bukvalno na povrede.
- Plavo-bijeli
#35259 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nama doslovno ko god se povrijedi od ozbiljnih, Alajbegović, Bajraktarević, Muharemović, Katić, Dedić, Kolašinac, Šunjić, Vasilj...nemamo adekvatnu zamjenu...nadat se da će nas i tu sreća pogledati.
- Edin H.
#35260 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Imamo itekako.Plavo-bijeli wrote: ↑05/04/2026 13:24 Nama doslovno ko god se povrijedi od ozbiljnih, Alajbegović, Bajraktarević, Muharemović, Katić, Dedić, Kolašinac, Šunjić, Vasilj...nemamo adekvatnu zamjenu...nadat se da će nas i tu sreća pogledati.
Nije Malic.
- dječak sa šibicama
#35261 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sateliti NASE su jutros oko 3:46 zabiljezili slabu ali jasnu audio poruku iz svemira, zovi Anela!
- armin071
#35262 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nikad, ne se igra na ženi fife…. Poserem se ja na lika kojeg žena može okrenuti protiv svoje domovine…dječak sa šibicama wrote: ↑05/04/2026 14:18 Sateliti NASE su jutros oko 3:46 zabiljezili slabu ali jasnu audio poruku iz svemira, zovi Anela!
-
izbjeglica_iz_besmisla
#35263 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kakav anel, ne baksuzirajte.
Ima Barisic, ima Hadzikadunic, ima Radeljic. Kvalitetom vjerovatnil losiji od primadone iz Feyenoorda, al dovoljno timski igraci da to kompenziraju.
Ima Barisic, ima Hadzikadunic, ima Radeljic. Kvalitetom vjerovatnil losiji od primadone iz Feyenoorda, al dovoljno timski igraci da to kompenziraju.
- Logovan
#35264 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Neće se izostaviti. Ljiljani će uvijek biti. Zauvijek. Nema apsolutno nikakvog razloga da nekome ljiljani smetaju. Priča ratna zastava i tako to ne pije vode. Ljudi bi trebali naučiti šta je ratna zastava.Moenx wrote: ↑05/04/2026 05:49 Gledam nesto nam seru zbog zastave BiH sa ljiljanima
Nesto kontam pa mogla bi se i ta zastava izostaviti iz kolorita tribina
Nece nam nista faliti necemo nista izgubiti
Sta znam varta zastava kad gledas pa ima tu plavu zutu boju i nema vise nista sve je u fazonu EU no samo da ima kakav detalj jos ta varta zastava nesto iz nase tradicije ma ja kao navijac BiH bi odmah pristao OK drage volje hajmo stavi ljiljane u vitrine onako zlu ne trebalo ili u muzeje institucije kulture da se zna da je to,zlastava pod kojom smk se borili i tako
Evo sada Lana Pudar ili bilo ko sa Olimpijade
Osvoji zlato bude najbolja ili najbolji pa iznad te osobe bice sluzbena zastava
Sta,znam sta Vi mislite o tome ima li logike u logici kako zastavom sa ljiljanima zapravo navijaci ne daju perspektivu nasim igracima
Recimo zastava sluzbena Bosne i onda naposes ime grada iz kojeg dolazos na njoj ili pak stavis ljiljan sa heraldickim stitom na tu zastavu pa i mjesec i zvijezdu nekako nalijepis sve nekako kreativno sta znam
Mada opet nesto,kontam to bi bio fazon koji smo imali u SFRJ
No ne znam driblaju sa ljiljanima opasno
To su neke moje dvojbe
Dobro prije 10 20 godina kada smo mi atriote upravljali cijelim sportom Bosna bila prvak Zeljo Sarajevo i tako dalje a sad gospoda hoce da se ugrade pametuju kako ih sprijeciti
Potom sjedeca odbojka tu dominiramo tu se i ne zale hocu da kazem sto su dvolicni ti kadrovi
Sta Vi mislite sad
Ja bi uzinat furao sluzbenu zastavu
Onima što ljiljani smetaju zašto onda ne nose zvaničnu zastavu?????
- Plavo-bijeli
#35265 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne bih ga zvao taman da se povrijede 3 stopera.dječak sa šibicama wrote: ↑05/04/2026 14:18 Sateliti NASE su jutros oko 3:46 zabiljezili slabu ali jasnu audio poruku iz svemira, zovi Anela!
On da mi igra umjesto malca iz Lensa? nema tih para.
-
Moenx
#35266 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ok postujem dobro si da znamLogovan wrote: ↑05/04/2026 14:24Neće se izostaviti. Ljiljani će uvijek biti. Zauvijek. Nema apsolutno nikakvog razloga da nekome ljiljani smetaju. Priča ratna zastava i tako to ne pije vode. Ljudi bi trebali naučiti šta je ratna zastava.Moenx wrote: ↑05/04/2026 05:49 Gledam nesto nam seru zbog zastave BiH sa ljiljanima
Sta znam varta zastava kad gledas pa ima tu plavu zutu boju i nema vise nista sve je u fazonu EU no samo da ima kakav detalj jos ta varta zastava nesto iz nase tradicije ma ja kao navijac BiH bi odmah pristao OK drage volje hajmo stavi ljiljane u vitrine onako zlu ne trebalo ili u muzeje institucije kulture da se zna da je to,zlastava pod kojom smk se borili i tako
Sta,znam sta Vi mislite o tome ima li logike u logici kako zastavom sa ljiljanima zapravo navijaci ne daju perspektivu nasim igracima
Recimo zastava sluzbena Bosne i onda naposes ime grada iz kojeg dolazos na njoj ili pak stavis ljiljan sa heraldickim stitom na tu zastavu pa i mjesec i zvijezdu nekako nalijepis sve nekako kreativno sta znam
To su neke moje dvojbe
Dobro prije 10 20 godina kada smo mi atriote upravljali cijelim sportom Bosna bila prvak Zeljo Sarajevo i tako dalje a sad gospoda hoce da se ugrade pametuju kako ih sprijeciti
Potom sjedeca odbojka tu dominiramo tu se i ne zale hocu da kazem sto su dvolicni ti kadrovi
Sta Vi mislite sad
Onima što ljiljani smetaju zašto onda ne nose zvaničnu zastavu?????![]()
Mislin ovo ti,je dobro prvo uzmi zastavu sluzbenu pa polemiziraj o zastavama
Sve ok
Ali jest da seruvkaju i filozofirqju ali tu si to dobrim argumentom
- Edin H.
#35267 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ono jeste, pogriješio je Maroko kada dadoše Vahi otkaz zbog Zyasha (najbolji igrač Maroka na SP) izgubiše 2 -1 za bronzu.Plavo-bijeli wrote: ↑05/04/2026 14:56Ne bih ga zvao taman da se povrijede 3 stopera.dječak sa šibicama wrote: ↑05/04/2026 14:18 Sateliti NASE su jutros oko 3:46 zabiljezili slabu ali jasnu audio poruku iz svemira, zovi Anela!
On da mi igra umjesto malca iz Lensa? nema tih para.
- drug_profi
#35268 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ljiljani su zastava Republike, u kojoj smo svi bili građani sa jednakim pravima.
U svakom slučaju moderniji i demokratičniji Ustav nego Dejtonski.
Oni što nisu htjeli takvu normalnu državu, njima smeta zastava Republike.
Meni nema ljepšeg grba ni zastave.
U svakom slučaju moderniji i demokratičniji Ustav nego Dejtonski.
Oni što nisu htjeli takvu normalnu državu, njima smeta zastava Republike.
Meni nema ljepšeg grba ni zastave.
- BarbaDue
#35269 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Najgore je biti isključiv. Isključivi ljudi su vazda bili najgori za saradnju, a kao timski igrači su nula, još ako si neki šaraf pa se.pitaš, e tu gubi najviše tim 
- insaneinthebrain
-
giovanni008
- emigrazione
#35272 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa nije Alija izmislio ljiljane, niti je to neka posebna ratna zastava zapravo ratna je kao i sve ostale što su bile ratne i šahovnica je ratna zastava, a pod zastavom Srbije izvršen genocid...koji kurac se onaj majmun kreten kriminalac Mamić petlja u nešto što nema pojma...To je zastava našeg kralja majku ti jebem u pičku, kojeg usput svojataš kao i ovi sa istoka, e pa pokloni se zastavi svoga kralja kad ga već priznaješ kao svog majmune... Ova neka trokutasta kurčeva zastava je sklopljena zbog mira u kući neće niko s njom ići u rat jebo te ta zastava
-
Zeleni most
#35273 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ove prijateljske protiv Makedonije i Alzira treba otkazati ............ samo nam treba da se neko povrijedi.
- Logovan
#35274 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Treba klubovima javiti da što manje koriste naše igrače da se ne povrijede
- SaraFina
#35275 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Namjerno licemjeri provlace spin da je zastava sa ljiljanima neka „ratna zastava ABiH“ i eno slusam i Mamića i on podlegao propagandi. Pa poredi ljiljane sa ustaskom i cetaljskom zastavom. Pod ljiljanima je BiH postala medjunarodno priznati i samostalna drzava i ta zastava se vijorila u UN- u. To treba obavezno naglasavati. Plus toga ABiH i je pruzila otpor agresiju devedesetih i to takodjer treba naglasavati. I na kraju ABiH je bila vojska drzave BiH i porediti je s bilo čime losem moze samo zlonamjeran covjek.Logovan wrote: ↑05/04/2026 14:24Neće se izostaviti. Ljiljani će uvijek biti. Zauvijek. Nema apsolutno nikakvog razloga da nekome ljiljani smetaju. Priča ratna zastava i tako to ne pije vode. Ljudi bi trebali naučiti šta je ratna zastava.Moenx wrote: ↑05/04/2026 05:49 Gledam nesto nam seru zbog zastave BiH sa ljiljanima
To su neke moje dvojbe
Sta Vi mislite sad
Onima što ljiljani smetaju zašto onda ne nose zvaničnu zastavu?????![]()