Ovo za Ameriku je definitivno tačno.
Kao što takođe muslimanima širom planete ili bar na BI treba da ih neko dobro dobro istambura pa da se probaju resetovati. Palestince u Gazi su već istresli iz kreveta, kako vidim slijede ostali u regiji.
Ovo za Ameriku je definitivno tačno.
Mozda to oni i shvate ali ljudi poput tebe nece ni tad.
Vidi nešto ne znam iz kojih se ti poriva meni obraćaš, haj eto ovaj put ću prešutiti ne zbog tebe nego zbog sebe…. Imaš brate svoje istomišljenike i opleti sa njima a nisu ti ni ovi naši domaći cionisti mrski pa opletite o ugroženosti i anti bla bla… Eto od mene korektno ne diraj me ja tebe sigurno u usta uzeti neću…jeza u ledja wrote: Mozda to oni i shvate ali ljudi poput tebe nece ni tad.
ja sam mislio da je trump iznimka iako ima zetove i da mu je kćer presla na to
Ovo je iskreno rečeno ništa.
Vec odavno je metastaza. Samo se cekao pogodan trenutak u vidu 7.10.Truba wrote: ↑05/04/2026 00:07ja sam mislio da je trump iznimka iako ima zetove i da mu je kćer presla na to
ali brale da je oviliki utjecaj to nisam mislio
Boli me kurac sta ces ti presutiti.armin071 wrote: ↑04/04/2026 23:50Vidi nešto ne znam iz kojih se ti poriva meni obraćaš, haj eto ovaj put ću prešutiti ne zbog tebe nego zbog sebe…. Imaš brate svoje istomišljenike i opleti sa njima a nisu ti ni ovi naši domaći cionisti mrski pa opletite o ugroženosti i anti bla bla… Eto od mene korektno ne diraj me ja tebe sigurno u usta uzeti neću…jeza u ledja wrote: Mozda to oni i shvate ali ljudi poput tebe nece ni tad.
Cuj ti ces presutiti...
Duša draga boli njega kurac… pokenjam ti se na riječnik i na cioniste usput. I još onako usput fuck israhell. Jesi happy?jeza u ledja wrote: ↑05/04/2026 01:29Boli me kurac sta ces ti presutiti.armin071 wrote: ↑04/04/2026 23:50Vidi nešto ne znam iz kojih se ti poriva meni obraćaš, haj eto ovaj put ću prešutiti ne zbog tebe nego zbog sebe…. Imaš brate svoje istomišljenike i opleti sa njima a nisu ti ni ovi naši domaći cionisti mrski pa opletite o ugroženosti i anti bla bla… Eto od mene korektno ne diraj me ja tebe sigurno u usta uzeti neću…jeza u ledja wrote: Mozda to oni i shvate ali ljudi poput tebe nece ni tad.
Necu ja presutiti:
Cuj ti ces presutiti...
America first or Israel first?? Boli, boli….jeza u ledja wrote: ↑05/04/2026 02:43 Boli me kurac i za genocidnim Izraelom.![]()
Cuj fuck israhell, e jesi mi ga sukno.
Ti si taj koji slavi genocidase, ne ja:
GandalfSivi wrote: ↑05/04/2026 15:12Današnji gost podcasta „Sljedeće pitanje“ je Aleksandar Saša Hemon.
Aleksandar Hemon je bosanskohercegovačko-američki pisac i esejista, rođen 1964. godine u Sarajevu. Studirao je književnost na Univerzitetu u Sarajevu, a 1992. godine zatekao se u Sjedinjenim Američkim Državama kada je izbio rat u Bosni i Hercegovini, zbog čega je odlučio ostati u Chicagu. Iako je engleski jezik počeo učiti tek kao odrasla osoba, Hemon je postao jedan od najznačajnijih savremenih pisaca koji pišu na engleskom jeziku.
Njegova djela često istražuju teme identiteta, migracije, rata i osjećaja pripadnosti. Među njegovim najpoznatijim knjigama su zbirka priča „The Question of Bruno“, roman „Nowhere Man“ i memoar „The Book of My Lives“. Dobitnik je brojnih književnih nagrada i priznanja.
Ne propustite razgovor!
https://sljedecepitanje.buzzsprout.com/ ... ndar-hemon
Istorija Rimskog carstvaSociolog wrote: ↑05/04/2026 15:16GandalfSivi wrote: ↑05/04/2026 15:12Današnji gost podcasta „Sljedeće pitanje“ je Aleksandar Saša Hemon.
Aleksandar Hemon je bosanskohercegovačko-američki pisac i esejista, rođen 1964. godine u Sarajevu. Studirao je književnost na Univerzitetu u Sarajevu, a 1992. godine zatekao se u Sjedinjenim Američkim Državama kada je izbio rat u Bosni i Hercegovini, zbog čega je odlučio ostati u Chicagu. Iako je engleski jezik počeo učiti tek kao odrasla osoba, Hemon je postao jedan od najznačajnijih savremenih pisaca koji pišu na engleskom jeziku.
Njegova djela često istražuju teme identiteta, migracije, rata i osjećaja pripadnosti. Među njegovim najpoznatijim knjigama su zbirka priča „The Question of Bruno“, roman „Nowhere Man“ i memoar „The Book of My Lives“. Dobitnik je brojnih književnih nagrada i priznanja.
Ne propustite razgovor!
https://sljedecepitanje.buzzsprout.com/ ... ndar-hemon![]()
Pozz, Gandaf, koje jos podcaste preporucujes?

Obozavalac Hitlera me stavlja na foe…armin071 wrote: ↑05/04/2026 09:31America first or Israel first?? Boli, boli….jeza u ledja wrote: ↑05/04/2026 02:43 Boli me kurac i za genocidnim Izraelom.![]()
Cuj fuck israhell, e jesi mi ga sukno.
Ti si taj koji slavi genocidase, ne ja:
Uživaj u cionističkom prdežu zvanom usa i od mene dosta da ne balimo po temi… foe je mjera za cioniste![]()
Doduše, a ova cio-američka vnago su zaista eksperti za pravljenje kriza i dipfejk situacija.