Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Momci i cure, postovani forumski dopisnici, uvazeni ostali promatraci, ja jos sebi ne mogu doci od onog sta se sinoc desilo ... mislio sam da nakon 2014 i onoliko izgubljenih baraza vise necu dozivjeti da BiH igra na SP.
Ja sam vec u godinama pa se s toga sjecam svakakvih budalestina u vezi fudbala ...a to sta mi se juce i prekjuce motalo po mislima je sjecanje na jednu drugu ekipu koja je pauzrala 2 svjetska prvenstva -Francuska. U eliminacijama za mundijal 1990 ih je izbacila Jugoslavija a u narednim su (SAD 1994) ih Bugari izbili iz cipela onim legendarnim golom Emila Kostadinova kad je euforicni bugarski komentator skovao izreku: "господ е българин" (bog je bugarin).... i trece sv. prvenstvo (1998) je za francuze bilo kod kuce i postali su sampioni ... zli jezici su tvrdili da je sto samo zbog toga sto se igralo kod njih iz prostog razloga jer , da se igralo negdje drugdje garant ne bi prosli kvalifikacije....
Zaronjen u takve i slicne misli, vec sam se bio pripremio na onaj osjecaj usranosti nakon izgubljenih kvalifikacija .... kad ono tamo " medjutim" ...Uh sunce krvavo sta je ovo
I kakve to veze sad ima? ... ne znam, jos uvijek me prenosi od sinoc, misli su mi nesredjene ... ono sto sam pokusao reci - mi smo sinoc Italijanima napravili goru stvar nego sto je Kostadinov tad napravio Francuzima ... oni (talijani) su povezali sad 3 ciklusa neuspjesnih kvalifikacija ... malo li je to ?
Last edited by Stari on 01/04/2026 10:56, edited 1 time in total.
emmir1 wrote: ↑01/04/2026 10:57
I fakat Donaruma, onakva golmancina
Jos nema nastup na SP
Moguce da je zato se onako ciganski ponasao
Ogroman je bio pritisak na Italijane, covjek je sa 17 godina poceo igrati za Italiju, a za sljedeci nastup na SP (ako se kvalifikuju) imat ce 31 godinu
Jos nema nastup na SP
Ogroman je bio pritisak na Italijane, covjek je sa 17 godina poceo igrati za Italiju, a za sljedeci nastup na SP (ako se kvalifikuju) imat ce 31 godinu
Jos nema nastup na SP
Odličan golman al kurac od čovjeka
Pratim PL i iskreno mislio sam da necemo proci na penale jer su Donnarummi penali specijalnost
- Velike čestitke za Bosnu i Hercegovinu. Tužni smo, naravno, ali ovo je fudbal, i penali su uvijek lutrija. Vaša radost zbog tako značajne kvalifikacije čini naš poraz lakšim za podnijeti. Navijaćemo za vas na Svjetskom prvenstvu, jer to prijatelji rade, poručili su iz Ambasade Italije.
Gospoda Samo ispravka, penali nisu lutrija, ili znaš ili ne znaš